• Noel
    16.7k
    Dinamo ima ozbiljnih problema. Boban mora reagirat. Rekao sam i poslje Lokomotive, nešto i dalje ne štima nakon dvije godine , pet trenera u godini dana i kompletnog remonta u svlačionici. Vrijeme je da Boban preuzme rizik. Ovo je otužno gledat. Kada bi klub po svim pokazateljima trebao rast mi tonemo.
  • Time
    1.5k
    [
    Ne znam koji se kurac desava na relaciji BBB i igraci..ali sigurno neces vidjeti ni grupu ni igrace da javno po mrezama pisu kritike i uvrede kao sto je to Zona uradila... slažem se da je seljak i sve to stoji...ali to se ne stavlja na društvene mreže pogotovo ne Zona Dinamo koja je postala utjecajna kod svih koje vole Dinamo i sigurno ce to potpaliti jos gore stanje u tim svim odnosima
  • tom
    207
    jebo te “kapetan”
  • Nolifer
    13k
    Evo žrtvujem svoj predictor, samo da oni pobjede na kraju i upišu bodove, ove godine sam u silaznoj putanji :lol:
  • ksapi
    6.2k

Kaj koji kurac se dešava? Potjerali smo ih u svlačionu nakon velebne izvedbe u Vinkovcima i danas su se odlučili nadurit i ne doć pozdravit uopće. Jebene uvrijeđene frajle umišljene.

Kao drugo, BBB nikad nije ni pisao ništa što ima veze s igrom, a trenutno se oglašava samo na Telegramu. Zona nije grupa i ne vidim nikakav razlog za povlačenje paralela između ta dva pojma.

Nek se seljačina javno ispriča svima.
  • DiddyGuela
    4.8k

Tomek smiri se, nervozan si.
  • fakin
    1.7k
    krizni sastanci, nepostojeća igra i taktika, izgubljeni trener, ponašanje "kapetana" na terenu gdje udara i šamara redom protivničke igrače, nepoštivanje navijača, očita loša atmosfera u momčadi...

ne znam što se događa u i oko kluba, ali definitivno nisu dobri dani. treba nešto pod hitno promijeniti. trenera, kapetana, članove uprave, igrače. nešto se mora promijeniti.
  • Hnlovac
    3.7k
    događa se nemoć. Ovo sve su potezi iz nemoći
  • Ritam Ulice
    2.2k
    Kova nakon 2 godine na klupi Dinama:

IMG-9212.jpg
  • Time
    1.5k

Jesam li ja ista rekao protiv grupe ?? Tko sam ja da se usudim ista reci protiv BBB.
    Kritizirao sam onog tko je stavio status na Facebooku Zone Dinamo,jer se to ne radi tako.
  • ksapi
    6.2k

Napisao si 'Ne znam koji se kurac desava na relaciji BBB i igraci' pa sam ti objasnio taj dio.

Zona nije jednaka grupi i ne vidim zašto se nebi oglasili kao glas svih dinamovih navijača. Svatko sa zrnom soli u glavi maksimalno osuđuje ono što je mišić napravio danas i treba ga bit sram (doslovno to i piše u objavi).
  • Time
    1.5k

Pretjerao sam u tom dijelu o relaciji,nemam ja to sto uopce komentirati,upravu si.
    Ne bi se trebali oglasiti(Zona Dinamo) jer to nece pomoci vec odmoci.Misica treba rjesit Boban,skinuti traku,poslati na hladenje ili sta vec...ovako se samo daje materijala medijima da unesu jos vecu pomutnju u sve nas,a to jedva čekaju.
    Vruc sam možda ja krivo razmišljam...
  • ksapi
    6.2k

A kaj bi mi ko navijači, trebali šutit na to kaj je napravio?? Ne shvaćam, stvarno?
  • bongo
    1.3k
    Ne bi se trebali oglasiti(Zona Dinamo) jer to nece pomociTime

Daj molim te. Nitko ne smije nista reci jer to ne pomaze. Ne mozes obraniti neobranjivo. Mišić se ponaša za kurac, a ne za traku. Amen
  • Liks90
    3.8k
    svaka cast za objavu o Mišiću, jedino tak se moze komentirat, ne zaslužuje kapetansku traku. Amen
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet