• Ivdzo11
    8.6k
    Nema se sta cekati ponedjeljak... Pa makar i Kelava vodio ekipu u Puli
  • Masto
    360
    Ubio nas je rani gol pa i drugi, al da se u drugom poluvremenu nije skakalo na glavu mi nije jasno
  • Kia pride
    88
    ako bi se išlo u otkaz nikakav HNL trener. Nek Kova ostane u tom slučaju, ali može li Boban dovesti Piolia? Koja max plaća mu se može dati?
  • Keyser Soze
    16.8k
    Bacio nas je u bunar iz kojeg se možemo izdići samo bez njega, jednostavno je izgubljen u vremenu i prostoru.
  • Dr Hofmann
    4.2k
    Zašto sam sad slušao pressicu nakon utakmice...Zato sam bio od početka njegovog imenovanja skeptičan do neba prema njemu na klupi Dinama. HNL floskule trenerske koje smo čuli 1546764 puta. Ne mogu mozak me boli. Još mi se čini da je u 14 minuti rekao Celta sa C (ali ajde, to mi je još ko skeč neki od Pervana i Zuhre). Onaj ludi Bjelica je prošle zime na Kranjči kad smo izgubili od Lokomotive 3-1 uveo u drugom poluvremenu Bočkaja i Moharramija, gledamo na tribini koji kurac...Ali ajde lupi nekad veća/manja pa ko ga jebe...Ne sve šablonizirano, tulavo. Drugo poluvrijeme protiv Rijeke mi je bio horor, počne nastavak i ovi nas ubiju. Pa kaj ste 15 minuta u svlačionici gledali YouTube Sunce vam jebem. Jučer drugo poluvrijeme apsolutno ništa. Jebi ga, lakše je uvijek promijenit trenera, nego 20 igrača. Boli me glava od ovih izjava.

"Teška vremena stvaraju jake ljude. Jaki ljudi stvaraju dobra vremena. Dobra vremena stvaraju slabe ljude. Slabi ljudi stvaraju teška vremena."

Okrećite to više od nedjelje, nema izgovora iz HNL škole odnosa s javnošću
  • Blueshadow86
    4.5k
    Veli majstor da smo u drugom poluvremenu bili bolji.
    Izgubis ko z picke 0:3 doma i tvrdis da smo drugo poluvrijeme bili bolji? Taman da smo pogodili 10 stativi i fulali 5 penala.. bilo bi me sram tak nekaj izjaviti.
    Jurki

Haha, kakav lik... Sad još prodaje i te je jeftine spike kako smo bili bolji 2. poluvrijeme... Sad još i vrijeđa inteligenciju svih nas? Stari moj, Celta nas je školovala, napunila nas 1. poluvrijeme s 3 komada i kasnije laganini. Mi im ne bi dali gol da se igralo do Božića. Svaka čast Celti, upravo onako kako bi ja volio i želio da igramo, recimo, u HNL-u.
    A on je s ovim pričicama i floskulama postao još i bezobrazan. Izgubio je kod mene svu onu dragost i simpatičnost koju je imao. Sada ga krase neznanje i bezobrazluk.
  • Kruno
    1.1k
    Bas sam se nadao da ce ujutro biti bivsi.
  • Dragon1Warrior123
    4.7k
    Znači otišao sam sinoć spavati, mislio sam dok se probudim bit će bivši. Dignem se tamo poslje ponoci, otvorim mobitel vidim samo dvije stranice znači nije još bivši. Probudim se ujutro, reko ajde rano je možda dok dođem na posao. Eto mene na poslu i dalje nije bivši. Pa ljudi moji ovo više nije humano, izbavite me više iz muka!
  • ruicosta
    339
    Rano je još...dajmo im do podneva lufta...
  • striko
    2.6k
    Bojim se da će Kovačević biti bivši tek u nedjelju večer.
  • Masto
    360
    Ne vjerujem da ce ga mijenjati prije istre
    Osobno mislim da ce ga pustit do zimske stanke samo se nadam da klub neće puno trpit do tad
  • ruicosta
    339
    Zvone nije istrpio ni Giampaola u Milanu, koji je bio njegov i Maldinijev izbor. Ista prica kao i nas dobri covjek, joga bonito sa Empolijem sezonu prije i onda izgubljen prvih desetak kola. Riješili su ga se i doveli Piolija..ostalo je povijest unvidi prvog scudetta nakon 10 godina.
  • BornaPŽ1986
    1.1k
    Kuzi Boban situaciju, ne zeli pozurit s odlukom ocito dok ne dogovori pravo rjesenje. Do nedjelje se i otkazom nista ne moze promijeniti tako da sumnjam da je zacementiran na trenerskoj poziciji jer je svima jasno da su se pogubili konci.
  • Dragon1Warrior123
    4.7k
    Do nedjelje se i otkazom nista ne moze promijenitiBornaPŽ1986

Mogu se nama smiriti živci otkazom. To i nekakav šok za ekipu koja ga očito više ne prati ni malo.
  • Zvonkec
    400
    : ''kontrolirali smo drugo poluvrijeme, šteta za to prvo gdje je celta zabila svoje šanse a mi svoje nismo, sve znam bit ćemo bolji još se upoznajemo,Zvonkec

Eto skoro da sam u riječ znao kaj bu čovjek izjavil na pressici. Šta reći, koju posluku porati, komu?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.