• Ivdzo11
    11.1k
    Sivalec pogodak... Vec ima 59 minuta protiv Osijeka... Zanimljiv igrac
  • OsamŠest
    8.4k
    Horvat mi je oduvijek top u mlađim uzrastima, ali kako se približava seniorima, sve mi više vuče na Antonia Marina..

Nadam se da nije ozbiljnija ozljeda.
  • Zagi
    19.2k
    Horvat mi je oduvijek top u mlađim uzrastima, ali kako se približava seniorima, sve mi više vuče na Antonia Marina.. — OsamŠest

Dobra usporedba.
    Ajd da ga danas ne ide dribling ali ne razigrat beka baš niti jednom mi je onak ...
    Pa ne moraš uvijek sve sam, veća potrošnja , a i postaneš predvidljiv.
  • Xpert1992
    1.3k
    Arapi uopce ne idu na pritisak nase zadnje linije. Jakirovic uvjerljivo najbolji igrac na terenu.
  • OsamŠest
    8.4k

Da, to su krila poput Grealisha. Savršeni za igru protiv niskog bloka, ali ako nema vrhunska i pravovremena rješenja, uglavnom je opasnost za vlastitu momčad zbog kontre protivnika..
  • Zagi
    19.2k
    Ma razlika u kvaliteti je enormna. Egzotika.
    Protiv Senegala je bila ozbiljna tekma. Vidjeti ćemo kasniju fazu turnira.
  • Tvrdica McTvrdi
    5.1k
    Koliko se sustav kvalifikacija razlikuje za ovo prvenstvo od "velikog"? Nekako kako prolazim kroz skupine preveliki mi izgleda broj Kaledonija, Emirata, Fidžija, Haitija, Ugandi, a nema primjerice Španjolske
  • Kujtim Shalla
    12.1k
    Bravo dečki , čestitke na pobjedi . Uz malo sreće moglo je biti i puno više golova
  • FazeN
    9.6k
    Nisam stigao tekmu, kakvi su bili naši igrači onako iskreno?
  • Kujtim Shalla
    12.1k
    Danas su bili dobri mada protivnik i nije bio baš po mjeri. Mene je malo Horvat nervirao sa svojim driblanjem sebičnosti. Ali je preuzimao odgovornost što se od njega očekuje. Bit će on odličan kad bude trebalo
  • Xpert1992
    1.3k
    Nist specijalno. Ali UAE ne moze s nama stat u istu recenicu.
  • Zagi
    19.2k
    UAE slaba reprezentacija. Teško je dati neki kvalitetan sud.
    Jakir najbolji na terenu. Iza suvereno riješio to malo kaj je bilo , izrazito kreativan prema naprijed.
    Horvat loš, izašao zbog ozljede u prvom pol
    Radoš dobar, lijep gol glavom
    Benkotić ok, niš posebno
  • FazeN
    9.6k
    Hvala svima na odgovoru, drago mi je da Jakir odskače.
  • austrijanac
    14.2k
    Radoš, Benkotić i Jakir iz prve.
    Veliki smo favoriti i očekujem hendikep, no s klincima nikad ne znaš.
  • austrijanac
    14.2k
    Odgledo na 1.25x na preskokce.
    Jakir mora bit naš treći stoper.

Mali je perverzija.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.