• Davieboy86
    1k
    Kova je postavio igru. Vrlo , vrlo lose. Kova mora biti nazalost bivsi sutra!
  • rokikaciga
    7.4k
    nemjerljivo veca sramota. Protiv Bayerna smo barem jedan dobar dio bili kompetitivni.
  • Pacho
    11.2k
    Rekao bih da licimo na Slaven. Pokusavam dokuciti zasto.
  • DinoLeonix
    2k
    Imam osjecaj da kolektivno buše trenera da ga maknu.
    Jel moguće da smo ovoliko loši?
    Uopće ne djeluju kao da žele.
    Bas ovoliko loši?
  • mrgud
    594
    E Bobane svaka čast
  • Bruh
    1.2k
    tamo smo imali više šansi i nakon toga zarolali pobjedu za pobjedom do kraja prvenstva...
  • Makedonion
    132
    Pod njim su imali najviše bodova po utakmici unazad 15 godina ak se ne varam.ivanlivno

Ah, ja ga samo pamtim po onoj lijepoj veceri kad ga je Gzira naguzila na poljudu
  • Orc123
    13.8k
    Bitno da je kova zatvorio sa 2 stopera bokove.....strasno! Otkaz odmah! A rekli smo i prije Rijeke da odgađamo neizbjezno!
  • ElDorado
    7.6k
    Znaci staviti 36 godisnjeg ozljedjenog veterana na desnog beka i najbrzeg igraca protivnika? Da li to normalan covjek i trener doista moze napraviti?
  • nemapredaje
    6.6k
    Ajde da i ja popijem ban konačno.

Veću pičektinu na klupi nismo imali nikada !!!

Lik cijelo poluvrijeme nije ustao s klupe.
  • Markelo
    3.5k
    Fino se pustilo Aspasa da na širokom prostoru radi dar mar. Genijalno, rezultat vidimo na semaforu
  • Neznam
    80
    Nevjerojatno je da već 2 mjeseca ne znamo igrati protiv niskog bloka, do sad sam branio trenera jer smatram da treba vremena da postavi svoju igru, ali ovaj očiti problem nije već predugo riješen
  • Filip 91
    2k
    Dobra priprema utakmice još boljeg čovjeka.
  • hardek
    7.4k
    Možda nisam očekivao 0:3 na poluvremenu, ali očekivao sam lošu utakmicu čim sam vidio početnu postavu. Ziheraštvo se nikad ne isplati na duge staze u sportu, Kova je gotov
  • Time
    1.5k
    Kova je dobar čovjek meni drag,ali vec veceras jednostavno ne smije biti trener,ne mozeee...ako tako ne bude dobro cu se zapitat da li je i Boban taj.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.