• Time
    1.5k
    Kova je dobar čovjek meni drag,ali vec veceras jednostavno ne smije biti trener,ne mozeee...ako tako ne bude dobro cu se zapitat da li je i Boban taj.
  • ElDorado
    6.9k
    Kakvog niskog bloka?! Pa ova polumomcad nas je rasturila u svim segmentima
  • Makedonion
    131
    pomirio sam se sa porazom cim sam vidio teophila na desnom. Nema 2 tjedna kako ga je aleks stojakovic vozio u ringispilu
  • Mathiasovi Chageri
    6.7k
    Razlika u ove dvije ekipe je jednostavna. Prva je evidentna, trener koji savršeno izanalizira protivnika, a druga je golman, s jedne strane golman koji skine zicer, s druge strane golman koji primi sve što ide u njega.

Jel bilo dosta dobrog čovjeka Kovačevića koji nije napravio NIŠTA u tri mjeseca vođenja ekipe? Jel bilo dosta navijača sa happytitisom i sranja po svakome tko kritizira ovo smeće od igre? Jel bilo dosta jazavca na golu koji se postavlja kao da je netko izvukao navijača sa tribine da brani malo?

Sramotna partija, sramotan poraz, razvaljivanje koje nas dovodi u pitanje ne za bit u top 8 nego za prolaz dalje, trener fikus i polupenzioneri na beku.
  • Peškaman
    8.1k
    Igra nikakva, očajan Dinamo.
    Masterclass postaviti na domaćem terenu dva defanzivno orijentirana beka (KTC&Goda). Pogotovo staviti KTCa na brzonog Zaragozu. Goda očajan, izgubio je 3-4 lopte čime je Celti stvorio 3 izgledne prilike za gol.

Probat zabit koji gol,bar gol-razliku gledat za budućnost,ova utakmica je već izgubljena.
  • Mihael2305
    683
    Očigledno gotova utakmice,

Vrijeme da se da minutaža Filipoviću i Mudriju dok je još Kova trener
  • rioda
    11.2k
    Ziheraštvo se nikad ne isplati na duge staze u sportu,hardek

Meni ovo nije ni ziheraštvo, totalna ludost je danas izaći s Teofilom kao bekom i Kulenovićom kao napadačem.

Fascinira me i da niš ne mijenja tokom tekme. Npr zamjena pozicija KTCa i Domingueza ili prelazak na 3-5-2... Nešto, bilo što...
  • Xpert1992
    104
    Kova je uspio uvjeriti decke da igraju protiv reala a ne protiv celte.
    Ali iskreno, netko je vec gore napisao, bas je osjecaj kao da cijela ekipa busi kovu.
  • striko
    2.6k
    Prije 2 dana su me uvjeravali neki forumaši u proces i Kovačevića i da je trening mjerilo zašto pojedinci ne dobivaju ni minute.

Nadam se samo da se sada crvene.
  • ivanlivno
    141
    Domingez mora van jer ak nam se on ozlijedi mi smo kaput.
  • gledatelj
    1.1k
    Od muke mi dođe da zaplacem za Cacicem
  • dzis
    1.3k
    A neki bi htijeli igrat LP..kaj si ti lud
  • hardek
    7.2k
    Ne sjećam se ovakvog prosipanja ugleda u Europi na Maksimiru. Znali smo imati potope u gostima, ali Maksimir je uvijek bio teško gostovanje. Celta ovo odrađuje sa 40% snage
  • ivanlivno
    141
    Nadam se samo da se sada crvene.striko

Neće ti takvi nikad adresirat što su branili Kovu/Jakira.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.