• Tvrdica McTvrdi
    3.2k

Mene brine zašto to naš predsjednik onda nije vidio?
  • Blueshadow86
    4.5k
    Uzelo se Kovu zato što je, navodno, dobar čovjek.
  • austrijanac
    8.2k
    Ide se po Jagu na zimu sigurno.

Zato i čistimo barem trojicu.
  • rioda
    11.2k

Koji pomoćni trener je onda bio razlog dobrih igara i rezultata prijašnjih Kovačevićevih ekipa? Također, Gregurina je i Monizu u Slavenu bio pomoćni trener, zašto je tad rezultat izostao?

Ovo mi je klasična 'Lino Červar-Irfan Smajlagić' priča.

Da Gregurina danas dođe u Dinamo, sasvim sam siguran da bi imao iste probleme jer tu treneri bez iskustva na ovoj razini nailaze na puno više problema nego su navikli.

Pritisak rezultata i pobjede u svakoj utakmici, dobra i efikasna igra, zadovoljstvo igrača, rotacije, zadovoljstvo uprave, zadovoljstvo navijača, pritisak medija...
  • Miro Vugrinec
    10k
    Koji pomoćni trener je onda bio razlog dobrih igara i rezultata prijašnjih Kovačevićevih ekipa? Također, Gregurina je i nekim ranijim trenerima Slavena bio pomoćni trener, zašto je tad rezultat izostao?

Ovo mi je klasična 'Lino Červar-Irfan Smajlagić' priča.

Da Gregurina danas dođe u Dinamo, sasvim sam siguran da bi imao iste probleme jer tu treneri bez iskustva na ovoj razini nailaze na puno više problema nego su navikli.
    rioda

U Varaždinu je imao jako dobru momčad. U drugoj ligi daleko najjaču, a za prvu sasvim solidnu, a to je jedina ekipa uz Slaven da ju je Kova vodio od prvoligaša. Nakon njega je došao Safaric kojem svaki prijelazni rok ode pola ekipe, a on konstantno u top 5, čak ih i dogurao do Europe. Tako da nez di se on to previše iskazao osim u Slavenu.
  • LA BOMBA
    576
    Slaven Belupo trenutno samo na -5 od Dinama.

Dovodiš trenera Slaven Belupa i daš mu za 20 mil novih igrača, a on je samo za 5 bodova bolji od svoje prošle momčadi.
  • Dudu 9
    902

Jel imaš neku insajdersku informaciju ili?
    Koliko bi nas on uopće koštao sad?
    Mislim da ne bi bio jeftiniji od Belje.
  • Jurki
    20.4k
    Vidim spominje se Gregurina... jucer Šafaric.
    Bas smo lijepo srozali kriterije kaj se trenera tice.
    U svim nasim prvoligasima ukljucujuci i nas.. sve su to treneri u 5 deka plus minus.

Niti jedan nema kontinuiteta ni igre, a bome ni rezultata..igra se toplo-hladno... neciji podbacaj ili uspjeh moze biti doslovno zbog jedne pobjede/poraza u zadnjoj sekundi utakmice.

Nikak da shvatimo da nam je trenerska struka u totalnom kurcu. Sve nekakvo improviziranje i kemijanje.
  • Lynx17
    4.5k
    Ali stvarno, koja golcina Jagusica.
  • Noel
    16.8k
    Šikić bi dal guzice da ima Jagušića u Lokomotivi kao prodajnog eksponata.
  • Zagi
    12.9k
    Dobro , nek prikoči malo. Koliko bu koštao ako ovako nastavi?
  • FazeN
    3.1k
    Jel imaš neku insajdersku informaciju ili?
    Koliko bi nas on uopće koštao sad
    Dudu 9

Ne treba ti insajderska informacija da znaš zašto se riješavamo viška već na zimu.
    Nit ti treba da znaš da mali nije onaj iz "Halilović, Murić" itd ekipice, već momak koji zna da je iduća stepenica za njegovo dobro, odlazak u Dinamo.
    Također to nisu samo moje riječi već ljudi koji su isto upoznati u situaciju, mi želimo malog, mali želi nama.
    Škegro i Boban će sjest za stol i riješit tu situaciju.
  • Dudu 9
    902

To mi je drago čuti.
  • Omake
    13.2k
    Šta sve Čović brani drugo kolo zaredom...
  • austrijanac
    8.2k

Jedan od najdrazih golmana HNLa.

Ne zato što ga privatno znam 10 godina, nego znam šta su mu sve menađeri radili.

A uvijek na zadatku kad treba.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.