• mali M
    8.8k
    je nakon 1:1 nisi vidioElDorado

Moguće, nisam primjetio
  • Mali dioničar
    18.3k
    Mozda je upravo to dio nove sportske politike rijeke gdje su sanchez i raic sudar kroz razgovor zakljucili da je 3 iza trenutacno idealna formacija za kadar koji imaju? Mozda je raic sudac nakon otkaza djaleta shvatio da treba ic u 3 iza i trazio trenera koji to zna na taj nacin poslozit?Crni86

Nije nemoguće, ali ako su u istom razgovoru zaključili i da im drugog najskupljeg igrača Jankovića zacementira na klupu, svaka mu čast.
  • rioda
    11.1k
    Nevjerojatno mi je da igrač s toliko iskustva kao Mišić onako odreagira u situaciji u kojoj umjesto da iznudi karton (žuti/crveni), on zakuha sranje u kojem realno zavrijedi crveni karton (x2 žuti po meni, možda čak i 3).
  • pešća
    624
    Inače sam na sjeveru ali sam ovu tekmu pogledao sa zapada gore, naglašavam pogledao jer mi inače na sjeveru dobar dio tekme promakne uglavnom zbog slabije vidljivosti iz inih razloga... Znam pogledat tu i tamo koju utakmicu liga petica ali ljudi moji ovo u HNLu je anti nogomet. Taktika razvuci izvođenje gol auta na jednu minutu, padni na pod kada Dinamo stisne, baci se na najmanji dodir i hvataj suca pogledom... Ne daj Bože da je Rijeka povela ne bi se do ponoći vratio doma koliko bi trebalo bit nadoknade.

Užasno za gledanje, užasno. Kako su uveli ono pravilo da golman ima 8 sekundi za ispustit loptu iz ruke tako bi dao 15 sekundi za izvođenje gol auta i 30 sekundi za ležanje po terenu, pa vadi majmuna van s terena i nek se izležava iza linije koliko oće.
  • Navijač Dinama
    10.8k
    Prije 2 sezone je Rijeka ubila Dinamo igrom, gadjala prečke i stative.

Dinamo je izjednačio iz slobodnjaka.

Onda je ušao Hoxha i zabio za, zamisli 2:1.

Apsolutno nezaslužena pobjeda koju smo svi mi normalni navijači Dinama proslavli bez imalo grča na licu.
    Mali dioničar

Koje su to prečke i stative? Ubili igrom?

Ako su bezpilotni šutevi Pašalića, Fruka i Veldina Hodže koji su završavali pet metara iznad rujevičkog kaveza i u blokovima naših tadašnjih stopera, ubijanje u igri, onda i mi ubijamo svakog protivnika igrom kad Mišić krene bombardirat sa 25 metara, a šutevi mu završavaju Bogu iza nogu.

Gol nam zabili iz penala.

Od 26 šuteva imali su jednu veliku priliku, nakon nesmotrene greške Bernauera kad je Pjaca ušao u šansu(prilika koja je nastala iz greške našeg igrača, a ne da je netko "ubio" kako si naveo tu i pokušaješ prikazat).

Ne znam samo koga pokušaješ i što neobranjivo pokušaješ obranit? Kovačevića, kojem je Dinamo i kojem će to biti najveći klub koji je trenirao? Jalovu igru, sretno maženje, ne kužim kurca..

Ovo što gledamo je isključivo i nitko više zaslužan nego Kovačević, naš sadašnji trener. Koji je u svojoj kuhinji fino skuhao tu kašu, odnosno ovu drekčinu, a onda sa svojim nevinim pressicama i nekom dobročinljivošću glumi neku ne znam ti ni ja kakvu vertikalu.

Dokle ćemo slušat krivodrinsku ispavljaču jednu te istu priču i jedno te isto "izvlačimo pouke" pa čini mi se da nije ništa izvukao.

