Mislim da ne moram objašnjavati hijerarhiju odgovornosti i koliko je sulud ovaj tvoj imaginarni poredak gdje se neki xy ima dužnost ponašati jednako, dapače i bolje, od službene osobe. — Zambatine škude
Glavni problem Dinama je da sa ovim rukovodstvom nema perspektive. Prošle dvije godine su nagovijestile kakav klub bi mogli biti uz nekakve zdrave odnose u klubu i oko njega. — The Undertaker
↪Mali Zeus Što je po tebi najveći problem? — The Undertaker
Ako sam dobro razumio, trebali bi imati dvostruke kriterije, jedne kad se Mamić ponaša kao u ''proklet bio na Božić 2010''. ili na dolasku iz Amstedama, a druge kad se navijači ponašaju slično. Pri tome ja ne govorim o odgovornosti za izrečeno jer je ona Uprave nemjerljivo veća, već o samim kriterijima prihvatljivog ponašanja. — The Undertaker
↪Mali Zeus Očito je da se ne razumijemo. Da ja sad ne nagađam što si htio reći, molim direktan odgovor. — The Undertaker
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.