• Ivdzo11
    8.5k
    Sivalec pogodak... Vec ima 59 minuta protiv Osijeka... Zanimljiv igrac
  • OsamŠest
    6.2k
    Horvat mi je oduvijek top u mlađim uzrastima, ali kako se približava seniorima, sve mi više vuče na Antonia Marina..

Nadam se da nije ozbiljnija ozljeda.
  • Zagi
    12.8k
    Horvat mi je oduvijek top u mlađim uzrastima, ali kako se približava seniorima, sve mi više vuče na Antonia Marina..OsamŠest

Dobra usporedba.
    Ajd da ga danas ne ide dribling ali ne razigrat beka baš niti jednom mi je onak ...
    Pa ne moraš uvijek sve sam, veća potrošnja , a i postaneš predvidljiv.
  • Xpert1992
    103
    Arapi uopce ne idu na pritisak nase zadnje linije. Jakirovic uvjerljivo najbolji igrac na terenu.
  • OsamŠest
    6.2k

Da, to su krila poput Grealisha. Savršeni za igru protiv niskog bloka, ali ako nema vrhunska i pravovremena rješenja, uglavnom je opasnost za vlastitu momčad zbog kontre protivnika..
  • Zagi
    12.8k
    Ma razlika u kvaliteti je enormna. Egzotika.
    Protiv Senegala je bila ozbiljna tekma. Vidjeti ćemo kasniju fazu turnira.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.1k
    Koliko se sustav kvalifikacija razlikuje za ovo prvenstvo od "velikog"? Nekako kako prolazim kroz skupine preveliki mi izgleda broj Kaledonija, Emirata, Fidžija, Haitija, Ugandi, a nema primjerice Španjolske
  • Kujtim Shalla
    7k
    Bravo dečki , čestitke na pobjedi . Uz malo sreće moglo je biti i puno više golova
  • FazeN
    3.1k
    Nisam stigao tekmu, kakvi su bili naši igrači onako iskreno?
  • Kujtim Shalla
    7k
    Danas su bili dobri mada protivnik i nije bio baš po mjeri. Mene je malo Horvat nervirao sa svojim driblanjem sebičnosti. Ali je preuzimao odgovornost što se od njega očekuje. Bit će on odličan kad bude trebalo
  • Xpert1992
    103
    Nist specijalno. Ali UAE ne moze s nama stat u istu recenicu.
  • Zagi
    12.8k
    UAE slaba reprezentacija. Teško je dati neki kvalitetan sud.
    Jakir najbolji na terenu. Iza suvereno riješio to malo kaj je bilo , izrazito kreativan prema naprijed.
    Horvat loš, izašao zbog ozljede u prvom pol
    Radoš dobar, lijep gol glavom
    Benkotić ok, niš posebno
  • FazeN
    3.1k
    Hvala svima na odgovoru, drago mi je da Jakir odskače.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.