• Kujtim Shalla
    6.9k
    @Timepå tko će kritizirati ako neće zona koja je uvijek jedna jedina i objektivna a ne svakakve stranice koje samo traže lajkove. Mislim da se većina ako ne o sve stranice slažu u potpunosti sa ovom story. Šta je tu čudno??? Kapetan si jebenog Dinama ,najvećeg kluba u Hrvatskoj i šire . To je čast ,čak i kad ne ide ti si taj koji mora povući , uvijek za navijače koji su uvijek tu. Igrači i uprave prolaze a navijači su uvijek uz Dinamo. Bili i ostali, a frajera moraju tjerati i nagovarati da se vrati . Glumi neku uvrijeđenu gospođu. Imaš takvu čast kraj takvih frajera u momčadi biti kapetan a ti se praviš mutav kao da ti to ništa ne znači. E prijatelju zaslužio si za ovo danas ne samo story onakav nego da ti se zviždi od sad pa sve dok si u klubu
  • Slepicka
    366
    kad su Riječani ukrali tu pjesmu Boysima? Nisu mogli smisliti nista.svoje?
  • fakin
    1.7k
    a tko će mišiću uzeti traku? kovačević?
  • kajjaznam
    299
    sjajno, najodvratniji komentar.
    Od pakšua poput tebe i takvih ko ti, očekuje pljuvanje po Belji kroz 2-3 tekme, a slogani Uprava odlazi do Božića
  • K3p
    352
    Tko? Pa nemora to nitko iz kluba odradit mamlaze
  • K3p
    352

U čemu točno je u pravu? Daj nam napiši molim te
  • BBB Mataa998
    2.8k

Niti su oni tu zbog nas niti smo mi tu zbog njih. Svi smo mi tu zbog Dinama.
    Zanimljivo mi je vidit sa ovim pozitivnim promjenama kako sebi navijac daje za pravo da je on centralna figura i sve se vrti oko njega. U citavom svijetu se navijaci dive igracima samo kod nas pojedinci misle da su oni najbitniji.
    Primjecujem u zadnje vrijeme koliko se povecao broj tetkica a ne navijaca. Zamisli pljunuo covjek i odmah nekakav navijac koji je za sebe centralna figura shvati da je pljunuo prema njemu. Ma daj nemoj me jebat. Ovo danas i zadnjih par tjedana i nije zasluzilo da ekipa slavi sa navijacima,najispravnije od svega da su dosli pozdraviti a da pjesme barem od strane igraca nema. Jer nista nisu popravili,kako igraci tako i trener. Do neki dan ste Misicu skidali traku jer je tih i ne ide nikad u raspravu,danas napravi ono sto se ocekuje od kapitena da pokaze zar i opet pljujete. Sad sam pogledao ponovo,zamisli napravio faul,onaj lik odmah mu nesto dobacuje i ide prema njemu,Misic ga nije ni odgurnuo kako treba ovaj je vec mrtav pao kao i Majstorovic. I naravno tetkice navijaci su tuzni jer to on ne smije raditi,treba skinut gace pred svakim. Kako ste samo smijesni.
  • Lihtmašinac
    618
    Nije igra bila dobra. Veza ne štima ni na 35 %. Ovi napred malo nešto pokušavaju, ali uglavnom budu 3 na 6-7 pa krenu mozgati i stvar stane i tako to. Sva sreća pa nam je obrana sigurna, Španjolac i Škot deru kulerski, smireno, svaka im čast, naša su kralježnica, zahvaljujući njima hodamo.

Ali za sve to me trenutno boli briga. I dobar dio vas ovdje bi također trebao malo primiriti igru. Nek vam Ljubičić bude primjer. Pomalo, stani na loptu. Da, pucate zakurac, pa onda radije nemojte. Ako bude koncentracije, budemo mi to već nekako zalaufali kroz koji tjedan, s ovim trenerom ili nekim drugim. Nemojte histerizirati bez da ste si prevrtili odgovore suprotne strane u glavi. Jer vrlo često suprotna forumaška strana ima skroz dobre argumente :smile:

Moja ideja: Za izbacivanje energije pustite si laganica stare dobre stvari i vjerujte da struka bude došla pameti. Evo moja tri prijedloga:

Ili Hodža-a, Hodža-a, Hoodža, Hooodža!

Ili jednu o stanju stvari kod nas trenutno:

Ako ima bar malo pameti, bude to dobro. Ali struka bi se trebala dobrano pribrati. Vrijeme leti. Ipak, ja svejedno ne želim (još) pljuvati po stručnom stožeru. Radije ću se nadati da im alarmne lampice gore i da rade na nedostacima. Nadat ću se da s malo više opuštenosti stvari mogu brže sjesti na mjesto nego sa stalnim pritiskom nedojebanaca i s histeričnim forsiranjem ukazivanja na negativnosti koje valjda svi s malo iskustva i otvorenog pogleda na stvari vide. Nadat ću se da nam je Hxoxhxa kupio par dana mira i da svi vučemo u istom smjeru.

A do sljedeće ću pobjede slaviti pobjedu nad prvakom, ma kakva ona bila. Preporučujem isto svima koji se ili pretjerano brinu ili zlonamjerno stavljaju svoje filozofirancije ispred interesa kluba. Želim vjerovati da nastavljamo učiti letjeti. Hoćemo li naučiti brže ili sporije nije da o tom brinemo 1.11. u 20.21 sati. Tri boda u derbiju i vozi dalje.

