• Odani Zgd
    925
    Ja ga i ne pratim,al vidim da ga ekipa gotivi,promjena svakako treba nekakva
  • LA BOMBA
    563
    Kakav Rierq isti kurqc ko i Kovacevic, sta je on to napravio u karijeri vrijedno paznjeFatos Beqiraj

Riera je u klubu razine Slaven Belupa i sa njim napravio 100 puta više nego Kovačević, uključujući četvrtfinale jednog evropskog kupa, pobjede protiv AEKa, Legije, Banika, Lugana (2x), Vitorie Guimaraesa i još gomile evropskih klubova. Na putu da zabije 100 golova u ligi i na +9 od drugog Maribora.
  • Kujtim Shalla
    7k
    vruć si sad ,shvaćam te brate moj dobri. Znaš da smo na istoj strani ti i ja. Kažem samo da nema šanse poznajući Bobana ,on ne glumi kao drugi kad kaže vjerujem u trenera. Zato sad u pola sezone je nemoguće dovest takvog. Leko je logična opcija,naravno samo trenutna ,do zimskog prelaznog i da se može pregovarati . Glupo je sad pričati o željama ,jer ovo što nam se dešava ,nije se smjelo desiti. Onaj start u UEFA ligi sad je sve sjebano. Lille ,Betis , Midtjylland su jebene momčadi i bolje od Celte
  • Fatos Beqiraj
    313
    woow strasan uspijeh, lako je vodit Celje Belupo i takve male klubove. Cetvrtfinale konferencijske lige u kojoj igraju klubovi ko Dinamo city i slicno.

Vjerova sam da mogu hnl treneri vodit Dinamo, a uvijek mi uspiju dokazat suprotno. Trener treba biti najveca zvijezda momcadi i to je to. Svaka cast Rieri al on nije nikad vodio ozbiljnog igraca isto ko i Kova, i onda ti taj ozbiljan igrac razjebe svlacionicu a ti ne znas sta uradit
  • Kujtim Shalla
    7k
    Evo Love ,to je Europa,svaka se greška kažnjava. Greške su presudile . Šteta što je palo 3. Gol oni su još bili brzi o svježi u toj 46. Minuti hahahahahaha o majko božja
  • Zagi
    12.9k
    on ne glumi kao drugi kad kaže vjerujem u treneraKujtim Shalla

Kada je to zadnji put izgovorio? Početkom sezoone?

Ovo sa Kovom ne izgleda kao dobar fit, teško da će ići glavom kroz zid. Na kraju krajeva , nije li Milan relativno brzo mijenjao trenera pa je onda ovaj drugi dobio dugoročno povjerenje?
  • Zg123
    2.8k
    Al ove izjave, nimalo samokritike, realnosti apsolutno nicega
  • Orc123
    13.7k
    Ovaj covjek se izgubio totalno!
  • nwankwo646
    901
    pa to se govorilo prije 15 god kad smo ispadali u pretkolima... to smo davno nadišli
  • ElDorado
    6.9k
    al tog prvog nije potpisao Boban i od pocetka je bio protiv njega
  • Jaki991
    503
    Opet ta poznata "iskrenost" u porazu, lik je uvjeren da smo izgubili jer nismo imali srece jbt

Ali opet su nesto naucili decki ako nista, bravo kova
  • Rex Ramae
    4k
    To je Europa :lol:

Ovo me vraća u vrijeme Branna i Heerenveena
  • CerealKiller
    89
    "To je Evropa, nije išlo danas protiv vrhunske ekipe. Izvukli smo pouku"
  • Goncalo Santos
    2.1k
    Evo i pouke smo jos izvukli
  • Kruno
    1.1k
    Sta on prica ovo je strasno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.