• FrodoJePurger
    547
    I Kek-a isto kako ispada tak da novinar stvarno ne prica gluposti, ali mislim da nece ni jedan ni drugi potpisati jer nebu jebali bobana ni pol posto
  • Xpert1992
    120
    Znaci imena koja se najvise spominju trenutno su Kovacevic, Zekic, Kek i Jerko Leko. Hm...
  • rokikaciga
    6.8k
    Nije mi nesto CV u drugoj sezoni. :lol:

Vise o meni govore one glupe analize kaj sam znao tu pisat :yikes:
  • fakin
    1.9k
    ne kuzim ovo. Pa valjda trener mora imati samostalnost u radu, zna se koji je posao predsjednika kluba. Ako ce se predsjednik kluba mjesati u poslove trenera onda imamo ono sto nismo htjeli i protiv cega smo se borili 15 godina
  • Infinity
    20.2k
    Postaviti privremenog trenera je dosta neozbiljno. Kako ce igraci ozbiljno shvatiti covjeka za kojeg znaju da ide? Kako ce mu vjerovati kad mu u klubu vjeruju samo privremeno?

I onda taj privremeni upise tri pobjede, pa se proglasi trajnim, pa jako brzo pokaze zasto je trebao biti samo privremeno.

Previse se zajebajemo za jedan ozbiljan europski klub.
  • Sava Krpa
    709
    Jako nezgodna situacija. Ako je Boban zaista tako tvrd orah kako se pise i da nece dovesti kojekakve trenere (bez obzira na njihove uspjehe) jer ne želi neki veci autoritet od sebe onda smo u jednosmjernoj ulici. Takvi treneri donose rezultate i uspjehe sto je i cilj, zar ne? A ovi drugi, koji su podložni i voljni doci i biti "marionete" ne donose. Izborom novog trenera vidjet cemo da li su glasine tocne ! U svakom slučaju sretno nam!
  • Str1nger Bell
    2.9k
    I onda taj privremeni upise tri pobjede, pa se proglasi trajnim, pa jako brzo pokaze zasto je trebao biti samo privremeno.Infinity

:clap: :clap: :clap:
  • Ijayi Atiemwen
    4.6k
    Jel zna Zekić engleski?
  • rokikaciga
    6.8k
    Jack Daniels on rocks please
  • tp1997
    2.2k
    Postaviti privremenog trenera je dosta neozbiljno. Kako ce igraci ozbiljno shvatiti covjeka za kojeg znaju da ide? Kako ce mu vjerovati kad mu u klubu vjeruju samo privremeno?

I onda taj privremeni upise tri pobjede, pa se proglasi trajnim, pa jako brzo pokaze zasto je trebao biti samo privremeno.

Previse se zajebajemo za jedan ozbiljan europski klub.
    Infinity

Još kad bi to bio prvi put. Uprave ove i one nas jebu s privremenima koji postaju stalni još od Krznara, preko Kopića i Čačića pa do Perkovića.

Zato sam nažalost i sklon vjerovati da će Leko na ovaj ili onaj način ispasti taj.
  • Sibirski plavac
    7.2k
    Pioli, Xavi, Terzić, Pereira, Vitoria, Rose, Hassenhutl.

Sve slobodni treneri. Valjda je jedan od njih realan za dovest. Ili netko sličan.

Ne znam koliko Grci imaju više para od nas, ali ako je recimo jedan Benitez došao u Panathinaikos, a Mendilibar (osvajač europa lige sa Sevillom) u Olympiakos, zašto ne bi i kod nas?
  • FrodoJePurger
    547
    ocito nije razmisljao da ce doci do ovog i nije imao prava rjesenja pa se analazi

Kao zadnjih 5 trenera
  • Noel
    16.9k
    Kako saznajemo Ivica Olić...

neće bit novi trener Dinama.
  • Odani Zgd
    947
    Može i Rajko Vidović,ionako skupljamo otpatke HNL trenera
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.