• Davieboy86
    1.6k
    Kova je postavio igru. Vrlo , vrlo lose. Kova mora biti nazalost bivsi sutra!
  • rokikaciga
    18.7k
    nemjerljivo veca sramota. Protiv Bayerna smo barem jedan dobar dio bili kompetitivni.
  • Pacho
    21.6k
    Rekao bih da licimo na Slaven. Pokusavam dokuciti zasto.
  • DinoLeonix
    2.1k
    Imam osjecaj da kolektivno buše trenera da ga maknu.
    Jel moguće da smo ovoliko loši?
    Uopće ne djeluju kao da žele.
    Bas ovoliko loši?
  • mrgud
    963
    E Bobane svaka čast
  • Bruh
    1.3k
    tamo smo imali više šansi i nakon toga zarolali pobjedu za pobjedom do kraja prvenstva...
  • Makedonion
    484
    Pod njim su imali najviše bodova po utakmici unazad 15 godina ak se ne varam. — ivanlivno

Ah, ja ga samo pamtim po onoj lijepoj veceri kad ga je Gzira naguzila na poljudu
  • Orc123
    17.5k
    Bitno da je kova zatvorio sa 2 stopera bokove.....strasno! Otkaz odmah! A rekli smo i prije Rijeke da odgađamo neizbjezno!
  • ElDorado
    15.6k
    Znaci staviti 36 godisnjeg ozljedjenog veterana na desnog beka i najbrzeg igraca protivnika? Da li to normalan covjek i trener doista moze napraviti?
  • nemapredaje
    6.9k
    Ajde da i ja popijem ban konačno.

Veću pičektinu na klupi nismo imali nikada !!!

Lik cijelo poluvrijeme nije ustao s klupe.
  • Markelo
    4.2k
    Fino se pustilo Aspasa da na širokom prostoru radi dar mar. Genijalno, rezultat vidimo na semaforu
  • Neznam
    119
    Nevjerojatno je da već 2 mjeseca ne znamo igrati protiv niskog bloka, do sad sam branio trenera jer smatram da treba vremena da postavi svoju igru, ali ovaj očiti problem nije već predugo riješen
  • Filip 91
    2.7k
    Dobra priprema utakmice još boljeg čovjeka.
  • hardek
    13.5k
    Možda nisam očekivao 0:3 na poluvremenu, ali očekivao sam lošu utakmicu čim sam vidio početnu postavu. Ziheraštvo se nikad ne isplati na duge staze u sportu, Kova je gotov
  • Time
    2k
    Kova je dobar čovjek meni drag,ali vec veceras jednostavno ne smije biti trener,ne mozeee...ako tako ne bude dobro cu se zapitat da li je i Boban taj.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.