• GeneralNapoleon
    2.2k
    Ne znam jel ovo nepopularno ali mislim da je: Ukoliko su navodi tocni da Boban razmislja dat Kovi cijelu sezonu mi cemo ostat bez titule i to ako ostane vec do polusezone.
  • Bjelko77
    98
    Meni je jako drago da je ekipa pocela shvacati ono sto smo ti, ja i vjerujem manjina nas pricali svima nakon kaj su smjenili Nenu. U oba mandata je covjek htio samo najbolje za Dinamo, a oba puta su ga potjerali ko zadnje smece.
  • San Lorenzo
    22.9k
    Bjeličin drugi mandat je bio grozan, a i takav grozan je ulovio 8 bodova u 5 utakmica LP, svi ovi priprosti trenerčeki prije i poslije njega bi si taj učinak istetovirali na čelo. :lol:
  • NitkoBitan
    32.6k
    Zabranit Miskovicu dolazak na Maksimir. Ovakve odvratne izjave su nedopustive. Jedini hrvatski klub koji cuva obraz klupskog nogometa u Europi. Pa i taj nesretni Pajac izgleda da jedini kvalitetom zasluzuje sudit na najvisoj razini.

Netko je nezadovoljan jer se nije dalo 3 milje za Radeljica i par igraca Rijeci dzabalone.
  • Crni86
    16.6k
    Uredu mi je neka proslava igraca i navijaca nakon neke velike pobjede (derbi, europa), ali konstantno kada se radi iskreno mislim da gubi vrijednost. Recimo dobis istru, pljesak jedni drugim boysi skandiraju dinamo zagreb i ajmo dalje. To zajednicko navijanje se mora zasluzit na terenu a to se moze u samo najzahtjevnijim tekmama.

Samim time izbjegnu se i ove neugodne situacije sa zvizdanjem, ne dolazenjem pod tribinu i sl.

Isto tako skandiranje šampioni i pjevanje prvi smo prvi sad kada je sezona tek na pocetku i prosle sezone smo bili drugi mi je isto tako promaseno.
  • Pacho
    9.4k
    Ne znam da li je i koliko nepopularno ovo sto cu nadrobiti, ali ne znam koja bi tema bila prikladnija.

Jedna od stvari koju najvise mrzim u zivotu je kad te netko pravi budalom i ocekuje da pristanes na, ili cak sudjelujes u, njihovom iskrivljavanju realnosti i halucinacijama zbog neke agende koju guraju.

Pa tako sad nerijetko slusamo kako nije moguce stalno pobjedivati, kako nije realno dominirati u HNL-u, kako se ne moze istovremeno biti odlican i u HNL-u i u Europi. Odjednom nije realno ocekivati pobjede na Rujevici, titovom cucavcu ili na Pampasu, a krecemo vec ka tome da je normalna stvar da nas na Maksimiru otresu davljenici. Dobri covjek Kova to odvede na jos ludu razinu da bi pokrio svoju nekompetentnost pa kaze da nije moguce 45 minuta biti dominantan.

Koga vi jebete u mozak? Dinamo je uzeo 18 od 20 naslova, a dobar dio tih naslova je rijesen otprilike u ovo doba godine. Bilo je i sezona kad smo doma ladno uzeli naslov, a bili izvrsni u Europi tako da prestanite s tim narativom da maltene moras odabrati gdje zelis biti dobar. Cak i ako pogledas najjace europske lige su rijetki primjeri kad je netko u domacoj ligi tragican za svoje standarde, a onda dode do npr. finala Lige Prvaka. Koliko smo utakmica prije gubili u gostima, a kamoli doma? Do nedavno je bilo normalno odjebati trenera zbog par kikseva, jer se Orjuna priblizila na par bodova zaostatka dok neki danas guraju ove "sta ako uspijemo" scenarije u kojima ih lovimo do Travnja ili Svibnja kao nesto normalno.

Ekipa koja je sad na celu kluba nam je svima draga, ali nema smisla spustati standarde i praviti se ludim da bi se opravdavalo njihove greske i neuspjehe.

A da ne govorim o onima koji su voljni vlastiti klub zasipati govnima i gurati orjunaske teorije o Dinamovim sucima i ukradenim titulama da bi gurali svoju agendu. Ali te gadarije su valjda manje stetne za klub od toga kad netko usred utakmice napise uvredu igracu.
  • GeneralNapoleon
    2.2k
    Do nedavno je bilo normalno odjebati trenera zbog par kikseva, jer se Orjuna priblizila na par bodova zaostatka dok neki danas guraju ove "sta ako uspijemo" scenarije u kojima ih lovimo do Travnja ili Svibnja kao nesto normalno.Pacho

Samo se treba sijetit Cacica koji je dobio otkaz na +7 (sedam!) jer nije vise postojala igra i trend je isao prema nizbrdo. Gdje je na kraju krajeva pokazao kao trener vise nego Kova. I to govorim kao netko tko nema visoko misljenje o Cacicu kao treneru.
  • T90d
    2.2k

Nastavno na ovo, počeli smo se tresti i imati grčeve u želucu protiv HNL protivnika. A taj smo osjećaj prije imali protiv klubova iz elitnih skupina (Arsenal, Real, City, ...) sa kojim ćemo rezultatom biti poraženi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet