• SAS1987
    19.1k
    Dovođenjem trenera Celja postaneš Celje, što znači prvi sa 9+ bodova u ligi, 3/3 pobjede u Evropi, napadač koji zabija gol na utakmicu, atraktivan nogomet, uređen klub koji daje priliku mladim igračima.LA BOMBA

Sve stoji ali recimo Ante Simundza je bolji trener od Riere.
  • crophantom
    2.3k
    cekaj, kaj onda idemo igrat Slovensku ligu? I dobivamo uređen klub, kaj nam je Riera de facto predsjednik onda?
    Ček, jel ak dode Riera dobijemo i Janeza Janšu za premijera u državi??? Gdje su granice moći mitskog Riere?
  • ElDorado
    7.1k
    Kak je bivši kad je Boban spizdio za Zg a ovi ostali u autobisu
  • Kujtim Shalla
    7.1k
    pa.može on na neku sreću ili kolaps dnovara uzet titulu i šta onda? Jel bi se bilo što promijenilo? Igra nula,momčad u rasulu ,promocija mladih nula bodova
  • Mihael2305
    748
    FB-IMG-1762718539031.jpg

Koju je poruku pisac htio reći
  • Nolifer
    13.2k

Vidjet ćemo kolega sve. To su samo neke moje lude pretpostavke... Kao u procesu smo...
  • Miske
    36
    tu Kova daje do znanja kamermanu da ga vidi
  • Kujtim Shalla
    7.1k
    ma ne sve za 10 ,logika i meni govori zašto bi ga zamijenio kad nije do sad nakon svega a možemo mi ovdje kenjet i ne spavati kolko god hoćemo
  • Ljubo
    207
    Zar ne vidiš da trener Dinama izvlači pouku u tom trenutku, dok gubi 2 0 od Istre
  • Mihael2305
    748
    tu Kova daje do znanja kamermanu da ga vidiMiske

Hahahahahahahaha

Zar ne vidiš da trener Dinama izvlači pouku u tom trenutku, dok gubi 2 0 od IstreLjubo

Ja sam mislio da je tad razmisljo da ubaci mudrija tam negdje u 70. toj
  • fakin
    1.9k
    Meni je nevjerojatno da ce veceras kovacevic i dalje ostati trener Dinama
  • Orc123
    13.7k
    Ja mislim da ne postoji faking sansa da on ostane trener! Mislim mozda nece danas dobiti otkaz ali sutra on mora biti bivsi! Nece mu Boban dati otkaz u autobusu nego sutra valjda na sastanku s njim...ja ne zelim u drugaciji rasplet vjerovati!

Ps. I gdje su su sad svi insajderi?
  • Sibirski plavac
    7.2k

Mene ne čudi. Pa kad je ikad trener Dinama dobio otkaz i da je to objavljeno večer nakon tekme? I Mister je nakon Pule dobio nogu dan-dva nakon, Bišćan isto dan nakon AEK-a, Jakir isto nije dobio odmah nakon 9-2 nego dan dva nakon. Čačkelotti je čak dan nakon ispadanja u kupu još vodio trening, pa tek onda dobio nogu.
  • Zg123
    2.9k
    Jel ovaj covjek stvarno izjavio da je Lisica bio solidan do prvog gola koji je btw postignut u 10.minuti?!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.