• Pacho
    9.9k
    Jel i dalje sirenje negative pisati da se pogubio i da nije za nas? Sto kaze ona brigada koja je do prije dva sata patrolirala i skakala ljudima za vrat radi toga? Jel se sad smije?

Doduse, ta ista ekipa ce po Kovi raspaliti istom zestinom ili veceras ili kad Zvone zavrsi ovo mucenje? A onda ce ga pratiti i pljuvati kada bude trener Gorice, Domzalea ili Sirokog kada bi nas zapravo trebao boliti penis za njega.
  • Jaki991
    503
    trust the process bro
  • ElDorado
    6.9k
    Bit ce bolje. Ima jos jedan trening
  • Orc123
    13.7k
    Jos smo u stvaranju....
  • ElDorado
    6.9k
    Kako jadnom Dominguezu propada koljeno…
  • prefontaine
    4.9k
    Joj kad naš dobri čovjek poslije utakmice bude ponosan na dečke jer su drugo poluvrijeme apsolutno dominirali i jedino je nedostajao pogodak koji bi preokrenuo susret na našu stranu.

Usput, je li ovo neka greška ili je na grafici sad pisalo da smo mi u 66.minuti napravili PRVI faul na utakmici?
  • ElDorado
    6.9k
    Hshaha Nevistic u aut. Koji je to put ove sezone????
  • ivanlivno
    141
    Vjerojatno ostaje jer do nedjelje neće naći adekvatnu zamjenu.Sibirski plavac

Oni su vec 3 tjedna trebali traziti zamjenu.
  • Sibirski plavac
    7.2k

Slažem se. TREBALI su. U tom i je problem.
  • Kujtim Shalla
    7k
    Gdje ja pročitah danas da će Boban dati Kovi do ljeta ,onda je bolje u zatvoru radit sklekove nego gledati ovu torturu , da se osiguramo. Ovaj će kompromitirati i siguran prolaz dalje u Europi europsko proljeće a uspjet I izgubiti prvenstvo sa budgetom gdje jedan Bennacer vrijedi više nego prvi konkurent kompletno . Nadam se da će opravdati nadimak dobri čovjek pa dati sam otkaz i podsjetiti nas na dane kad je to bila obaveza ,jebo pare al obraz je obraz
  • Odani Zgd
    925
    U Dinamo 2 š njim,tamo rezultat nije imperativ
  • Goncalo Santos
    2.1k
    "Uf da, onaj, teska utakmca za nas onaj, ja sam stalno ponavljao koliko je celta jaka ekipa. Mi cemo onaj, nadam se, valjda probati spremiti za istru. To je onaj kvaltetna ekipa, stanje na ljestvici ne odgovara kvaliteti.

Ne mora meni nitko govoriti da ovo nije dobro, onaj ja znam. Ja stalno ponavljam. Mi smo mlada ekipa tek smo na pocetku procesa. Ja satlno kazem imam 25 26 vrhunskih igraca, decki rade dobro, nema problema. Bude prilike.

Ja znam onaj da izgledam zbunjeno mozda, al stvarno evo svi u klubu mi pomazu onaj...."
  • Pacho
    9.9k

Cujem onaj glas i naglasak dok ovo citam
  • striko
    2.6k
    Po rezultatima ubili smo Celtu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.