• Kujtim Shalla
    7k
    čovjek bi dosad tri fakulteta završio
  • NerminB
    126
    sarajevo nelose izgledalo sa zekicem ali mislim da je dinamo velik zalogaj za njega.. ako cemo mijenjat trenera, pokusat tezit nekim inostranim imenima, a ako ce mi u opticaju biti jerko, zekic itd. radije cu maria gledat.. isti mi k
  • Crni86
    16.7k
    Bolje da trenera nemamo, nego da nam je trener kova. Di i sta je puklo u svlacionici ce biti zanimljivo cut jednog dana. Ali dojam ovako na terenu je da je atmosfera u momcadi u debelom minusu… i jos je u padu
  • Pacho
    9.9k
    Treba usporediti izjave nakon pobjeda i nakon poraza. Lik laprda o nekoj dominaciji u utakmicama u kojima realno nista ne stvorimo, ali nas netko spasi eurogolcinom. Danas kad nas ovi otresu 0:3 i onda stanu drobi o tome kako im je sve uslo.
  • Kujtim Shalla
    7k
    a ljudi fulali 5 zicera i još stali 30 min prije kraja , a nije ni čudo kad je plakao na klupi i zamišljao kako bi bilo dobro sad biti negdje na Sljemenu i jest lovački gulaš ,i onda mu neko javio da smo imali stativu tamo nekad
  • miro
    7.9k
    a ne znam, evo fakat nemam pojma. Meni čak nije bitno neko ime, ali ove fore da moramo pod mus igrati neku verziju 433 mi je totalni nonsens. Kakav trener ce na to pristat? Samo klimavac, a takav ne može vodit Dinamo. Danas da smo izašli s 352 i da smo malo više tukli - da, tukli po Španjolcima, možda bi izgubili, ali bi se ovi morali jebeno potrudit da nas dobiju i osjetili bi svaki duel. Meni je nenormalno da u ovakvoj tekmi nismo npr 3 žuta kartona napravili. Ovako su nas našamarali s pola snage
  • Jima
    905
    To i ja govorim otpočetka tekme. Samo da smo tukli,napravili neki presing,provokaciju,pokazali MUDA.
  • Dani Olmić
    2.1k

A kaj sam ti stalno govorio?
  • cibona
    6.7k
    Da je kova zaista "dobar čovjek", onda bi već večeras ponudio ostavku.
  • Kujtim Shalla
    7k
    @miroslažem se . Blag pristup ali zar nije to zbog trenera koji mora biti jebeni motivator kad smo mi izgledali kad izadjemo da grizemo , da pokažemo da ćemo vas pokloniti o da nemate šanse? Da trener skače uz aut liniju i puši karton ako treba . On se sakrio,pa bit će meme ona situacija di ga kamera hvata kako plače jadan . Nikad ,baš nikad nisam čuo da neko mora igrati neki sistem
    Pa onda ne treba trenera. Onda oružar može bit dežurna i pratit jel se to poštuje. Glupost,glupost i glupost. Pa utakmica se razvija onako kako ti protivnik dozvoli,prilagodjavas se jebiga Gledaš kako promijeniti tok događaja i okrenut situaciju u svoju korist. Al kova kaže da smo tri puta potrošili i oni su to kaznili,liga petice ,znaju kažnjavati jebi ga . Inače da nismo pogriješili mi bi ih sjebali jer smo imali taktiku. Mrš
  • OsamŠest
    6.2k
    A kaj sam ti stalno govorio?Dani Olmić

Kaj? Da navijači Hajduka i Zvezde trebaju dobit ban sa ovog foruma? Da provokatore, koji čekaju kiks Dinama da bi srali, treba banirat? Stojim i dalje pri tome, tak da imaš sreće kaj ja nisam admin.
  • ElDorado
    6.9k
    Kad trener priča o učenju i poukama muka mi je. Treba mu jasno reći i pitati ga jesi ti šta naučio a ne ekipa?! I reci nama što si naučio??!!!
  • Blueshadow86
    4.5k
    Tip stavi 4 stopera u ekipu, 3 šestice, Kulenovića u napad... I onda kaže da treba izvući pouke. Goni se u kurac više, pa koga ti zajebavaš?? Neznalica si, ali si mi bio drag. Sada mi više nisi ni drag.
  • miro
    7.9k
    Kova vjerojatno nije kapacitet za Dinamo, ali ne hejtam ga, jer imam.osjećaj da je pošten čovjek, ne znam, možda je i mene prevario svojim nastupom.

ALI nije ovo samo do trenera, unutar ekipe nesto gadno ne valja, nema tu borbe, zajedništva
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.