• emilperska
    12.2k
    Joj daj jebeno šutiPaggini

A banaj me. Šta da ti kažem?
    Jesi pobrisao temu ili ne?

Jesi popricao o brisanju tema s vlasnicima foruma ili si to na svoju ruku?
  • Paggini
    74.1k

Pobrisao sam temu jer si čekao kao mali napaljenko da kiksamo prvi put da ju otvoriš i eksplodirao si u uzbuđenju od veselja što ju imaš priliku otvoriti.

Skini sam se kolektivno svima sa kurca sa svojim naslađivanjem i uživanjem u trenutnoj situaciji
  • emilperska
    12.2k
    Skini sam se kolektivno svima sa kurca sa svojim naslađivanjem i uživanjem u trenutnoj situacijiPaggini

Reći da uživam u trenutnoj situaciji je zlonamjerna teza za pretplatnika, člana i moderatora drugom pretplatniku i članu.

Moja misija i želja je slavlje na Trgu u svibnju 2026., a ne Rivi u Splitu. Sve šta pišem, pišem u želji da skupa na Rivi ne bude. I boli me kurac jel trener mini Dalčić, Ćiro iz groba, Cannavaro ili Boban preko toki vokija.

Ali imam osjećaj da ne ide prema Trgu nego prema Rivi. Dok je tako, u okviru vaših procedura i pravila pisat ću što želim.

Purgerski pozdrav!
  • Dragon1Warrior123
    4.7k
    Malo čitam mišljenja ljudi o Terziću na internetu i čovjek mi se čini kao Bjelica sa većim renomeom. Zabi prvi gol i onda bunker. Mislim da bi nam brzo dopizdio tu...
  • Big Daddy
    1.6k
    Covjek je nedavno sa svojom ekipom igrao finale Lige prvaka…
  • Dragon1Warrior123
    4.7k
    Ne kažem da je loš trener, nego da ima ultra defanzivan stil. Što prolazi u nogometu provjereno, ali se mučio u malim utakmicama i pobjeđivao velike. Nisam previše pratio Dortmund pod njim pa ne znam da li je zaista takav, ali kažem prenosim što ljudi pišu po internetu.
  • Borovljanin
    360
    Jao, fali mi onaj period sulude ekstaze kada se spominjalo dovodenje Kovača, ali ga mi kao ne želimo zato što je tiranin. Jaooo
  • Sibirski plavac
    7.1k

Koliko je uopće ta priča bila realna? Čovjek par mjeseci kasnije preuzme Dortmund. Sumnjam da je uopće bio realan za dolazak kod nas.
  • Jurki
    20.2k
    Cim se spominju bivsi treneri, koji su vec prosli kroz Dinamo.. (Bjelica, Biscan) itd... šteta kaj se jucer nisam hitil sa tribine.
    Kaj smo toliko sjebani u glavi da ne znamo najti i procijeniti novo rjesenje na klupi.
    Sere mi se vec da vidim staro lice na nasoj klupi, pa da kroz xy kola i mjeseci se opet pisu iste stvari ko i u mandatu prije.

Bivsi treneri su isto ko i bivse zenske.. s razlogom su bivsi/bivse.

Onaj film Groundhog day je pickin dim od filma za trenere Dinama.
  • Chempers
    947

Ne razumiju ti to oni, misle da imaju monopol na Dinamo, baš kao i neki drugi iz prošlosti.
  • ivanlivno
    103

A Dalić dva puta polufinale svjetskog prvenstva. Kužiš sad da je to nedovoljan argument.
  • Borovljanin
    360

Nemam pojma koliko je realna bila, samo stav koji smo imali tu na forumu, kao "kaj ce nama taj Kovač, sa svima ce se posvađat", a sada bih tri puta dnevno išao do kamenitih vrata da nam dođe takav tip trenera. Znalac i iskusnjara
  • Crni86
    16.6k
    Riera navodno sve dogovorio sa zvezdom
  • Goncalo Santos
    2k
    Bara mu je menadzer, tako je i elsnika odvukao tamo iako se spominjao u kontekstu Dinama. Ako je istina, razocarao me, necu ni reci ma sretno mu bilo. U odnosu na celje to mu je korak nazad u karijeri, namjestena liga, slabo pracena na tribinama, neogranicen drzavni budzet za jedan klub. Mislio sam da je Riera bolji od toga...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.