• Zvonkec
    394
    Šteta kaj je celta pustila gas. S 3:0 ovaj bu ostao trener, još ak neka,j nedo Bog, uguramo bilo bu: ''kontrolirali smo drugo poluvrijeme, šteta za to prvo gdje je celta zabila svoje šanse a mi svoje nismo, sve znam bit ćemo bolji još se upoznajemo, svi rade dobro imam slatke brige'' i ovaj klaun bu ostao
  • vlatkomarkovic
    2.2k
    Kova je bivši, mislim ako nekima ovdje nije jasno to samo po sebi, Kova je bivši
  • ivanlivno
    142

E pa nazalost mislim da ce bit na klupi protiv Istre.
  • Zvonkec
    394
    inshallah, u ime oca i sina i duha svetoga
  • mosad
    2k
    Čuvaj zdravlje i idi
  • ivanlivno
    142

Vjera mi brani klađenje.
  • nwankwo646
    902
    Kovačeviću eno osma ekipa Grčke dobila prvaka Švedske, kako to :chin:
  • ivanlivno
    142

Ali eto ako imas kakve insajdereske... Jel to znaci da bi bio bivsi i da je dobio Celtu?
  • Navijač Dinama
    10.8k
    Kovačeviću, ako imaš obraza, otkaz bio dao u interviju/press konferenciji nakon utakmice.

Podršku sam ti dao kao i svakom treneru prethodniku, i u prošlosti(izuzev Fabia Cannavara i relativno Željka Kopićal kad je to bilo u fazi "neslužbenog" i kad si neslužbeno postao trrener, pa onda i između prošle i aktualne sezone, i opet na početku ove sezone, pa sve do negdje Lokomotivem

Od te utakmice, pa sve do sad, ovo je nažalost baš teški drek i bućkuriš, igra za k.. zamjene isto, igra jednostavno bez glave i repa, i bez neke vidljivosti mehanizama i automatizama, igra kojom se po meni ne bi trebalo biti tolerirano na mjestu glavnog trenera Dinama.

Svaka čast za životnu borbu koju si iznjedrio i preživio, za svu dobročinljivost, ali trener Dinama mora imat prije svega šlifa za biti trener Dinama, pa onda nakon toga karizmu, gard, stav i mora uvijek imati sebe, odnosno svoje "Ja", kao i ponajviše i nsjvažnzije od svegs znanja.

Osim nešto sitno ovog zadnjeg koje je maksium za neki Belupo(recimo Belupo u usporedbi sad i tada, igra još bolje i rezultatski bolje stoji za sad nego tad u ovo vrijeme, a imaju slabiji roster nego pod Kovačevićem). Kovačević nažalost od ostalog pomenutog nema ništa.

Može svatko od nas biti sad pokvaren i cipelarit čovjeka jer je već na podu, no u pobjedama se ne uzvisi u porazu ne ponizi, pa tako mislim da ni ti nisi zaslužio neku posebnu tastatura praoanicu.

Lijep, srdačan, sportski i purgerski pozdrav
  • cibona
    6.8k
    Daj prosječnog hnl trenera koji zna sklepati 5 rečenica engleskog i već će biti bolji od kovačevića.

Sada je i onim najnaivnijima jasno da "pljuvači" nisu "pljuvali" bez razloga i da se ne veselimo dinamovim porazima, kako me optužio jedan forumaš. Ova igra je jalova, sterilna, bezidejna, jadna i nedostojna imena Dinamo. Svaki sat proveden s kovom kao trenerom bit će dodatan sat agonije i crnila.

Otkaz još večeras.
  • Kujtim Shalla
    7k
    ali je on pravio od njih Barcelonu,šprdnja su postali u Švedskoj a mi smo na dobrom putu
  • Krizy
    63.3k
    Rušenje ili izjednačavanje negativnih europskih rekorda nakon odlaska Mamića za mene je direktni otkaz trenerima.

To je nedopustivo.
    Hvala i doviđenja, pogotovo kada znamo kako smo očajno odigrali posljednjih 5-6 utakmica i bez Celte.
  • Orc123
    13.7k
    Samo da nije Leko rjesenje. . .
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.