• Zg123
    2.9k
    Po izjavi strucnjaka ja mislim da on ostaje i da je siguran u svoj posao
  • BornaPŽ1986
    1.1k
    Nakon tekme sam otisao do tunela zapadne, kazu da je Kova bivsi. Boban nije bio sretan uopce. Zivi bili pa vidjeli u iducim satima.
  • FazeN
    3.4k
    Fun fact, jesi razmišljao kako smo doveli ova imena? Zvone je obećao nekima da će igrati s jednim Lukom Modrićem da smo s njim u razgovoru, tko je problem? Jesam ja?
  • igorvg1989
    93
    Bio je u Upravi, sad je Predsjednik kluba.
  • Zagi
    13k
    esi razmišljao kako smo doveli ova imena?FazeN

Koja imena?
    Ajd Bennacer, ostali?
  • Doktor Kunić
    5.6k
    Ukoliko Kova ne bude bivši večeras, spreman sam napisati cijelu istinu u svlačionici i Bobanu, pod cijenu bana zauvijek s foruma, makar i dao oružje medijima za daljnje udaranje.
    Nije Dinamo seoska prčija.
    FazeN

Rekao si da ćeš ispričati neke stvari o Bobanu, čekamo svi :smile:
  • Crni86
    16.9k
    i objedinjuje uloge predsjednika uprave i predsjednika kluba, te dvije funkcije su sada spojene ili?
  • austrijanac
    8.2k

Ne moram razmišljat kad znam više od tebe.

Samo ne glumim polunovinara po foruma s "navodno", "možda", "volim Dinamo, ali....", i sve ostale floskule polunovinarske.

Dajte jebote navijate za Dinamo, i dođite tu kurit vatru s guštom.
  • igorvg1989
    93
    to pod uvjetom da ne bude otkaza, iako to ne bi trebalo imati veze.
  • FazeN
    3.4k
    hoću, šaljem u inbox adminu pa nek on vidi jel rizik objavi javno na forum, a ako je, onda ću poslat i vama u inbox.
  • Zagi
    13k
    spreman sam napisati cijelu istinu u svlačionici i Bobanu, pod cijenu bana zauvijek s foruma, makar i dao oružje medijima za daljnje udaranjeFazeN

Može ban i prije toga moderatori. imamo dovoljno vanjskih neprijatelja.
  • DerHerrKool
    137
    Pošalji svima u inbox
  • don
    16.7k
    Može Kovačević izjaviti što hoće no on je bivšiFazeN

Mario Kovačević je izgubio podršku Uprave!
    Hoće li to značiti da Zvone Boban JE BOG I BATINA, i da nisu bitni navijači, igrači i Uprava?
    FazeN

Kažem i ponavljam, Kova je bivši, a ako nije bivši Dinamo ima veći problem od Kove, a to je jedan čovjekFazeN

Faze, jako si mi drag, nemoj krivo razumit. Ali ti nikad nisi da ni jednu čistu info, uvik ti je "to je tako, ali ako ne bude onda nije jer nije zbog tog i tog." To i svi sami možemo zaključit, ali jasno da se do infa od Bobana ni nije još moguće ovako rano posli utakmice doć.
  • Doktor Kunić
    5.6k
    pa stani iza svojih hrabrih riječi i reci pa makar i pod cijenu bana, ipak dinamo nije privatna prčija jel tako?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.