• Navijač Dinama
    10.7k

Zar sam napisao potvrdno da se nalazimo u velikoj krizi? Ili sam upitao-napisao kakkva je velika kriza, ako ovo zovemo malom?

Usporedit Rijeku iz prošle sezone, sa Rijekom iz ove sezone ili Dinamo iz prošle i Dinamo iz ove debelo ne stoji. Nije niti za usporedbu.

Napisao sam ako ne računamo početak sezone, znači ne računamo Rijeku. Dobili smo 4 velike utakmice, realnost je da smo svi ovdje znali i nije bilo neko veliko iznenađenje u kakvom se k... nalaze Turci, Maccabi ok. Hajduk zabili na solo prodor i gol sezone, upitao sam već prije i opet ću, što ćemo kad nas ne bude nerealna konverzija(kad se već hoćeš ko ovi moderni statističarski debili koji se nazivajau analitičarima i sportskim novinarima) išla?

Gdje je zapela ta famozna konverzija protiv Gorice, Varaždina, Malma, Lokomotive..

Kako u ništa ako smo prošle sezone prvu pobjedu protiv Rijeke čekali do 27.4., a ove sezone smo na 2 pobjede 1.11.?Plavko

Kad već hoćeš pričat i vraćat se, napomeni da smo orije dvije sezone u toj sezoni kad nas je Rijeka ubila sa nevjerojatnim Xg-om(hi hi hi ho ho) da smo ih te sezone od 4 ligaške utakmice dobili 3x i jednom remizirali, a kad na to sve nadodadneš kup utakmicu(finale) onda smo na 4-1-0 omjeru plus dvostruka kruna te sezone(plus što smo rasprodali tad prije te sezone, praktiči sve što smo mogli, kao i skoro prošle sezone, okružili se delinkventnim igračima, a na kraju iste dobili k... i prvaka sa 65 bodova ili koliko već).

Laku noć
  • Sbkbbb
    447
    Ok krivo je reagirao, napravio je faul za zuti, iza toga njega je napalo, oba su napadaca pala, to je to. Neka malo muda se pokazu. U nekom boljem nogometnom vremenu bi slavili njegovo ime i kapetanski potez, danas je to sramota.
    Kapetane uz tebe smo! Jebi im svima majku.
  • NerminB
    93
    Meni ljubicic po prikazanom do sada bezveze, nista narocito. Da imamo dobru 10ku na ofanzivnom koja ce dat zavrsni pas, a i potpomoci kojim golom uz dobru formu belje i sandra (obojica su u uzasnoj formi) to bi bilo top.

Bennacer i mckenna - :strong:
  • Plavko
    3
    Imao si nerealnu konverziju u vidu Lisicinih golova u 2 utakmice. Ljubo je i prije dolaska u Dinamo i na pripremama pokazao kako se radi o vrhunskom egzekutoru prilikom udaraca s distance. Hoxha je i danas imao gol sezone :grin: Više se ne radi o slučajnosti nego o igraču koji je napokon pronašao formu. Baš čudno da je to uspio s tek petim trenerom u Dinamu :blush:

Odgovorio sam komentatoru gore o tim utakmicama pa da ne pišem dvaput isto.

Laku noć i tebi.
  • Crusades
    19.6k
    Ono kad je par pojedinaca toliko priželjkivalo poraz kluba za koji "navijaju" da su došli do toga da govore da je Mišićevo kak ti udaranje bilo za direktan crveni :rofl:

Komotno možete s tovarima ruku pod ruku, oni tvrde isto. Na tu razinu ste pali. Čestitke svima koji slave.
  • Keyser Soze
    16.7k
    došli do toga da govore da je Mišićevo kak ti udaranje bilo za direktan crveni :rofl:Crusades

Pa i je crveni karton, meni je nevjerojatno da ga nije dobio. Čovjek je napravio faul, u prolazu udario igrača, s dvije ruke po vratu udario drugog igrača i onda s rukom krenuo prema licu trećeg igrača. Ja ne znam u kojem svemiru to nije crveni i mislim da nije "tovar" osoba koja ima takvo mišljenje.
  • Crusades
    19.6k
    Veze to s crvenim nema. Ak je protiv hajduka na proljeće dobio žuti za to, zašto bi sada bilo drugačije?
  • Zagreb1992
    2.7k
    Ako sam dobro shvatio komentatora ..Mišić je karton dobio radi prekršaja , a ne radi guranja ?
  • Keyser Soze
    16.7k
    Ja se uvijek stavim u poziciju što bi mislio da se neka takva odluka dogodi protiv nas. Tipa da je Fruk ovo napravio ja bi zazivao crveni za njega.
  • Crusades
    19.6k
    Ja ne bi jer ovo nije udaranje, nego nekakvo primanje za vrat/bradu.

Daleko od toga da mu je to trebalo, ali i onaj njihov se zaletio bespotrebno.
  • Navijač Dinama
    10.7k
    Mišić je karton dobio radi prekršaja , a ne radi guranja ?Zagreb1992

Da. Iz glave ovako, to mu je bio treći-četvrti prekršaj, već je jednom prekinuo polu kontru u prvom poluvremeneu, ali i složio Fruka sa leđa u drugome.
  • NitkoBitan
    32.5k
    I neka smo ih pokrali, moramo i vise!
  • Ivanmtk
    1.6k
    Žuti za faul, drugi za odgurivanje. Jedina ispravna odluka. Cijenim želju i razumijem frustriranost, ali kapetan Dinama treba zadržati minimum dostojanstva. Njegovo ponašanje na terenu za vrijeme i nakon utakmice pokazuje da očito neke stvari unutar svlačionice ne štimaju.
  • Navijač Dinama
    10.7k
    nego nekakvo primanje za vrat/bradu.Crusades

Hoxha i Devetak su dobili po žuti samo jer su se zakačili jedan od drugog i prorječkali. Jbg
  • rioda
    11.1k
    Ako sam dobro shvatio komentatora ..Mišić je karton dobio radi prekršaja , a ne radi guranja ?Zagreb1992

Screenshot-20251102-002341-Chrome.jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.