• Mikina lijeva kopačka
    410
    Kova je izgubio svlacionicu i tu je jedini kljuc nasih problema.
    Nema tog igraca na svijetu koji bi ginuo za trenera koji ne zna rukovoditi tolikim brojem igraca, takticki limitiranog, koji se ne zna prilagoditi događanjima na terenu.
    Jurki

Apsolutno, i to je jedini naš problem. Mislim da bi s nekim drugim trenerom letjeli. Ne znam s kim, znam da nebi reciklirao.

Prvih par kola su letjeli, borili se, sad je baš bolikurčina.

A i to da se ne zna prilagoditi, jebemti Juve ili Atalanta znaju dva sustava igre u pola sata promijeniti, prilagoditi se, ne prije nego za vrijeme tekme, a mi..
    Reko sam nakon 5 minuta Malmoa, ovi su pogledali Goricu protiv nas, jebali smo ježa..
  • Jurki
    20.4k
    ovi su pogledali Goricu protiv nas, jebali smo ježa..Mikina lijeva kopačka

1. zatvoriti Misica
    2. ostaviti Dinamu da ima loptu
    3. stati u niski blok, iz kontri ce se vec nekaj zabiti jer je Nevistic los.
    4. drzati se prve dvije tocke i pobjeda je tu.
    I ja budala za nogometnu taktiku to vidim.
  • Mikina lijeva kopačka
    410
    A najgore kaj nam slijede Lille i Betis u Europi.

Antony zabija od kud hoće, u formi je jebenoj. Neva bu primil gol s centra. Sad sam gledal njegovih 10 zadnjih golova, jedan je uguravanje na asist, sve drugo udarčine od svuda.

Edit: vidim sad da je tema hnl, sorry.
  • blue heart 72
    2.8k
    Uvijek se sjetim kako je Borna Sosa u svojoj prvoj/drugoj tekmi na Poljudu ušao u fajt s pola momčadi Hajduka. To su Dinamova djeca, odgojena u pobjedničkom mentalitetu i ne daju se za*ebavati.Jos-Optimus

Mislim da si zamijenio Sosu i Tina Jedvaja, ali DA poanta stoji
  • Kujtim Shalla
    7k
    slažem se i pogodio si u srž problema. Premalo je tu naših pravih Dinamovaca ,kad se sjetim love kad je dres skidao dok se fajtao sa mladim tovarima. Mudri ,nekažem da bi bio bolji od konkurencije da je dobi šansu od ovog čovjeka koji vodi Dinamo. Više ga ne smatram ni dobrim čovjekom ,jer da je dobar dao bi otkaz,jebo pare kad je obraz u pitanju,ako si dobar čovjek i držiš do svog. Ne može mi niko reći da Mikić nebi krv pišao,Jakir , . Ponekad to treba više nego Mesiji u jednoj momčadi. Nije Dilaver bio najveći Dinamovac,ali je imao obraz i karakter . Toga fali trener treba to pronaći.
  • Jos-Optimus
    7.8k
    nisam...baš Sosa, igrao je i Jedvaj tu tekmu. To me i šokiralo, ovaj ima finu frizuricu i dječarac, ne mogu se sjetiti, ali mislim da je Fran Tudor išao glumiti frajera pred punim Poljudom, a Borna ga otresao bez da je trepnuo...i tako to treba
  • Filip 91
    1.9k
    Utakmica Lokomotiva - Slaven idealna za 'ubit oko' poslije ručka.
  • Filip 91
    1.9k
    Golčina Jagušića.
  • dumitrumitu
    1.7k
    Kakav gol Jagušića
  • Keyser Soze
    16.8k
    Mora ga se dovest kako znamo i umijemo
  • Sajla
    14.6k
    zbog takvih stvari se ide na stadione. mali zaslužuje igrati u klubu koji ima navijače i nadam se da će se to što prije dogoditi.
  • KtcGoat
    2k
    i nogama i rukama
  • Miro Vugrinec
    9.9k
    Nakon 2-3 kola kad je Slaven usao loše u sezonu ljudi se sprdali s pričama da je Gregurina bio glavni za taktiku u Belupu i da je on sve taktički slagao i nazivali ga trenerskom prevarom, a bome sad taj Slaven treći na tablici uz dosta slabiji kadar nego prošle sezone.

Sada nakon 3 mjeseca od početka sezone se pokazuje ipak puno realnijim da je stvarno iza prošlogodišnjeg hit Slavena vise stajao Gregurina nego Kovačević.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.