• Kujtim Shalla
    6.9k
    ma morao sam te fore prodavat da ga drugi nebi uzeli :lol: nije Kujtim vesla siso
    Btw šta mi fulamo danas jbt ,uz standardnog nakita mene mali Horvat oduševljava ,kod njih mi se nitko za sad ne ističe
  • KtcGoat
    1.8k
    Pas mater, zas svaki senegalac izgleda kao da ima 17 godina igranja nogometa iza sebe, a ne samo kronoloske dobi
  • Zagi
    12.7k
    Nemamo neku bolju 10ku na klupi?
  • Kujtim Shalla
    6.9k
    Ne možemo se sastavit sa loptom
  • prefontaine
    4.9k
    Kakav je ovo nogomet, igraju k'o djeca kakva :sweat:
  • Ludovic IX
    10.1k
    Jel ovaj nas horvat tak sebican i za nas dok igra? Lik je par puta zajebo tak da umjesto da idemo sami na golmana , on izgubi loptu
  • NitkoBitan
    32.6k
    Kakav je ovo nogometprefontaine

Kakav? Stvarno me zanima jer ne gledam.

S jedne strane klinci iz Hrvatske sa gotovo svom dostupnom opremom, tehnologijom i uvjetima a s druge strane klinci o cijim karijerama niti Sofascore nema podatke. Ovaj u napadu im je slobodan igrac bez kluba sa 17 godina, vjerojatno ga s ulice pokupili jer im falilo igraca.

Samo tamnoputi crnci :hearts:
  • Zagi
    12.7k
    A jel ima neka antilopica za povest nazad u juniore? Neki tamnoputi crnac iliti zvir?Droljo

Ima. #15 Ousseynou Ndiaye . klasična šestica
    Baš ću ovog ispratiti, pojeo nam veznu liniju. Ako stvarno ima 17 godina ...
  • kariola86
    170
    Svi su oni već potpisali predugovor s Kustošijom... a u njemu već postoji izlazna klauzula za Barcu od 8 milijuna.
  • Dzoni
    2.6k
    Bara zadovoljno trlja kurac na ovakve tekme, ukrast će... ovaj zaradit će pun kurac na tim klincima i s jedne i s druge strane centra
  • NitkoBitan
    32.6k
    A tko je nama kriv kaj nemremo privuc tak nekog klinca iz Afrike u Dinamo? Nije da su nesto zahtjevni, niti oni niti njihovi roditelji. Das im smjestaj, jednom roditelju posao, klincu dzeparac i prvim avionom je ovdje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.