• cibona
    6.7k
    Ako išta mrzim, to su dvostruki standardi. Ako se svi kolektivno složimo da su Livajini nasrtaji na protivničke igrače za direktan crveni karton, onda je i ovaj mišićev nalet danas također jasan i nedvosmislen crveni karton.

Eto čak je i Vice u svom članku jasno naglasio da se radi o faulu za direktni crveni karton. Je li i on "pojedinac" koji priželjkuje poraz kluba? Smiješno.
  • Crusades
    19.7k
    Fantastično, dobio je opravdanu i primjerenu kaznu za svoje nesportsko ponašanje. Isto kao i Zlomislić i Majstorović. damir mišković hiperventilira.
  • Zoran
    345

Karton je dobiven radi “ naguravanja sa suparničkim igračem”- tak piše u zapisniku.
  • Zoran
    345
    Pa pise i da su njihova dvojica u istoj minuti dobila takodjer karton radi naguravanja. Razlika izmedju crvenog i zutog je dali je udaranje ili odgurivanje, takoder se gleda i intenzitet tj. snaga”udarca”. Ako je otvoreni dlan onda je žuti karton. Misic ovdje nije dobio karton radi prekršaja.
  • Papastrumf
    19.8k
    Ivan Los Ivkoviću vrati mobitel novopečenom forumašu.Navijač Dinama

Ajde ne pravi se pametan.
    Rijeka nas je rastavila na proste faktore tu utakmicu. Mozda nisu imali toliko cistih prilika kao jucer, ali su nas ubili takticki. Prvo poluvrijeme smo bili statisti, nismo slozili niti jedan opasan napad. Nije niti drugo poluvrijeme bilo nesto puno bolje, ali su nas spasile genijalnosti Petka, Hoxhe i lijeva stativa na juznom golu.

Nije to nikakvo opravdanje za ovo jucer, samo cinjenicno stanje.
  • ElDorado
    6.7k
    Pogledajte snimku. Pajač je izvadio žuti prije guranja.
  • IvanS
    413
    Daj ne cmizdrite više. Već se spomenulo gledanje Livaji kroz prste i to u x navrata. Sjeća li se netko Mikanovićevog gušenja igrača (Gorice ili Slavena, nisam siguran)? Sada je protiv Cibalije u kupu oprošten drugi žuti Durdovu, nije sviran čisti jedanaesterac za Cibaliju, Pukštasovo udaranje po licu protivnika i sl.
    Koji k...?

Za koga se navija ovdje na forumu???

Dosta mi je gledati sve portale i svi trube o istom, ne treba nam to i ovdje.

A ovo za Mišića, da, bio je neodgovoran pri 1:1 i mogao je letjeti van. Kao kapetan bi se trebao kontrolirati ako vec ima opomenu.
    I to za pozdrav tribinama na kraju, to vise nisam ni gledao. Ali barem mahni i onda idi u svlacionicu.
    U svakom slucaju dok ne znamo razloge stanja u svlacionici ne treba se nikoga razapinjati.

Bodovi su tu i nek drugi kmeče ako im ne odgovara.
    Mi smo šutjeli nakon Varaždina, kradu nam vrijeme svi, od Gorice do Vukovara, pa i Rijeke jucer.
    Trebamo i mi malo pokazati bezobrazluka i drskosti inače smo gotovi.
  • Teofil Kateran
    3.5k
    Pored svega što se dogodilo je sama utakmica poprilično pala u drugi plan. Možda i bolje jer nas je Rijeka u drugom poluvremenu baš nadigrala. Zadovoljan sam pobjedom, ali Kovačević ne pokazuje neke znakove da bi igra mogla napredovati. Do Bakrarovog gola je sve bilo dobro i očekuje se takva igra barem 75 minuta u utakmici, a ne 35.

Opet je po meni bilo to dosta slabo po pitanju stvaranja prilika jer Hoxhin gol je više eurogol i pojedinačna kvaliteta nego neka uigrana akcija i stvorena velika prilika. Rijeka nas je zasad u obje utakmice nadigrala kada se gleda sveukupni dojam, jedina uz Vukovar bih čak rekao, ali eto, barem nismo pali još dodatno u zaostatak nego osvojili vrlo bitna 3 boda. Unatoč lošoj igri imamo H2H protiv Rijeke 4:1 što je npr. prošle sezone bilo presudno i tu se stvarno ne može ništa reći.

Nadam se da će doći do ozbiljnijih promjena u veznom redu za HNL utakmice i da će Kovačević shvatiti već jednom da smo potpuno sterilni prema naprijed kad napadamo bez igrača poput Stojkovića ili Vidovića. Nisu ni oni igrali bajno ove sezone, ali njihova okomitost u HNL-u nam je stvarno potrebna.
  • rioda
    11.1k
    Meni je najveći problem ove ekipe, trenera i stožera to što se ne reagira kad se vidi da visimo ko luster i samo čekaš kad ćemo primiti gol.

Prvi problem je što nam se to događa jer em smo najkvalitetnija ekipa lige, em u svakoj utakmici obično i dominiramo posjedom. Drugi problem je izostanak bilo kakve reakcije na to, što od strane trenera (npr. zamjene ili izmjena taktike), što od strane ekipe (npr. usporavanje tempa, neko ukazivanje pomoći zbog ozljede i sl.).
  • IvanS
    413
    I još bih napomenuo dva krasna gola jučer. Benacerova asistencija, odlično primanje lopte Bakrara i završnica.
    Drugi gol također, Hoxha ga je baš pogodio (mada sam minutu prije toga čekao da ga se mijenja jer je potrošio dosta lopti).
    Čak i Nevistić je jučer skinuo par opasnih lopti.

Uz bodove, gore nabrojano je po meni dovoljno da ne kenjkam dalje.
    Čekamo sljedeću utakmicu da vidimo jel izlazimo iz krize ili se patimo dalje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.