• dBK
    327
    Hvala ti što ugrubo verbaliziraš i moje mišljenje, jer sam inače nisam od velikog tipkanja...
    Donekle ću biti offtopic, ali dopustite da se negdje i ja izjadam, neće biti pljuvačine, samo psihoterapija, jer pucam po šavovima...na neplaniranih pola boce viskija (prva polovica je bila nakon Vukovara) ne očekujte nekakav glatki tok misli, hvala na razumijevanju...
    Boban je možda jedini idol iz djetinjstva (nakon toga ih i nemam novih), koji je do dan danas ostao neokaljan, ako postoji osoba na svijetu koju bih birao da nas vodi - to bi bio on...želim vjerovati da još (osim nas običnih navijača) postoji pokoja osoba koja Dinamo voli iskreno i bez osobnih interesa, i nadam se i vjerujem da je to baš on (glupi detalj, ali, jebem mu mater, nađite mi jednu odraslu javnu i situiranu osobu koja si tetovira "d" na biceps i izađe na kavu u Dinamovoj trenirci bez da je ikako službeno povezan sa klubom)...bonus je rad u UEFI, ACM, znači nekog kurca o nogometu valjda zna...ostatak si i sama opisala.

PTSP od zadnje dvije sezone je jeben, ali ne zato što mi nećemo biti prvaci, ne zato što će tovari osvojiti (dobro, to jest, ali progutao bih i to, nekako...s vremenom...valjda) ali s s današnjim vodstvom mi ima smisla "trust the process" spika...samo, kakav jebeni Mario Kovačević na klupi Dinama...

Uglavnom, da ne idemo u široko (haha, vidi što je poviše), poanta...jutros se (pred)budim, znači trenutak u kojem su oči još zatvorene, ali tu si...aha, dobro, nedjelja je, pada kiša (volim je)...sljedeća misao, danas je Istra (JEBENA POLUAMATERSKA ISTRA) i spiči me grč u stomku..ja ne znam kad mi se to dogodilo na dan utakmice, uvijek je jedva dočekati, ali prvi put u mojih 45 godina da mi se ovo dogodilo...

Neću, i ne želim prihvatiti da smo sjebali sve, ne igramo Premiership, ne igramo La Ligu...igramo jebeni poluamaterski HNL, i da smo falili sa 50% kupljenih igrača, opet ne bi trebali gubiti utakmice od donjeg doma...od prvog dana izabrani trener izgleda nedorastao, nespreman i impresioniran pozicijom na kojoj se našao...

Trgnimo se, ne ide ovako!!!
  • plavi72
    1.9k
    Jako slično svi razmišljamo,gubimo živce mislim na iskrene navijače,ovaj trener ne može okrenuti ništa,ovaj vratar ne može obraniti ništa...dvije daleko,daleko najlošije karike.
    Da je i pobjedio u Puli za mene bi bio bivši.
  • ElDorado
    7k
    https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/mario-kovacevic-ostaje-trener-dinama/2728968.aspx?index_ref=naslovnica_sport_prva_m

Ako je ovo istina nek gleda tko hoće ja do daljnjeg odustajem. Važnije mi je moje zdravlje.
  • Ivdzo11
    8.6k
    nije index relevantan nimalo...
  • striko
    2.7k
    Nije Boban toliko lud. Bar se nadam.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.