• ElDorado
    6.9k
    Možemo otvoriti kladu al ja sam uvjeren da će ostati i dalje
  • hardek
    7.2k
    Ostat će do Istre i u ponedjeljak dobiva otkaz neovisno o rezultatu, moje predviđanje
  • Orc123
    13.7k
    Nazalost sigurno ostaje. . .
  • Fatos Beqiraj
    313
    ako ce ostat od istre onda nema sanse da ce dobit otkaz jedino ako kiksa
  • ElDorado
    6.9k
    Kaj nije dosta kiksao
  • Dadox
    1.1k
    Bojim se da ne pobjeđujemo u Puli i da u pon slijedi otkaz…Također se bojim da je Leko najizgledniji,a onda je opet izgledno da ćemo imati trojicu trenera u sezoni.
  • miro
    7.9k
    Ako je Leko alternativa, onda nek Kova ostane
  • Georginho
    465
    Naš Kova "uči" iz utakmice u utakmicu, izvlači pouke. Jbt umjesto da živimo bajku, mi zapeli u nekoj lošoj basni. :confused:
  • Goncalo Santos
    2.1k
    sumnjam da bi se njega islo tako brzo potrositi, moze eventualno izgurati par utakmica kao privremeno rjesenje

Kao trener se jos nije iskazao na razini dostojnoj prve ekipe, ali ipak igrac s ozbiljnom karijerom i reprezentativac koji bi sigurno zasluzio postovanje ekipe
  • IceMan
    3.6k
    Od Čačića i furioznog starta 34/36 bodova mislim da, 3 godine u jesen odnosno u studenom izgledamo očajno.

Kao ona pjesma, November Rain od Gunsa.
  • shameless86
    995
    nakon koliko tekmi smo ove sezone vec izvukli pouke?
  • Pacho
    9.9k
    Al svakih par dana drobi o izvlacenju pouka, a koju je on to tocno pouku izvukao? Odnosno, implementirao nesto novo nakon samaranja?
  • Sibirski plavac
    7.2k
    Na sportnetu neki lik tvrdi da ako Kova dobije nogu dolazi Zekić. Iako, lik u svom imenu ima 1911, tako da je vjerojatno riječ o tovaru koji je došao podjebavat, a ne davat točne informacije.
  • crophantom
    2.2k
    Dvoumim se dal vise zaslužuje otkaz radi igre i ociglednog stanja u momčadi ili svojih izjava, to mi je jedina dilema oko njega koja je ostala
  • Kujtim Shalla
    7k
    @miro to je jebeno stari,kužiš. Imaš povjerenje u trenera a on te jebe ,i jebe i jebe ,i onda skužiš ma kraju. Koga dovesti u pola sezone ??? Ajd mi reci. Nadji nekog top trenera i svi će reći nisi ni vjerovao Kovi, a nema top trenera ,ima samo toga da se nadaš najboljem . Mourinho je ispao u feneru ko kova kod nas . Samo se treba nadati pogoditi , jel dobar sa mladima , ili se izda u starije ,pa figurica . Jebena je situacija. Nije da smo imali konkurs za posao pa da vidiš šta se nudi. Leko je naravno logično privremeno rješenje ,da se vidi ili nadaš pozitivnom šoku ,a ako se pokaže frajer ,ko sam ja da sudi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.