• ElDorado
    6.9k
    Lik je toliko floskula i gluposti izgovorio na presici nikad cuo to od nijednog trenera Dinama. Podsjeca me na Dalića
    Pet puta je rekao puno igrača je došlo. Jeote Rijeka jedva izvukla bod u Gibraltaru a nas rasturila. Al samokritike ni u tragovima.
  • BBB Sibenik
    6.2k
    Jednostavno uvik promaši il sa postavom il rotacijama il zamjenama. Nekako sve naopako, nikako da ovlada sa igračima koje posjeduje. Nikako taj ritam da uhvatimo, dapače sve to gore izgleda. Ne triba nam stvarno da čekamo spusit po HNL il nedaj boze direktno od tovara kad ne bude tribalo. Repriza prošle sezone nam nije stvarno potrebna sa ovakvim igračima. Nit udarni igrači napreduju nit mladi dobivaju sansu, jednostavno on ne može izvuc maksimum iz ovih igraca.
  • ElDorado
    6.9k
    Ležim u krevetu i mislim si koji kua to meni treba?! Ako trener misli da 36 godisnji veteran, najsporiji vjerojatno igrac u rosteru moze cuvat njihovog najbrzeg igraca zakaj se ja nerviram? Ak je Bobanu to ok tko sam ja da mislim drugacije. Veli on na presici da ga je trebao zaustaviti na iskustvo. Pa jebote.
  • Beowulf112
    422
    Metla..cim kola krenu ovako nizbrdo treba metla..necemo da se dogodi nama ko lani tovarima s gattusom u HNL
  • Jurki
    20.3k
    Gospon Kova, najte se srditi.. ali ja bi vas lepo prosil da se maknete sa pozicije trenera Dinama.
    Ja znam da ste vi dobricina i ljudina, al najte vise, lepo Vas molim unistavati Nas klub.
  • Dinamo-SB
    634
    Nazalost, Kova je totalno izgubio kompas. Iako sam ga osobno branio,bio njegov zagovaratelj i trazio u pozitivu u svemu sada mi je to jako teško pronaci. Ono sto me najvise smeta,ali i cudi kod njega s obzirom na karakter je manjak samokritike. Imam dojam da se sili biti nešto što nije i da mu je netko savjetovao PRovski da ne smije nikad priznati svoje greske i te fore jer mu presice izgledaju bas kao takve. Podsjeca me na Cannavara i naucene floskule bez priznavanja gresaka - "we must improve,we must work..".I onda glumi nesto sto nije i nazalost tone sve dublje.Igraci to primjete,navijači to primjete. A njegov karakter je iskrenost i ta famozna dobrota koju trenutno ne vidimo jer lik nema trunke samokritike. Zato i je kaos u svlacionici i među navijacima. Mislim da i dalje on to ima,ali jednostavno pao je pod pritiskom velikog kluba. Ne mislim na neke teorije zavjere nego jednostavno imam dojam da on sam sebi vise ne vjeruje. Kova ce vjerojatno dobiti jos jednu sansu protiv Istre, svi alarmi su mu upaljeni i jedino tektonske promjene ga mogu vratiti u zivot i ono sto svi spominju kao njegovu kvalitetu,a to do sada nismo vidjeli - iskrenost prema samom sebi. Lose je,ne valja i nije dobro. Ova igra nema veze s "procesom".Kakav proces je KTC na desnom beku? Danas nema gotovo nijedan segment koji je pozitivan - taktika,pristup,htijenje,zelja,govor tijela,energija klupe,davanje sanse mladima,promjene,presice,komunikacija s medijima,komunikacija igraca,iskakanje nekog pojedinca,automatizmi u igri...Osim stoperskog para McKenna-Dominguez ja ne vidim nista drugo sto je ajmo reci zacementirano i sto ima neki dugorocan smisao da se moze reci da je dio procesa.
    Ajde sto je izgubio potporu onih od kojih ionako nije imao potporu,ali gubi i potporu nas koji smo vjerovali u njega.
    Mario, vrijeme je da priznas sebi neke stvari i budes iskren prema sebi. Ovako ne ide dalje. Mozda moze jos protiv Istre nesto pokazati,ali to trebaju biti tektonske promjene prije svega u njegovom pristupu i pogledu prema svemu ovome. Jako malo iskrenosti smo vidjeli od Maria.
  • LA BOMBA
    569
    Ja mislim da trener Dinama jednostavno mora biti netko tko je bio u velikim klubovima ili kao igrač ili kao trener. Jer jedino takvi ljudi u nogometu znaju kakvi trebaju biti standardi za takav klub.

Može se kritizirati Bišćana na 100 načina, ali on je po mom mišljenju ipak mnogo bolji trener od Kove jer on je dolazio sa visokim standardima na koje se je navikao u Liverpoolu. Možda nije mogao postignuti toga što je htio u Dinamu ali kod njega se je vidjelo da ga je bilo sram nakon poraza. Nakon što je izgubio protiv AEKa jednostavno je rekao da je to najgori dan u njegovom životu i da u tom trenutku nema smisla da bilo šta komentira. To je jedina iskrena reakcija koju možeš imati nakon takve sramote, ako si uspješan sportaš i pobjednik. A Kovačević dolazi sa floskulama, priča to i ono, i vidi se da ga nije sram, jer se takih poraza navikao u Slavenu i sličnim klubovima. Njemu je poraz 0-3 another day in the office.

Već sam nakon Rijeke rekao: dovodiš trenera Slaven Belupa - postaneš Slaven Belupo.
  • Jos-Optimus
    7.8k
    ajde dobro je, nije ovo zona Riera, nego zona Dinamo.

On topic, Kova je očigledno mali trener, što je bilo jasno nakon Lokomotive, a očigledno nakon Malmoa. Nema smisla, ovako loše kao sinoć nismo izgledali od onih Mamićevskih sramoćenja. Njemu je prva misao ne izgubiti. Hej, mi se u HNL-u bojimo staviti klince, ne 5, jednog. Majku milu, cijeli tjedan najavljuješ Mikića i onda na kraju krilo povučeš da zamijeni stopera na toj poziciji. Pa tko bi njega slijedio?

Svi se ovdje čudimo kao vidi li Boban da nam fali desetka...ali ne fali, imamo ih na klupi na izvoz, ne igraju. Idi Kova, idi bilo gdje, samo se makni
  • FrenchMontana
    1.5k
    Moguće da Boban čeka da dođe rep pauza i članski dan, da bi vidjeli/čuli neke reakcije i poteze.

Sve ok, al fkt mi se ne gubi/remizira s Istrom, a to nas ceka najvjerojatnije u nedjelju pod Kovinom palicom.
  • Hrc-Vg
    1k
    Bio sam indiferentan na njegovo dovođenje jer nisam dovoljno gledao njegove momčadi prije Dinama. Sada mirne duše mogu reći da čovjek jednostavno nije kalibar za Dinamo..Taktički je jednodimenzionalan, opasan može biti isključivo iz tranzicije… Boban je rekao da ga doveo i zato što zna stvoriti igru protiv bunkera…To očito nije istina, nikad nismo bili gori u tome…
    Ja više jednostavno ne mogu čitati ni slušati Kovine izjave koji su totalno nerealne i pune floskula, a bez i trunčice samokritike. Čovjek jedva komunicira na hrvatskom, pa totalno mogu zamisliti kakva mu je komunikacija sa strancima u momčadi…
    Bobanova procjena Kovinog potencijala je bila kriva. Boban to sada mora ispraviti, inače će potrošiti veliki dio kredita koji je dobio kad se vratio u Dinamo…
  • Kia pride
    88
    Nisam bio za Kovačevića, ali ne pada mi na pamet navijati za otkaz. Sve dok je trener puan podrška.
    Ako izgubi od Istre je bivši, možda i X, ali teško će dobiti otkaz trener koji ni jedan derbi nije izgubio niti odigrao nerješeno.
    Rezultati u europi su dobri, ali su počeli tonuti, protiv Lillea ne smije izgubiti.
    Veći je kiks Malmo nego ovo jučer.
  • nwankwo646
    902
    Kakav tupan, kaže da igra KTC jer ima iskustva, iako je spor ka blato i ima tehniku početnika, a on neiskusniji i od Mikića pa vodi Dinamo.
  • Jurki
    20.3k
    Veli majstor da smo u drugom poluvremenu bili bolji.
    Izgubis ko z picke 0:3 doma i tvrdis da smo drugo poluvrijeme bili bolji? Taman da smo pogodili 10 stativi i fulali 5 penala.. bilo bi me sram tak nekaj izjaviti.

Ne znam al smo gledali istu utakmicu.. al sam siguran da nisam jucer bil pijan.. pa se s gosponom trenerom nebi nikak slozil.
    Dajte mu otkaz, ovo je vec stvarno sramotno.
  • striko
    2.6k
    Nakon prospavane noći i hladne glave. Odlazi!
  • Dudu
    2.7k
    Vec znam postavu za Istru i da ce igra biti losa.

Takav trener nam ne treba!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.