• Sibirski plavac
    7.2k

Ne čudi me, pa taj portal i podcast vode navijači Rijeke ak se ne varam? Vidim da sad imaju specijalni podcast posvećen Rijeci. Nisu to prije imali.
  • ElDorado
    6.8k
    I naši podcasteri su sa tog portala bajdvej.
  • Mihael2305
    663

Ma dosta je što smo napali ovaj bjedan forty five gdje su naši ljudi napadnuti. Sama slika ispod ti govori srpska govanca koji tamo rade
  • Pacho
    9.6k

Treba se vratiti tome, ali lijepo polako kroz zimu i proljece tako da Google ne makne reviewe, a da ih se sjebe taman pred sezonu.

Takoder, podrzati LGBTQ Saunu istog vlasnika.
  • Crni86
    16.6k
    Svaki tekst ovog hrvatskog wanna be romana treba zavrsit u ovoj temi.

Rijeka igrala protiv 13 igraca jucer. Govno jedno kvarnersko. Di si bio da pises takve tekstove prije 6 mjeseci kad je bel bio najbolji igrac te tvoje rijeke? Supak mali
  • Mihael2305
    663
    podržavam,

Javljaj lokacije i rokamo
  • San Lorenzo
    23k
    Index će oboriti rekord po broju članaka o jednoj utakmici. Od jutra nastavljaju parazitiratirioda

Nije problem ni index koliki je problem Zona koja već 24h glumi većeg katolika od pape i ispričava se jer Mišić nije dobio 4 žuta u toj akciji...a ničeg od toga ne bi bilo da je Pajač, koji je baš jako htio pogurati Dinako ka pobjedi, svirao faul na Bennaceru u začetku akcije.
  • Pacho
    9.6k

Ovo ni meni nije jasno... Jel trebao biti crveni? Je. I sta onda? Nasim protivnicima je oprosteno par crvenih dosad protiv nas, nije nam suden cist penal na cucavcu, ponisten nam je cist gol u Varazdinu.

Najbolje da odemo poloziti vijenac pred brozov cucavac kao sto je onaj sizofreni orjunaski isprdak predlagao u kolumni za slobodnu dalmaciju.
  • San Lorenzo
    23k

Ma ja mislim da bi najprikladnija kazna za šamaranje Majstorovića trebao biti neki penal za hajduk...priznavanje gola gdje je igrač pola metra u zaleđu...nešto da se ova muka iznivelira.
  • Jay
    2.8k

Taj slavni dalmatinski humor koji mi tuđi ljudi ne razumimo, upiša san se od smija
  • shameless86
    973
    [img]http://Screenshot-20251103-084948-Facebook.jpg

debili zasuli krivi restoran recenzijama izgleda
  • Mihael2305
    663
    Hahahahaha kakvi teletabisi
  • NKDZ86
    6.2k
    podrzati LGBTQ Saunu istog vlasnika.Pacho

hahahah, ubio sa slikama i recenzijama
  • jedan u nizu
    16.1k
    Reci mi da si kreten, bez da kazes da si kreten.

B.J.

U zadnjih mjesec dana Hajduk (i njegovi navijači) u Hrvatskoj su prošli oko 5.600 kilometara i na putu proveli oko 60 sati.

Istovremeno, Dinamo (i njegovi navijači) u Hrvatskoj su prošli oko 550 kilometara i na putu proveli oko 6 i pol sati.
  • NitkoBitan
    32.6k
    Pa dice se time da je Dalmacija = Hajduk, ne vidim problem. Jedva u docekali da Sibenik ispadne.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.