• don
    16.7k
    Jel krećemo navijati za Rijeku ili još čekamo?Mentalni Gimnastičar

nema razloga s obzirom da su bliže ispadanju, ako budu blizu svakako :up:
  • BBB Sibenik
    6.2k
    Mene najviše brine kako njihovi neki juniori a sad ih već ima dosta u prvoj ekipi i na klupi mogu igrat HNL a naši ne mogu. Druga stvar ovi igrači tipa Stojković, Vidović Beljo relativno mladi na kojima se sutra planiraju transferi tribaju puno vise igrat od trenutne situacije. Treća stvar mi moramo vise odjebat sa tim defenzivnim igračima u HNL Goda npr nema šta igrat ispred Vinlofa. Kreativne ofenzivne i mlađe igrače unutra i točka, u protivnom još ćemo se nagledat kikseva
  • Zagi
    13k
    koji ne idu direktno nego okolo jer se jednostavno plaše.Time
    Di okolo, o čemu ti pričaš?
    Ciničan sam , da . Bio sam na istoku kada smo igrali derbije protiv Kamena i Međimurja u ligi za bedaka.
    Nikakav ovo point of no return nije.
    Smije li se ista kritično reci,a da se ne ispadne glupanom i nekim negativcem ?Time
    Pišete ove katastrofične i histerične postove , svaki dan , tjednima. Nitko ti ne brani.
    .Ako nije dobro nije dobro i amen, trenutno nije dobro i amen.Time

Nitko ne misli da je dobro. Nitko ne tvrdi da je dobro. Ne slaganje je u tome treba li sav parket iščupati iz
    temelja ili ne.
    Iza pobjedničkog mentaliteta je dug period kvalitetnog rada. Nije dovoljno jedno jutro se probuditi, umiti i odlučiti od danas sam pobjednik.
    To je pravi point of no return. Trenutak kada ćemo odlučiti pustiti ljude da rade neki dulji period bez da svaki kiks tretiramo kao smak svijeta jer eto , tovari osvajaju bodove.
    Tada ćemo svima odmagliti neuhvatljivo.

Ovo kako se ti i takvi kao ti ponašate je ... Samo iskoristi vlastite pridjeve.
  • Infinity
    20.2k
    Nemoj se ti ljutiti, ali taj noj si ti!
  • Zagi
    13k
    Odlično razloženo.
  • tp1997
    2.2k
    Navijanje za Rijeku mi od početka nije bilo jasno, ali još tvrditi da za njih treba navijati tek i upravo onda kad nam postanu konkurenti za naslov...
  • NORTE
    21k
    Torcida radi jebene koreografije. I tu im nema ravnih na hrvatskoj sceni.

Kad vidiš da njima na običnu hnl utakmicu dođe više ljudi nego nama na europsku, nemamo dalje o čemu pričat.
    Felip

Majko mila, kaj se ovdje ima za pročitat... dobro da ne pratim sve rasprave na ovom forumu

Čuj jebene koreografije i po tome im nema ravnih na našoj sceni :rofl: i to još napišeš na forumu navijača dinama.

Niti im je ova utakmica bila obična, jer drže 1.mjesto tablice nakon 20 godina fritula i imali su rođendan grupe.

To im je bila prva domaća tekma nakon više od mjesec dana u kojih su odigrali 4 hnl gostovanja i uz dobru igru ostvarili 3 pobjede i remi, plus prolaz u kupu.
  • Felip
    724
    Ma nemam se namjeru raspravljat kad očito ne gledamo na svijet istim očima. Jebote, napišem nešto što je uostalom jasno svakom sa dva zdrava oka i onda vas par radite akrobacije sa šbbkbb forama. Ma ajde...
  • Jurki
    20.4k
    Procital par stranica unatrag i mogu jedino zakljuciti:
    Jebo me konj glupog kaj sam to isel citat i proklet bio dan kad sam naucio citati.

Niti smo mi u totalnom kurcu, a niti nisu tovari svemirski brod.
    Dal je situacija bajna? Nije
    Dal smo u bezizlaznoj situaciji? Nismo.
    Narativ je "tovari su odlicna ekipa" da, jesu trenutacno su prvi.. ali isto tak u narednih par kola se sve moze okrenuti.. pa ljudi Bozji nismo dosli jos ni do polovice prvenstva, a vec se objavljuju predaje i tovarska dominacija narednih 10 godina.
    Jel vi gledate uopce taj jebeni nogomet ili koji kurac?
    Jucer sam gledal utakmicu i nisu me uopce impresionirali protiv raspalog Osijeka.
    Guraju klince? Ok, da jer moraju jer nema love. Ako netko misli da ti klinci mogu igrati dobro cijele sezone, nek pocne pratiti neki drugi sport.
    Mislite da nikoga nebudu prodali? Nebudu kurac jer od Prpicevih par milijuna ne mozes financirati nogometni klub.

Ide se u jebene krajnosti da to nije normalno.
  • NerminB
    156
    Ono u cemu su tovari ipak najbolji jeste u gledanju nasih ledja, fudbalski, navijacki i u svemu drugo. Kakvi oni, ispuhat ce se ko balon, vec vidjen scenario.
  • shameless86
    1k
    kakav je ovaj mali ukrajinac kojeg su potpisali?
  • NORTE
    21k
    Ma nemam se namjeru raspravljat kad očito ne gledamo na svijet istim očima. Jebote, napišem nešto što je uostalom jasno svakom sa dva zdrava oka i onda vas par radite akrobacije sa šbbkbb forama. Ma ajde...Felip

Aj ne seri, napišeš nešto i kad si se proturiječi onda još odgovaraš da je tvoje mišljenje ispravno i jasno svakom s dva zdrava oka, a ostali imaju glupe fore.
    Odjebi.
  • blue heart 72
    2.8k
    ne bi se složio da nam navijački gledaju u leđa, hahaha
    Ima puno slučajeva u prošlosti gdje su ptice trkačice dale petama vjetra, pa im se gledalo u leđa :joke:
  • Crni86
    16.9k
    da je usrao sve, od pojačanja do trenera.Mr Anderson

A kak onda isti ti igraci dobe fener, dobe macabi, imaju 5/5 u derbijima? Kak su isti ti igraci u prvih 5 kola izgledali monstruozno. Kak su imali xg prek 2,5 i unistavali su protivnike? Sori ali ovo protiv celte nije ista momcad kao protiv fenera… kao razbijena vojska smo izgledali

Negdje je puklo, gdje najbolje znaju ljudi u klubu. Da li u glavi trenera i promjenom filozofije, da li u odnosu trener svlacionica… Negdje je moralo puknut
  • Droljo
    22.5k
    U faci je problem
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.