• Dadox
    1.1k
    Landeka je taj.
  • GOAT
    4.1k
    Riješiti se jednog prosječnog HNL trenera i njega zamijeniti sa drugim prosječnim trenerom, nema smisla. Kovacevic se ispostavio kao promašaj ali klub ne vode glupi ljudi pa ce naucit na svojim greskama

Uostalom ako nam ne dovedu trenera sa jasnim planom igre koji također ima dobar man management i autoritet onda neka ostave ovog da sjebe do kraja, bar cemo uštedjeti na otpremnini.
  • fakin
    1.9k
    pa kad ni s jednim nismo igrali niti dobar nogomet niti imali ikakve rezultate. Nijedan od ovih otkaza nije bio ishitren. A promijenili smo ovo ljeto i 80% momcadi tak da nemres reci da je i do igraca. Ocito kriva selekcija, druge nema
  • Jurki
    20.5k
    ne.
    Ako ne znaju/ne mogu dovesti trenera koji je sposoban unaprijediti nasu igru i vrijednost igraca - tad mora letjeti kompletni sportski sektor kluba.
    Dinamo nije njihova prcija na kojoj ce ostriti kurac i sprovoditi svoje fiks ideje.

Svatko grijesi, to je normalno i ljudski, ali ako si strucan u svojem poslu.. dva puta ti se ista velika greska ne smije ponoviti.
  • NitkoBitan
    32.9k
    Rijeci Kovacevic nama njihov Spanjolac :lol:
  • Slepicka
    387
    hahahhahahahahaha bas si me nasmijao sa zečevima
  • don
    16.7k
    načekat ćemo se mi
  • tp1997
    2.2k
    Koliko, ali koliko, mora ovaj još zajebati da umišljena veličina na vrhu prizna pogrešku
  • Kujtim Shalla
    7.1k
    Mi ovdje se samo uništavamo imenima novog trenera dok Kova lagano i komotno još uvijek sjedi u svojoj fotelji . On je još trener Dinama i planira reprezentativnu pauzu da se malo opuste ,e Bože Bože
  • Zg123
    2.9k
    meni je on izgledao u izjavi nakon tekme potpuno siguran u svoj ostanak znajuci da mu netko drzi ledja(ZB)
  • crophantom
    2.2k
    Mene samo brine ak se ovak pogriješilo s odabirom trenera kad su imali 3 mjeseca za analizu i odluku, kaj ce tek bit sad kad moraju odabrati u tjedan dana.
  • Kujtim Shalla
    7.1k
    Pa to ti kažem. Postao je bezobrazan ,a ono kad je rekao da je negativa od početka ,dno dna
  • KtcGoat
    2k
    Jebali vas ti klaunovi koje nabrajate, Serse Cosmi je taj, ako se mene pita!
  • BornaPŽ1986
    1.1k
    Neno jedva ceka

Screenshot-20251109-203821-Gallery.jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.