• MarK
    1.2k
    Ako ostane:
    -nećemo osvojiti hnl
    -ispast ćemo u skupini EL
    -nećemo razviti niti jednog mladog igrača
    100%
  • Odani Zgd
    925
    Mario hvala i doviđenja!
  • Kujtim Shalla
    7k
    pa koga sad dovesti brate moj dobri. Leko je logičan osim ako nas sve ne iznenadi,pokaže da je manga svih mangi,the special one ,naš Bog naš kralj i da je dogovorio trenerčinu. Sumnjam jer uvijek je stajao iza svojih postupaka ,tako i odabira trenera. Vjerovao i možda još vjeruje ,kontrirajući i prkoseći svima. Budućnost će pokazati. Sviđa nam je teško. Meni Leko logičan, nadam se da će kova sam dat otkaz . Obara na žalost sve rekorde lagano
  • Praskaton
    4.6k
    Od prvog glasa kad je spomenut za trenera bio sam protiv.Ne može trener kojemu je vrhunac S.Belupo vodit Dinamo Ne može.

Do ove utakmice bio sam za ostanak i davanje nekog kontinuiteta za promjenu Ali ovo nema smisla.Ispuhana mrtva ekipa.Kova faljiva sve što može falit.U maniri jednog i jedinog G.O.A.T-a M.Marića.

Strah me tko će uopće doći umjesto Kove jer vjerujem da Boban ne želi dijeliti otkaze samo tako i nema plan šta sad
  • LA BOMBA
    563
    Riera je u ljeto sjedio u sat i pol vremena udaljenom Celju i čekao poziv.

Umjesto njega zvalo se trenera Slaven Belupa bez ikakvog iskustva u Evropi.
  • Orc123
    13.7k
    brate, Dinamo zasluzuje samo najbolje.....ako smo mogli dovest Benaccera onda mozemo i postenog trenera koji je nesto i napravio u karijeri.
  • Navijač Dinama
    10.8k
    Samo da nije Leko rjesenje.Orc123

Zelen još po meni, ako će on dolazit, onda nek ostane Kovačević, nems razlike kao ni da se Igor Bišćan vrati iz Emirata di ima katastrofalnu sezonu ili nam glavnim trener bio Capellas za kojeg mislim da može biti svski sportski idjelatnik ali ne i trener prve momčadi.

Ako već moramo i možemo za ovaj rang, daj tog Alaberta Rieru i odriješene ruke narednih pola godine, jedino ako ne budemo teška kanta pa onda i njega pustimo niz vodu.
  • Odani Zgd
    925
    Zvone nek još večeras zove Andyja i nek rješavaju tog Rieru ako je to rješenje za Dinamo
  • znajdatevolimja
    1.7k

Andy neka se napuši kare i to onako entuzijastično i sočno
  • Fatos Beqiraj
    313
    Kakav Rierq isti kurqc ko i Kovacevic, sta je on to napravio u karijeri vrijedno paznje
  • rokikaciga
    6.6k
    Za kurac bio u Bordeauxu.

Povraca mi se od Riere
  • Masto
    357
    zna engleski i ima motivacijski govor na yt
  • Kujtim Shalla
    7k
    Kako li on sad jadan razmišlja kako izaći pred novinare , uzeti mikrofon i nešto pametno reći. Bolestan sam , otvorio sam bocu ruma , popit ću sve i sutra idem na posao , imam bolovanje al sam već ljepilo sranja po soc medijima i nema povratka. Ja ću govno pojesti ,petak i subotu se mučiti nema druge ,a nadam se da će i Kova bit čovjek pa i sam uzet odgovornost sa svoja djela
  • nwankwo646
    902
    Čisto sumnjam da je Riera takav šupak da bi napustija Celje sada, čisto ne sumnjam da je pošteni Kova takav šupak da nije ni pro forme ponudija ostavku nakon Vukovara.
  • serbus
    5.4k
    Ako danas u izjavi kaže "ovo nam je škola" otkaz odmah.
    Mi se ne školujemo nego ponavljamo razred
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.