• Noel
    16.9k
    Najveće nedjelo Kovačevića je kaj nije promovirao na stepenicu više do sad niti jednog mladog igrača Stojković, Mikić,Jakirović,Varela..

Drugo najveće nedjelo kaj nije uspio najveći projekt kluba u ljetnom transfer roku (Beljo) dovest do razine da bude glavni igrač kluba i budući reprezentativac. Također nije unaprijedio igrački moguće igrače za hrvatsku reprezentaciju (Lisica, Valinčić,Nevistić,Beljo,Stojković,Mišić,Galešić)

Jedini od njih (Valinčić) se ozlijedio zbog konstantnog raubanja i igranja i trenerskog kukavičluka.

Dinamo bi imao 4 poraza i jedan neodlučeni u HNLu i da su igrali Mikić i Jakirović umjesto Valinčića i McKenne. Ali bi se barem promovirali mladi igrači i dobivali bi važne minute.

Onda bi imalo smisla i mogli bi pričat o nekom procesu i poukama. Ovako sa pre iskusnim McKennama, Godama, Benncerima, Ljubičićima, Zajcima, Mišićima, Theophilima nema smisla pričat o procesima i poukama.

Ove gore navedene stvari odnosno nedjela su sama po sebi za otkaz momentalni uz naravno rezultate i nikakvu igru.
  • E46
    1.9k
    sve stoji osim da je nevistic reprezentativnj kalibar, on je rubno treceligaski golman.
  • Noel
    16.9k

Ma ako nam drugi i treći golman mogu bit smiješni Kotarski i Ivušić, onda treći golman može bit i smiješni Nevistić. To su sve golmani za HNL lovce na drugo pretkolo konferencijske lige.
  • Rex Ramae
    4k
    Kotarski je za Nevistića Dida i Buffon u jednom.
  • E46
    1.9k
    dobar je kotarski, to što je sada imao jednu utakmicu kiks ne mjenja činjenicu da je nas najbolji golman u igri nogom. Slazem se za ivusica da trenutno nije za repku ali nekada je bio, sada bi umjesto njega pozvao pandura iz hulla a na pretpoziv recimo zeleniku ili malenicu nikako nevistica najgoreg golmana u hnl trenutno.
  • Goncalo Santos
    2.3k
    citam izjavu koju je index prenio, zavrsava sa: " Vidjet ćemo, moram pogledati utakmicu, pa vidjeti što se dogodilo."

Sto znaci da u trenutku dok je kamera na njemu, on ne vidi nista.

Gleda, al ne vidi.
  • Mihael2305
    747
    gleda on u kameru, kamera gleda u njega.

Nitko ne konta.

Ne može naći formulu za preokret
  • hardek
    7.3k
    Koju je poruku pisac htio rećiMihael2305

Imao je dogovor sa kamermanom da ga snimi kako stoji uz liniju jer je čuo da mu Pacho sa zone prigovara da stalno čuči u kabini
  • Zagreb1992
    2.8k
    Isto tako bi volio čuti kako Varela sa 17 godina može igrati u HNL-u dok Noa Mikić ne može dobiti minute na poziciji koju krpšaš sa igračem kojem to nije prirodna pozicija
  • Mihael2305
    747
    Dap... i to je mogući scenarij, također i ja sam komentirao kako čovjek (trener) sjedi na klupi umjesto da bude pravi trener koji stoji na terenu i zapovijeda i sere po igračima, al jbg mi imamo mezimca...
  • Ijayi Atiemwen
    4.6k
    Odbijam svom tijelu spavanje dok ne vidim da je bivši.
    Zezli su me za Bennacera, e za ovog neće…
  • Blueshadow86
    4.5k
    "Mislim da smo dobro ušli u utakmicu", kaže naš stručnjak, a Istra nam dala gol u 9:41 minuti.
    Kakav biser je naš (još uvijek!) trener.
  • Mihael2305
    747
    Šaljemo poruku Kovi koji ne vidi al ne čuje
  • Pacho
    10.4k

Dobra je zvucna izolacija u kabini
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.