• T90d
    2.3k
    Čeka se FazeN sa vrućim infoNKDZ86

Uz njega čeka se na @Miro Vugrinec ili @Haza
  • Jaki991
    527
    Al skroz neocekivano dobijes priliku zivota i ti odaberes ziheraski put i demagogiju a ne napadacku igru kakva i prilici Dinamu...

otpremnina te ceka svakako
  • Jurki
    20.4k
    Samo veliki ljudi daju otkaz nakon ovakvih rezultata.
    Samo potvrda da je Kova mali selski trenercic. I mali covjek.
  • DinoLeonix
    2k
    Miro, Haza, FazeN.
    Samo uz vašu pomoć ću noćas uspjeti zaspati
  • fakin
    1.9k
    Kovačević je sad na pressici izjavio da će nam dobro doći sad reprezentativna stanka. On niti 1% ne pomišlja na ostavku ili odlazak iz Dinama.
  • Nolifer
    13.2k

Ne zna jel došo ili pošo.
  • Fan
    1.7k
    Potajno se nadam da se do ponoći neće ništa dogodit da Faze napiše to što treba he he
  • bobanzg
    115
    Toliko o dobrom i poštenom čovječuljku. Nema tu ni srama ni obraza.
  • FazeN
    3.4k
    Kovačević je sad na pressici izjavio da će nam dobro doći sad reprezentativna stanka. On niti 1% ne pomišlja na ostavku ili odlazak iz Dinama.fakin

Može Kovačević izjaviti što hoće no on je bivši.
    Zvone Boban mu je leđa sačuvao nakon Celte a evo javno pišem osim navijača i igrača, Mario Kovačević je izgubio podršku Uprave!
    Hoće li to značiti da Zvone Boban JE BOG I BATINA, i da nisu bitni navijači, igrači i Uprava?
  • Kruno
    1.1k
    Pa nije lud da se odrekne otpremnine. Samo je Soldo bio gospodin.
  • antecacic
    234
    Sjećam se njegovog predstavljanja i kako su tu ljudi pisali da mu je Zvone pokazao izlaz iz press sobe jer je zbunjen. Nadam se da mu ga i večeras pokaže, ipak je totalno zbunjen posljednja dva mjeseca!

Sve ono što sam čuo u proteklom razdoblju od ljudi bliskih Međimurju i Varaždinu, s razlogom je i bilo tamo jer su to bili drugoligaški klubovi, s očigledno drugoligaškim trenerom.

Hvala i doviđenja, dragi moj Mario.
  • GeneralNapoleon
    2.3k

Zelis li rec da Zvone Boban i dalje stoji iza Kovacevica a uprava ne? Ne zelim u to vjerovat jer ne znam bi li mogao bit gori scenarij za nas.
  • Plava stijena
    610
    Prva rečenica Kove na pressici: Mislim da smo dobro ušli u utakmicu :rofl:
  • Krizy
    63.4k
    U posljednjih 20 sezona ovo je drugi put da imamo 4 poraza nakon 13 kola.
    U posljednjih 20 sezona samo prošle sezone smo osvojili manje bodova nakon 13 kola (bod manje).
  • FazeN
    3.4k
    čim saznam napisati ću, no Kova je izgubio i Upravu to je istina i provjereno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.