• LA BOMBA
    489
    Vučićeva igračka od kluba mu navodno nudi milijun eura + 600 tisuća bonusa po sezoni.Krizy

Mislim da je Rieri najbitnija njegova trenerska kariera i da će ići u klubove koji mu nude najbolje uvjete kao treneru. Zvezda mu ne može ništa nuditi u tom smislu jer je to smješna liga gdje u kojoj Zvezda nema nikakve konkurencija i igra protiv smješnih klubova. A u Evropi ne možeš ništa napraviti sa klubom koji nema dobrih protivnika u vlastitoj ligi, jer je prevelika razlika u kvaliteti.

Ako je Riera odbio Spartak Moskvu u ljeto odbit će i taj cirkus. Spartak mu je sigurno nudio ogroman novac.

Mislim da bi Riera bio spreman dolaziti u Dinamo na kraju sezone kad mu ističe ugovor sa Celjem, ako će mu Dinamo nuditi nekakav konkretan trenerski projekt koji bi bio dovoljno ambiciozan, a Dinamo to može nuditi.

Istina je da je Riera tad išao u Bordeaux usred sezone ali to je bila možda i emotivna odluka zato što on već bio u Bordeauxu kao igrač (2003-2005). Na kraju je to bila greška jer je Bordeaux financijski propao na kraju sezone i mislim da se je Riera iz toga naučio da mora biti više oprezan kad bira klubove.
  • Big Daddy
    1.6k
    Terzić bi za ovu ekipu bio pravo rijesenje. Iskusni trener, vodio ekipu u finalu Lige prvaka, a „naš“. Ima stav i autoritet, kod njega ne bi bilo za*ebancije, a to ovoj ekipi najviše treba.
  • Zagi
    12.7k
    Osi kolege koji ga zaziva od kada se registrirao, imamo li ikakvu indikaciju da u klubu imalo razmišljaju o Rieri?
    Bar neki kvalitetan trač ili nešto?
  • Navijač Dinama
    10.8k
    @LA BOMBA iako smo se nekad na ljeto-prije ljeta, period, na jednoj drugoj temi malo prorječkali jer mi je bio pun kofer tvojih južnjačkih navijača i pričama o istim(ne mogu južnjake općenito očima smislit) za ovo ostalo:

we-owe-georgie-an-apology-v0-716lknev7cxc1.jpg
  • Sibirski plavac
    7.1k

Teško. Za njega su se borili mnogi europski velikani i ako se ne varam njih je odbio. Ne vidim po čemu bi onda prihvatio nas. Jedino ako ga srce vuče jer je naš.
  • Efes Pilsen
    13.4k
    Hype Edina Terzica je istekao, ne vjerujem da velikani cekaju u redu za njega.
    Lik je izgubio osvojeni naslov u zadnjem kolu, izgubio finale LP.
    Ne primi li se posla uskoro ide lagano stopama Di Mattea u trenerski zaborav.
  • Blueshadow86
    4.5k
    E jbg, da Bjelica nije imao onu lošu 2. epizodu kod nas (iako su tad čudne okolnosti bile), moje mišljenje da bi sada baš bio idealan tajming za tu 2. epizodu. Al glupo je sada pričati o tome.
  • Big Daddy
    1.6k
    Upravo tome se i nadam, sve ostalo je nerealno.
  • NerminB
    97
    Daj edina terzica :grin:
  • LA BOMBA
    489
    A sumnjam da se njemu zuri i da ce otici prije nego sto uzme trofej s Celjem, moze birati gdje ce, a i nisu mu financije prioritet.Goncalo Santos

Rieri je najbitnija Evropa. Ako bi se Celje borilo samo u ligi, onda mislim da mu ne bi bio problem otići usred sezone.

Međutim Riera je odlično počeo u KL gdje je već prošle godine imao odličan uspjeh sa Celjem, kojeg je dogurao do četvrtfinala gdje je bio ravnopravan Fiorentini i do kraja u igri. Ove godine ima Celje još bolju momčad a i klubovi u KL nisu toliko jaki kao prošle godine kad si imao Chelsea i Betis. Riera ima velike ambicije u KL, gdje želi ostvariti još jedan deep run, a sa time bi si dizao trenerski renome u Evropi. Jer Evropa je ipak najviše relevantna, možeš biti 10 puta prvak u SNL i to vrijedi u trenerskom svijetu manje od jednog četvrtfinala evropskog natjecanja.