P.S. Trio Mišić/Bennacer/Ljubičić ne valja, ako ne vuku svi konopac istom snagom u istom smjeru. Ili ih uskladite da su mašina, ali onda promijenite strukturu napada jer ti onda Beljo i netko pored njega trebaju igrati drugačije. Ili rastavi taj trio i sastavi jedan drukčiji, ako već želiš igrati u napadu s krilima i Beljom u boxu. I, da, Mišić nije materijal za kapetana, ali ni Dinamo kao klub - ako želimo vjerovati da slogan "Dinamo Zagreb iznad svih" ima smisla i da drži vodu - nije zaslužio ovakav upis Zone na Facebooku. Al, ok, nije sad trenutak za takve debate, ovdje sam da unesem malo opuštenosti i glazbe u stvar. Smirite nadrkanosti, izderite glasnice, isplešite se, nasmijte si dragu ženu da vas zagrli i odite spat s molitvom i dobrom glazbom u ušima, ako vas je već strah za Dinamo. Sutra je novi dan, a u četvrtak nova pobjeda!

Hodžaaaaaa, Hooodža, a kaj bu mi sad Pjaca rekel... :grin:

:plavosrce: :strong:

----

(Editirao: Stavio drugi link na Foo Fighterse jer je dobrim dijelom blesavi spot, koji je bio prvi link, cijeli smisao pjesme stavio u pozadinu. Ova druga poveznica stavlja tekst u prvi plan, a to je ono na kaj sam ciljao :) )
  • Do kraja2023
    339

Neki red se mora znat, onakvo ponasanje nakon tekme je van svak pameti u ovom trenutku. Al slazem s tobom navijaci jesu postali tetkice i ovih danas samo 10k ljudi na stadio to dokazuje. Nama ce kapacitet nove Kranjce bit sasvim dovoljan.
  • K3p
    352

Omašio ceo fudbal
  • Ritam Ulice
    2.2k
    https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/dinamo-se-dugo-nije-ovako-osramotio/2726353.aspx?index_ref=rubrika_sport_prva_m

Vice objektivno i bez rukavica. Ok. Posteno.

Moze li me netko bilo tko ukazat na slican clanak kad ono ogavno smece od kluba s juga dobije poguranac ili kad ono magare od covjeka livaja hrvackim zahvatom rusi igraca? Odvratno. Ogavno.
  • Endeavour
    695
    Ajde da napokon pročitam nešto normalno.

Ne znam što se događa sa navijačima i atmosferom oko kluba u zadnje vrijeme ali nije dobro.
    Igrači su nakon kraja pozdravili sjever i zapad. I tu je sve trebalo stati. Zna se zbog čega svi dolaze na Maksimir i čiji smo mi navijači.

Nitko nije iznad kluba, i to se odnosi i na sjever i na zonu dinamo.
    A što reći za objavu? Nadam se da ste sretni što se objavljuje po svim portalima kako bi se još popljuvao naš klub.

Pametan čovjek zna da je jutro pametnije, a ne odmah kao neka babetina trčati do prve susjede...
  • BBB Mataa998
    2.8k

Ma specijalci,ne trebaju nam neprijatelji pored nekih navijaca. Dok sjever navija pojedinci sa zapada ne navijaju nego pljuju po igracima,dok sjever suti oni i dalje pljuju. Zamisli izgovora platio je ulaznicu,svakom tko tako razmislja dajem ja 10-15€ u zamjenu za jebanje majke 90-ak minuta svaki drugi vikend.
    Covjek godinama igra za nas klub,posteno odraduje svoje,godinama bitna karika ekipe i onda ti nekakav krkan jebe sve sto imas jer je njemu tako doslo i zato sto je platio ulaznicu. Nitko ne zna sto je u svlacionici ali svi pametuju. Dobijas derbije,igras jako dobro u Europi a mucis se sa Goricom,Lokomotivom,Vukovarom i to sa naznakama da nece biti bolje. A to iskusan igrac primjeti,ali ne i uvrijedjena tetkica sa zapada koja je zamisli platila 10-15€ i ima pravo jebat majku kom stigne
  • CastAway1986
    4.3k
    Fulali smo s onim najbitnijim, trenerom. Nitko mi ne može reći da s Bjelicom iz prvog mandata, pa čak i sa ovim rezultatima, ne bi ovdje bila jebena euforija! A to bi bilo tako jer bi vjerovali u trenera i proces, ovako ne vjerujemo u nijedno i samo čekamo reset i onda opet jebeno iz početka...Dragon1Warrior123

Pa i Bjelica iz drugog mandata bi ovo posložio puno bolje, nadam se da Boban vec ima neko novo ime u planu
  • Sibirski plavac
    7.1k

Ja mislim da čekaju reprezentativnu pauzu da to naprave. Samo se nadam da ako u iduće dvije odigramo kriminalno ali nas rezultat bude mazio, da neće zato naš trener dobiti dodatnog kredita. Ja bih mu ga dao kada bi svaka iduća tekma bila minimalno kao prvo poluvrijeme danas, ali čini se da to neće tako bit. Hvala Nevistiću, Riječkim promašajima i Hoxhinom "one in a million" golu na današnjoj pobjedi.

Ako već mogu birat koga bih htio za novog trenera, ponovit ću, dajte nam Španjolca ili Portugalca.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet