• Li d1986
    270
    Jeste li sigurni da je problem u treneru? U nekoliko postova se spominje da ovo podsjeca na proslu sezonu i slazem se. Prosle godine smo mijenjali trenera pa nije bilo pomaka. Cannavara ne računam nego mislim na Jakirovica i Bjelicu, po meni dobri treneri ali i nakon smjene nije stimalo. Ove godine smo promijenili i ekipu i trenera pa opet (ili zasad) nije to to.
  • kajjaznam
    301
    Tovarija je postao ovaj forum žešći, a pljuvali gonite se u PM.
    Ne zaslužujemo niš bolje.
    Jel ko od vas razmislio čemu je razlog Mišićeva ponašanja?
    Ko je idući na redu za pljuvačinu?
  • Felip
    711
    Kad su boysi šutili bilo je to se vas ne tiče, a sad kad kapetan šuti svi se uvrijeđeni digli zviždat. Ma fuj. Na jugu Armada pjeva sa svojima nakon poraza. Koja odvratna bolest.
    Ovo nije dobro za zdravlje, jebeno je toksično sve postalo.
  • Mlađi referent
    14.7k
    Osmu tekmu u nizu primljen pogodak.

Prvi takav niz od listopada - studenog 2022.
  • Slepicka
    368
    Bas se neka tmurna atomsfera nadvila nad klubom. Energija navijaca, igraca, vodstva , bas svega, je losa. Bio sam uvjeren da se prosla sezona ne moze ponoviti, a sve vise slici tome. Igra nam je uzas. Samo nas rezultati jos maze,ali ovo je dugorocno neodrzivo i danasnja pobjeda je samo puno stvari stavila pod tepih i odgodila za sljedecih tjedan dana. Sveukupno ozracje u i oko kluba ne izgleda dobro. Bas sam nesretan zbog svega.
  • jedan u nizu
    16k
    Ne samo da su se igraci morali ''vracati'' da pozdrave, nego su opet ostali prakticki na centru.

Ovo prvo, durenje i to, ocigledno dogovoreno, nisu se puno priblizili.
    Ali kad smo ih vratili, onda dodite do gola barem jebemu mater. Opet dodes do centra i ocekujes da ce sve biti ok?

Vjerujem da prestanak navijanja nije samo zbog Misica i njegovog ne navijanja, nego zbog toga da se niti kasnije nisu udostojili doci ''pod sjever''.

Kada sruse Fener onda je fora doci na atletsku stazu, sjesti na stolac od reportera i navijati.
    Ali kada se pobijedi Rijeka nakon groznog gostovanja u Vinkovcima, onda se pozdravlja sa centra,

Dobili su sto su zasluzili
  • M94
    2.2k
    Najgore od svega je što mi, od kad imamo klub, dvije sezone nam se dešava raspad usred sezone. Igra nikakva, svlačionica u raspadu. Ne trči se ko na početku sezone.
    Jel smo toliko nesposobni ili koji k?
    Jel ovo prevelik zalogaj ili šta?

Pa baš u ovakvom miru sad bi trebalo bit sve obrnuto. Jasno da treba vremena, al treba vremena ako si neka Istra ili Belupo, a ne Dinamo koji je financijski drugi level za cijeli HNL. Imaš kvalitetne igrače, školu nogometa ti je preuzeo bivši Barcelonin djelatnik. Imaju sve naj... i ovo nam se opet dešava. Kako, zašto, di, zbog koga...?

Stvarno mi ne ide u glavu.

Ne očekujem maksimalni broj bodova u HNL-u, al izgledamo komično protiv budućih drugoligaša, sramotimo Dinamo.
  • Dragon1Warrior123
    4.7k
    Fulali smo s onim najbitnijim, trenerom. Nitko mi ne može reći da s Bjelicom iz prvog mandata, pa čak i sa ovim rezultatima, ne bi ovdje bila jebena euforija! A to bi bilo tako jer bi vjerovali u trenera i proces, ovako ne vjerujemo u nijedno i samo čekamo reset i onda opet jebeno iz početka...
  • jedan u nizu
    16k
    Mene je sram da se nakon ovakve utakmice, i ovako brzo rade ovakve stvari.
    Ovo bi radio samo za posebne prilike, poput rusenja Tottenhama, osiguravanje titule ili nesto. A ne za obicnu pobjedu protiv Rijeke.

Štooo je ovooo!
    Velemajstorski gol Hoxhe zaslužuje ostati zapisan, ne samo u sjećanju, nego i na majici ⚽️
    Zato smo taj trenutak zauvijek uhvatili kroz Dinamo Moments – jedinstvenu seriju koja nastaje samo kad padne poseban gol
    Na svakoj majici nalaze se koordinate stadiona i minuta gola, a ovaj put smo na Maksimiru, na utakmici protiv Rijeke. Kada je Hoxha opalio iz Dubrave ravno preko Zlomislića u gol – pogodak koji će se dugo pamtiti! ️
    Količine su ograničene, a tvoja može stići već prije sljedeće SuperSport HNL utakmice! ⏰

572781798_1385611926266529_6486554300395460431_n.jpg?_nc_cat=1&ccb=1-7&_nc_sid=833d8c&_nc_ohc=P-PG65o5DRUQ7kNvwHVfu1C&_nc_oc=AdlYsdMn2k_gMCrDsPT67_AiKTc1eMnP2T897R3w-EV-lpBG4WKFrYaL1d6SP7Nolh8&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&_nc_gid=3Wmn6Jxy3Pfy19PCbb2Jow&oh=00_Affav18BryFsVsc1PQwDeWhAV724ASz9SxyJzmw0k1pkJw&oe=690C0F22
  • Time
    1.5k

Nije ovo nacin da se nesto kaže,djetinjastim statusom na Facebooku.To je moje mišljenje i stojim iza toga,možda grijesim ali tako je kako je.

Ja uopće ne branim Misica,gdje si ti procitao ? Da se mene pita paprenu bi kaznu popio,ne zbog šamara vec zbog scene pod sjeverom i pljuvanjem prema zapadu.

Slažem se,ne treba biti kapetan.
  • Do kraja2023
    339
    Misicu oduzet traku na neko vrijeme, ostalima objasnit da su oni tu zbog nas a ne obrnuto. Dosta je bilo titranja jajca i necijeg ega.
  • Crni86
    16.6k
    pa danas je ogroman uspijeh srusiti rijeku….

Apsolutno se slazem. Ali jednostavno taj luzerski mentalitet je poceo skakati od svuda. Radi se uspijeh od svega. Djelovanje je pocelo liciti sve vise na nekakvu politicku stranku koja skuplja jeftine bodove, a ne na ozbiljan nogometni klub.

Al kaj se mi debili s foruma kuzimo u nogomet…
  • Nevo7
    981
    Dvije suprotnosti, Riječani nakon poraza i dobre igre zajedno sa Armadom pjevaju Zečićevog Boema, a Dinamovci nakon pobjede i užasne igre bježe u svlačionicu i ignoriraju Boyse i njihove pozive na navijanje. “Kapetan” prvi među njima. Trulo da ne može biti trulije.
    C’e solo un capitano! I Aki i Bruno za razliku od ovog napuhanog imaju kičmu.
  • kajjaznam
    301
    lol, Bruno koji je popljuvao i upravu i suigrača ima kičmu lol.
  • Nevo7
    981
    što vrijeme više ide dalje, to je više u pravu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention