• PričuvniDojebnik
    56
    Dečki, mislim da pretjerujete.

Treba dati velemajstoru i strućljaku još barem 5 sezona da uigra momčad, izvuče pouke i nauči hrvatski jezik.

Možda onda ne bumo strepili od Gorice ili Celte.
    /sarcasm off
    Sad kad dobijemo Istru 2:1 (penal + neka krumpirčina) pa OPET ne dobije otkaz, jaoooo
  • shameless86
    995
    ma ja potpisujem bod sa istrom..do tog je došlo
  • Pacho
    9.9k
    Kako se nosite s kritikama?

Sve poštivam. To je trenerski posao, nemam problema s time. Fokusiram se na sljedeću utakmicu. Imam dobru grupu dečki, ne znam je li ijedna ekipa promijenila ovoliko igrača. Sve nas to pogađa, ljudi mogu pisati i pričati što god žele.

Mislim da smo na dobrom putu, mislim da možemo od ovoga naučiti. Još se malo tražimo, imamo veliku svlačionicu, ali vjerujte da nije onako kako ljudi govore. Siguran sam da će ovi igrači ostvariti ono što Dinamo traži.

:rofl:

Što ste rekli igračima na poluvremenu?

Teško je bilo išta reći. Vjerovali smo, mijenjali smo, mogla se utakmica zakomplicirati. Moram se zahvaliti publici koja je danas bila sjajna.

Kakav lider :rofl:

Statistika kaže da je Dinamo napravio samo šest faulova. Manjak želje, ili su igrači Celte bili prebrzi?

Statistika kaže da smo mi bili bolji. Eto, to je statistika. Brzi su, teško je nad njima napraviti faul. Jako brzo otvaraju, to smo imali u pripremi. Moramo biti agresivniji.

Sto reci...
  • Crni86
    16.7k
    Kad trener priča o učenju i poukamaElDorado

Lekcije skuplja vec 5,6 tekmi… ni grama samokritike. I onda se cudimo kaj je u svlacioni atmosfera uzasna….
  • Nolifer
    13.1k

Ak mu je tak teško vodit veliki klub kao što je Dinamo, neka ode u Istru pa nek se tam uči...
  • Dani Olmić
    2.1k
    ne, nego da Kova nije dimenzija za Dinamo, ali zivi bili pa vidili
  • Plava stijena
    599
    Nitko nikada nije ponizio i podcijenio dinamovog navijača kao Kova svojim izjavama poslije Rijeke i sada Celte. On bubeta floskuletine i izlike kao da se obraća vrtićkoj djeci koja u nemogućnosti shvaćanja situacije prihvaćaju šta im autoritet govori.
  • Orc123
    13.7k
    Insajseri....jel.vec ima kakvih novosti?
  • Jaki991
    503
    Koji je smisao toga da vodi ekipu protiv Istre ? Ak dobije tu tekmu ce mu naglo skocit trenerski IQ pa ce postat dobra opcija za Dinamo ili ? Samaranje mrtvog magarca
  • Kujtim Shalla
    7k
    na žalost oni su u 46 minuti bili još svježi,brzi i dali su nam taj 3. Gol
    Majko mila , više ne mislim ni da je dobar čovjek nego jako dobar bleffer i svaka mu čast
  • Ere86
    250
    Daj idi više neznalice
  • Zg123
    2.8k
    Moram reci da sam sokiran da ovaj covjek nema ni trunke samokritike jbt on nakon niti jedne utakmice nije bio onako ljutit i oprao igrace, sebe, suca, napumpane lopte, nutricionistkinju, nebitno bilo koga. Uvijek jedno te isto nakon svakog poraza, a tako i vodi utakmice uvijek jedne te iste zamjene jedna te ista formacija jedne te iste floskule.

Jednostavno covjek je nedorastao za ovakvu instituciju kao sto je Dinamo. Boban ako je imalo pametan i razumije nogomet maknut ce ovu neznalicu istog momenta i dovesti trenera koji ce pokazati bilo kakve znakove smislene igre
  • Dzoni
    2.7k

Prvo ne poznaje ga skoro nitko ovdje pa ne znamo zapravo kakav je, možda se ovako čini dobrim, a iza kamera boga pitaj
    A drugo za Dinamo nam trebaju kvalificirani i kvalitetni treneri, a ne "dobrice"
  • Pacho
    9.9k
    Zasto je uopce krenulo to s njim kao dobrim covjekom? Valjda, jer je bilo jasno da je nedorastao klupi Dinama u svim segmentima pa se onda ta zbunjenost, nekompetentnost i nervoza pokusala zapakirati u neku simpaticnost i dobrotu.

Kao da dodes na autobusni kolodvor pa saznas da je vozac autobusa u koji ces sjesti dosad vozio samo bicikl. Onda jos primjetis da je sav uplasen, znojan te da od stresa jedva provjerava karte. Ali hej, posto zvuci kao da je jucer izasao iz spilje i jedva slaze recenice, mora da je dobar. Ajmo mu dati sansu!
  • Olmic
    5.4k
    Refresham svakih minutu u nadi da ce netko pisat da je smijenjen. Mislite da nece biti veceras i da mogu ici spavat?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.