• Noel
    25.4k
    Najveće nedjelo Kovačevića je kaj nije promovirao na stepenicu više do sad niti jednog mladog igrača Stojković, Mikić,Jakirović,Varela..

Drugo najveće nedjelo kaj nije uspio najveći projekt kluba u ljetnom transfer roku (Beljo) dovest do razine da bude glavni igrač kluba i budući reprezentativac. Također nije unaprijedio igrački moguće igrače za hrvatsku reprezentaciju (Lisica, Valinčić,Nevistić,Beljo,Stojković,Mišić,Galešić)

Jedini od njih (Valinčić) se ozlijedio zbog konstantnog raubanja i igranja i trenerskog kukavičluka.

Dinamo bi imao 4 poraza i jedan neodlučeni u HNLu i da su igrali Mikić i Jakirović umjesto Valinčića i McKenne. Ali bi se barem promovirali mladi igrači i dobivali bi važne minute.

Onda bi imalo smisla i mogli bi pričat o nekom procesu i poukama. Ovako sa pre iskusnim McKennama, Godama, Benncerima, Ljubičićima, Zajcima, Mišićima, Theophilima nema smisla pričat o procesima i poukama.

Ove gore navedene stvari odnosno nedjela su sama po sebi za otkaz momentalni uz naravno rezultate i nikakvu igru.
  • E46
    2.1k
    sve stoji osim da je nevistic reprezentativnj kalibar, on je rubno treceligaski golman.
  • Noel
    25.4k

Ma ako nam drugi i treći golman mogu bit smiješni Kotarski i Ivušić, onda treći golman može bit i smiješni Nevistić. To su sve golmani za HNL lovce na drugo pretkolo konferencijske lige.
  • Rex Ramae
    4.3k
    Kotarski je za Nevistića Dida i Buffon u jednom.
  • E46
    2.1k
    dobar je kotarski, to što je sada imao jednu utakmicu kiks ne mjenja činjenicu da je nas najbolji golman u igri nogom. Slazem se za ivusica da trenutno nije za repku ali nekada je bio, sada bi umjesto njega pozvao pandura iz hulla a na pretpoziv recimo zeleniku ili malenicu nikako nevistica najgoreg golmana u hnl trenutno.
  • Goncalo Santos
    4.8k
    citam izjavu koju je index prenio, zavrsava sa: " Vidjet ćemo, moram pogledati utakmicu, pa vidjeti što se dogodilo."

Sto znaci da u trenutku dok je kamera na njemu, on ne vidi nista.

Gleda, al ne vidi.
  • Mihael2305
    2.7k
    gleda on u kameru, kamera gleda u njega.

Nitko ne konta.

Ne može naći formulu za preokret
  • hardek
    13.3k
    Koju je poruku pisac htio reći — Mihael2305

Imao je dogovor sa kamermanom da ga snimi kako stoji uz liniju jer je čuo da mu Pacho sa zone prigovara da stalno čuči u kabini
  • Zagreb1992
    3.8k
    Isto tako bi volio čuti kako Varela sa 17 godina može igrati u HNL-u dok Noa Mikić ne može dobiti minute na poziciji koju krpšaš sa igračem kojem to nije prirodna pozicija
  • Mihael2305
    2.7k
    Dap... i to je mogući scenarij, također i ja sam komentirao kako čovjek (trener) sjedi na klupi umjesto da bude pravi trener koji stoji na terenu i zapovijeda i sere po igračima, al jbg mi imamo mezimca...
  • Ijayi Atiemwen
    6.5k
    Odbijam svom tijelu spavanje dok ne vidim da je bivši.
    Zezli su me za Bennacera, e za ovog neće…
  • Blueshadow86
    5.8k
    "Mislim da smo dobro ušli u utakmicu", kaže naš stručnjak, a Istra nam dala gol u 9:41 minuti.
    Kakav biser je naš (još uvijek!) trener.
  • Mihael2305
    2.7k
    Šaljemo poruku Kovi koji ne vidi al ne čuje
  • Pacho
    21.1k

Dobra je zvucna izolacija u kabini
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.