• Tvrdica McTvrdi
    3.2k

Teško, uhvatit će Osijek prije ili kasnije neki pozitivan val gdje će spojit 10 bodova u 4 kola i to će ih dignut u sigurnih top 6. Po meni tu stvarno pričamo o 2% šanse
  • Jaro
    11k
    ja bih po redoslijedu volio:

1. Loksa
    2. Gorica
    3. Vukovar (infrastruktura)

Ali kad bi kojim SF slucajem Osijek frknuo - e to bi bio gust...
  • Omake
    13.2k
    Ispadanje Osijeka bi bilo u rangu kada su Schalke i Leeds ispali iz svojih prvih liga. Malo vjerojatno, ali bio bi baš upečatljiv događaj.
    Skidam kapu Čabraji. Vukovar otkada ih je on preuzeo ima najbolji pressing lige uz Hajduk. Nisam mislio da će ih tako brzo ustrojiti.
  • Jurki
    20.4k
    Vukovar otkada ih je on preuzeo ima najbolji pressing lige uz Hajduk. Nisam mislio da će ih tako brzo ustrojiti.Omake

Bas taman da se demantira Kovina teza da smo momcad u nastajanju i da treba jos vremena.
  • rokikaciga
    6.7k
    Drago mi je da nije otisao u Zrinjski iako je sve bilo dogovoreno. Stimac je postao mogucnost i Cabraju su otkantali maltene pred potpisom.

Cabraja je meni najveci strucnjak u HNLu.
  • FazeN
    3.1k
    Skidam kapu Čabraji. Vukovar otkada ih je on preuzeo ima najbolji pressing lige uz Hajduk. Nisam mislio da će ih tako brzo ustrojiti.Omake

Omake jel to znači da treneru ipak ne treba 10 mjeseci za prilagodbu?
  • Omake
    13.2k
    ovisi o treneru i ekipi, ali tko u nogometu ima deset mjeseci? Kod nas se ruka trenera vidjela i na priprema i u prvih šest sedam utakmica. Pitanje je zašto sve nazaduje
  • Danko
    2.5k
    Miksim da je puno lakše natjerat anonimuse iz vukovara na trku nego naše umišljene zvijezde - milijunaše
  • Jurki
    20.4k
    zakaj onda to polazi za rukom trenerima koji treniraju "jos vece umisljene zvijezde i milijunase" u puno bogatijim klubovima?
  • Warrior
    26
    Mislim da je za uspjeh trenera mozda najbitnija stopostotna podrska vodstva klubova, kad toga nema i igraci nanjuse da si zamjenjiv, lose ti se pise.
  • Jurki
    20.4k
    za uspjeh trenera je najbitnija podrska svlacionice.
    Ako te igraci slijede, ako vide da dobro radis, da napreduju na individualnoj razini.. za takvog trenera idu glavom na krampon.
    Kova je sve napravil suprotno iz neznanja i ne doraslosti zadatku.
    Moze iza tebe uprava stati milijun puta.. al ako te igraci ne zele.. ti si "mrtav" trener.
    Igrace boli kurac kaj Uprava misli o treneru.
  • Danko
    2.5k

Zato jer su face i znaju kako.
    + U velikim i bogatim klubovima je standard davati 100% u svakom trenutku, ne možeš opstat ak ne daješ sve, ne možeš ni doć tamo.
    Kod nas su glavne zvijezde prijelaznog roka napadač za kojega se zna odavno da ne voli trenirati
    i vezni koji se u 2 mjeseca nije pomaknuo ni milimetra po pitanju fizičke spreme.
  • vjeko1701
    20.4k
    Meni to nekako izgleda kao da je krenuo relativno hrabro da bi se sa svakim problemom sve vise povlacio u zonu komfora i ziheraskog postavljanja koje je onda pak uzrokovalo sve vece probleme i u svlacionici i na terenu.
  • Jurki
    20.4k
    ako mislis da je jednom Vinlofu, Stojkovicu, Vidovicu ili nekom cetvrtom cilj karijere potucati se po hnlu ostatak karijere - varas se.
    Dao bi se okladiti da s kvalitetnijim trenerom ova ekipa moze mljeti u Hnlu s pol gasa.
    Kova je izgubio svlacionicu i tu je jedini kljuc nasih problema.
    Nema tog igraca na svijetu koji bi ginuo za trenera koji ne zna rukovoditi tolikim brojem igraca, takticki limitiranog, koji se ne zna prilagoditi događanjima na terenu.
    Igra nam je procitana, svaki laik koji je pogledal 1 nasu utakmicu, znao bi protiv nas igrati.
    Mislis da su igraci bas toliki idioti da nist ne vide i ne kuze da ih vodi nesposoban trener?

Edit: u ovoj trenutnoj situaciji stajem na stranu igraca. Pa kome krivo, kome pravo.
  • Omake
    13.2k
    Tako se i meni čini
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.