• Zagi
    13k
    Nekada su i Jozefove metode potrebne.
  • FazeN
    3.4k
    Pa gdje sam napisao info od danas, nemam ga.
    Napisao sam JAVNO info nakon Celte eto svi ga vide, svatko me može demantirat, ako se ispostavi lažan može i ban zauvijek bez problema.
  • don
    16.7k
    govorim općenito za sve informacije, od Belje i Kulenovića, do ove. 'Može, a i ne mora bit.'

nema veze, nebitno.
  • Jurki
    20.5k
    Ocel ta objava o otkazu????

Kaj se ceka?
  • Efes Pilsen
    13.5k
    Jesam ja dobro pohvatao, on je rekao da je otpocetka nekakva negativa bila?! Kojeg pocetka? Utakmice? Pa stari moj slepas se mjesec dana, sanse ne stvaramo uopce, izgubio si vec 3 utakmice u HNLu i sta ocekujes? Folklorni ansambl? On je rekao da je svjestan di je dosao i da se od Dinama uvijek ocekuju pobjede, 6 mjeseci poslije vise nije svjestan?
  • ElDorado
    7.1k
    Svi mi iz raznih izvora znamo kako su dovodjeni igraci i sto im je obrcavano ali sve je to bilo u dobroj namjeri. I dalje tvrdim osim mozda nekog promasaja, mi imamo odlican roster osim golmana.
    Problem je sto si sve to dao u ruke treneru i stozeru koji su potpuno bez kontrole. Nisu stvorili igru, ne znamju mngrati igrace, ne znaju stvoriti mehanizme i automatizme igre. Sve je ovo potpuni kaos bez ikakvog smisla i znanja i vizije. I tu staje svaka diskusija.
    Bobanova najveca i jedina greska je vjera u Kovacevica i ne zelim da se sad udari po njemu.
  • FazeN
    3.4k
    Sve si u pravu, ali čovječe ispravi onda grešku.
    Pa jebote ako igrači pričaju okolo sami kako su nezadovoljni, pa eto ima tu par ljudi na forumu koji su isto čuli od igrača koliko su nezadovoljni, onda Boban priča s igračima i zna to i ne miče ga.
    To graniči s ludošću.
  • Ivan0302
    1.2k
    Meni nije jasno šta se desilo, onakav početak, 5 utakmica bez primljenog gola( možda lažem), pobjede u hendikepu, evo ne razumijem.

I šta je ovo na kraju bila kakva je ono postava 4-0-6? Pa jebote gubiš 2-0 na poluvremenu odmah radi zamjenu daj napadača, daj 3 5 2 4 4 2 bilo šta da ima 2 napadača jebena
  • Kujtim Shalla
    7.1k
    ja ti se tu priključujem što se tiče Manenice
  • IceMan
    3.7k

Ne graniči s ludošću.

Jedino objašnjenje je da ne želi nekog autoritativnog trenera kojem se neće moći mješat u ekipu.

To je jedino logično objašnjenje, jer inače bi ga pred mjesec dana smjenio.
  • Ruki93
    109
    Toliko mi diže živce sa svojim izjavama da bi mu samo zbog njih dao otkaz, kaže lik bojao se gurnut mikića u vatru i da je pula tezak teren, idi vise da te ne gledam i ne slusam.
  • Filip 91
    1.9k
    Izjava Kovačevića.

- Htjeli smo okrenuti tu negativnu sliku kluba i danas pobijediti, mislim da smo dobro ušli u utakmicu. Znali smo da Lawal može pobjeći te smo iz prve situacije primili gol. Uvukla se nervoza. Dominirali smo i dalje, ali primili smo drugi pogodak nakon čega je bilo jako teško, istaknuo je u izjavi za HRT trener Dinama Mario Kovačević nakon poraza Modrih u Puli.

Dodaje da su imali dosta prilika u da se pokušaju vratiti, no da nisu uspjeli.

- Imali smo puno situacija, nevjerojatnih promašaja, pogotovo na kraju prvog dijela. Ne mogu reći da igrači nisu htjeli, ali nismo bili koncentrirani kod naših prilika. Nažalost, na kraju poraz, ističe.

- Treba raditi i dalje, biti uporan. Mislim da dobro dođe pauza reprezentativna, da se smirimo, kaže Mario Kovačević.

Držite li i dalje uzde Dinama u svojim rukama?

- Od početka je bila nekako negativa. Radimo najbolje što možemo u ovom trenutku, no naravno da se uvijek može bolje. Igrači slušaju i rade, ne mogu reći. Osjeti se ta neka negativa, no nemamo što, pokušat ćemo se izvući iz toga. Neće to nitko osim nas.

Imate podršku "s kata"?

- Uvijek sam cijeloga sebe davao, ne mogu igračima nešto reći. Ima tu puno kvalitete, bude se to vidjelo. Nije lagano posložiti, mislim da ćemo se izvući iz ovoga jako brzo, zaključuje trener Dinama.
  • njurci10
    270
    Jednostavno ima previše straha,
    Da je ubacio Mikica umjesto Lisice ja sam siguran da bi mi izvukli čak i laganu pobjedu.
    Jer ova momčad nema neki karakter čim dobiju gol to je gotovo, ali i to je do trenera...
  • Zagreb1992
    2.8k

Igračima nije valjao Bjelica , Canavarro , Perković pa sad Kova...ovo mi već ide na onu stvar..Plaćeni su i više nego odlično da odrade svoj posao ..Nije im smetao Kova dok se pobjeđivalo sve redom...Ne branim kovu ali krivica mora biti i na igračima
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.