Sa sucima razgovaraju i svađaju se Kelava i Mariovi pomoćnici, to mi je vrhunac večeri, što očito govori o tome koliko i on sam sebi vjeruje. Al neka ga, dobričina naša. Šeher, Pucarevo i ostali su izuzetno sretni, PONOSU NAŠ.

Ja bi prvi zažmirio i vodio se "ma pusti to" da smo mi imali dva pa i tri-četir odokativna "pomračenja" iliti ga pad u tempu i psihi od poluvremena, nego mi to imamo od početka sezone, a sve je već kulminiralo porazima od Gorice i Lokomotive(utakmice gdje mlin nije išo na ruku Kovačevića) ili smo se uspijeli provuć( kad je išlo na Kovačevićev mlin) kao što je to slučaj bio danas, zadnji Osijek, Malmo, Varaždin, a o onoj sramotnoj predstavi u Vinkovcima da i ne govorim. Šta ćemo kad to sve prođe?

Ne znam što bi trebali? Slavit ovakvu pobjedu kao da je ne znam ti što, pa kad nam se opet dogode neke Gorice Lokomotive, i kad već budemo jalovost, senilnost, okretanje leđa sreći i kašnjenje za izmjenama gledali, što ćemo onda?

Vjerujem i uvjeren sam da će tad to biti malo kasno.
  • Krulek
    959
    Zbog gluposti oko Mišića Dinamova (ne) igra je pala u drugi plan kao i u zadnje vrijeme totalni promašaji našeg stratega. To bi trebalo biti goruće pitanje, a ne Mišićevo ponašanje prema zapadu.
  • Keyser Soze
    16.7k
    @Mali dioničar Bi li se složio sa mnom kad bi rekao da je debakl ako ovaj Dinamo ne osvoji HNL?
  • Paggini
    74.1k

Potpuni debakl je ako ne osvojimo HNL.

Doduse, HNL cemo osvojiti
  • Svi na Sjever
    3.2k
    Pogledao sam snimku tekme i dojam mi je da smo prvo poluvrijeme bili vrlo dobri,kontrolirali smo apsolutno sve na terenu.

Kao najveci problem u HNL- u vidim zasad Ljubičića, čovjeka nema uopce s loptom, a igra ofenzivnog veznog igraca. Njegov učinak u našoj ligi usudio bih se reci sramotan, za poziciju koju igra.

Mckenna je odigrao opet majstorski, čak imao i opasan prodor koji je završio udarcem.

Lisica ne moze igrat beka, to je svima bilo jasno i prije utakmice osim Kovačeviću očito.

Mišić pokazao zube što se tiče terena ,istina da je malo pretjerao, ali na kriterij u HNL-u zadnje tri godine žuti sasvim dovoljno.

Prosuli ste bespotrebno 15 stranica komentirajući Mišića, a Livaja i pojedinci to rade vec par sezona bez sankcioniranja i na galamu dobivaju doma utakmice.

Boban mora naći našeg Fruka,Ljubičić to nažalost nije, vec se duže vrijeme libim napisati,jer kao igrac ima neke moderne vrijednosti al on mi je najvece razočaranje zasad sezone.
  • Plavko
    7
    Rijekin XG tada je bio 2.58, a Dinamov 0.22. Ako to nije dominacija, ne znam što je.

"Sretno maženje" sigurno nije dio početnog djela sezone jer je statistički malo vjerojatno toliko puta imati sreće. Okej, imamo mini krizu igre, ali to nije ništa neobično za moderni sportski kolektiv.

Trebao bi slaviti današnju pobjedu koja je druga protiv Rijeke, aktualnog prvaka, ove sezone. Koliko smo lani puta pobijedili tu Rijeku u 4 utakmice?
  • Navijač Dinama
    10.8k
    Rijekin XG tada je bio 2.58, a Dinamov 0.22. Ako to nije dominacija, ne znam što je.Plavko

Ivan Los Ivkoviću vrati mobitel novopečenom forumašu.

Okej, imamo mini krizu igre, ali to nije ništa neobično za moderni sportski kolektiv.Plavko

Ako je mini kriza dva mjeseca(jer ćemo uzet u obzir da ona ofenzivna jalovost i tromost protiv Vukovara, nepostojanje drugog poluvremena u Rijeci i 50-50 utakmica sa Osijekom do ulaska Stojkovića su slučajnost, a ne učestalost). Što je tek velika kriza, obzirom da više nije slučajnost, nego učestalost?

Trebao bi slaviti današnju pobjedu koja je druga protiv Rijeke, aktualnog prvaka, ove sezone. Koliko smo lani puta pobijedili tu Rijeku u 4 utakmicePlavko

Još jedan Alkar koji gađa u ništa. Ravno do dna, rekao bi napljugani Johhny Štulić.
  • Dudu 9
    897
    Apsolutno podržavam to da se protivničke klošare spušta na zemlju kad nam se krenu kurčiti, ali treba imati mjeru jer ne možeš ostaviti ekipu na cjedilu, pogotovo ako si kapetan.
    Onda još lik ulazi u suko sa navijačima. Ne znam što je točno bilo, ali niti jedan igrač nikada nije dobio bitku sa navijačima pa neće niti on. Ne treba mu to.

Što se tiče igre, tu se nema što komentirati, isto negledljivo sranje iz utakmice u utakmicu, nekada nas spasi individualni bljesak, pa prođemo kao danas, ali generalno pomaka nema, niti će ga biti pod ovim trenerom.
  • Plavko
    7
    U toj kako ti kažeš velikoj krizi smo dobili aktualnog prvaka dvaput, Hajduk, Fener i Maccabi. 5 velikih utakmica smo dobili u tom periodu. Ovo bi svaki navijač Dinama potpisao pred početak sezone.

Kako u ništa ako smo prošle sezone prvu pobjedu protiv Rijeke čekali do 27.4., a ove sezone smo na 2 pobjede 1.11.?
  • Tongo Doumbia
    7k
    Razvaljeni su u Maksimiru te sezone dva puta, oba bez poštenog prelaska centra. Gore smo ih, osim tih 1-2, lagano ponizili i u kupu 1-3, gdje su oni, gle čuda, taj put zabili iz slobodnjaka. U Maksimiru su u toj sezoni postigli jedan jedini gol. Pogađaj? Iz slobodnjaka.

U toj mitskoj utakmici (1-2), su gol zabili iz penala, ranije su spašavali 2-2 i bod pred sami kraj iz prekida i neke gužve. Za tu sezonu se može raspravljat o svemu, ali nekakvo uvriježeno mišljenje koja se stvara o Rijeci koja je dominirala Dinamo je smiješna. Odigralo se šest utakmica, niti jedna jedina njihova pobjeda nije upisana. A to je najbolja Rijeka nakon Kekove. Osjetno bolja od ove sada, pa i od one koja je osvojila titulu lani.

Tko god traži problem i ulazi u rasprave, ne traži ga zbog večerašnje utakmice s Rijekom, nego cilja na tu krizu igre posljednjih mjesec dana.
  • Plavko
    7
    Ako govorimo o Jakirovićevoj prvoj sezoni i utakmici protiv Rijeke, ja pamtim da smo čekali kraj jer smo primili gol pred kraj regularnog djela. Ne bi nazvao razvaljivanjem i drugu utakmicu kad nam je Goda poklonio penal u 95. minuti. Za mene je razvaljivanje ono što smo napravili Hajduku sad s Kovom kad smo ih dominirali i zabijali od početka do kraja.

Priznajem da imamo mini krizu igre, ali rezultat i dalje ne pati pa zaista ne razumijem ovakve napade na našeg trenera. Ako zaredaju loši rezultati, ne sumnjam da će Zvone pravovremeno djelovati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.