Tako da ja mislim da je to što najviše veže Rieru na Celje konferencijska liga i ambicije vezane uz to takmičenje.
  • Sibirski plavac
    7.1k
    Ne znam, već sam rekao, pametniji ćemo bit nakon Istre i za vrijeme reprezentativne pauze. Tada ako ne naprave smjenu, mislim da neće barem do polusezone.
  • CastAway1986
    4.4k
    Bez obzira na pobjedu jucer misljenja sam da se treba dovesti novi trener vec nakon Celte ..
    Ako bude stranac po meni ce se ici na španjolca ili eventualno talijana s obzirom da Boban ide u tom smjeru..Vidim najvise se prica o Rieri koji je dominantan u Sloveniji bilo da trenira Celje ili Olimpiju ..Ono sto je po meni veliki plus je atraktivan napadacki nogomet koji mu ekipe igraju uz velik broj šansi koje stvaraju po utakmici , usto glasan je u svlacionici i ima veliki autoritet koji itekako fali preplašenom Kovi...Ne treba zanemariti ni činjenicu da Riera uvelike podize vrijednost svojim igracima , evo cijela Hrvatska bruji o Kovacevicu iako ga ja osobno ne smatram kalibrom za reprezentaciju ponajvise zbog kvalitete slovenske lige gdje su i jedan Tolic ili Juric imali skoro 15 golova po sezoni...Ono sto mi je neki minus kod Riere je da olako napusti projekt kao onda kad je pobjegao u Bordeaux ..
    Od hrvatskih trenera ne vidim nekog tko bi mogao podignuti momcad , nekako najblizi tome bi mi bio Bjelica koji je htio napraviti slicne stvari kao i Zvone al treba biti realan i reci da nema smisla da dolazi po treci put...Vjerujem da bi na pocetku sezone i Marino Pušić puno bolje poslozio ekipu bez obzira na lošu sezonu u Shakhtaru...
  • emilperska
    12.2k
    Od domaćih ne vidim nikog osim Bjelice, za njega znamo da nece doci u 3.mandat skoro (mozda i nikad).

Jovičević i Biščan su mi treneri nedorasli zadatku.

Kad bi imao priliku da s nekim riskiram kao što je Boban s Kovom, riskirao bi s Ćorlukom.
    On je moja verzija "našeg dečeca Iggya, prvoborca". Znam neke ljude oko Dalčića. Od svih tih pomoćnika uhljeba u repstaciji, ovaj valjda jedini nešto i smisleno radi.

Jako ime, Dinamovac i ima gard. Gard prema suigračima, gard prema sucima i gard prema tovarima.
    Kao što ga je bolio kurac kad je judi pjevao "svinjo debela" tako je i na vrhuncu šizofrenije s četnikom Livajom kao reinkarnacijom Ibre u Splitu, rekao da je za njega najbolji HNL igrač - Oršić i to kao član "Family" stožera od nogometnog duhovnog oca a.k.a. Braco sa Srebrnjaka..

Naravno da se ovo nece dogodit i pišem to u kontekstu domaćih rješenja koja ne vidim jednostavno.

Btw ja sam napravio prvu verziju ove teme nakon Gorice, ali ju je Paggini pobrisao kroz 10 min. Sad vidimo da je ipak aktualna.
  • mosad
    2k
    Btw ja sam napravio prvu verziju ove teme nakon Gorice, ali ju je Paggini pobrisao kroz 10 min. Sad vidimo da je ipak aktualna.emilperska

chris-rock-what-you-want-a-cookie.gif
  • Paggini
    74.1k
    Btw ja sam napravio prvu verziju ove teme nakon Gorice, ali ju je Paggini pobrisao kroz 10 min. Sad vidimo da je ipak aktualna.emilperska

Joj daj jebeno šuti
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.