Ja ne mislim da su navijači na Sjeveru glavni problem Dinama, čak ne mislim da su problem uopće (barem ne u zadnje 2-3 godine), dapače.
Ja ne mislim da ne treba skandirati protiv Mamića. Dapače, tribina i jest mjesto za to. — The Undertaker
odnosno nije, za pizdinu dlaku jer je ovaj crvena krpa sa svojom pojavom na klupi, u medijima i sl. — Kwedi
Glavni problem Dinama je da sa ovim rukovodstvom nema perspektive. Prošle dvije godine su nagovijestile kakav klub bi mogli biti uz nekakve zdrave odnose u klubu i oko njega.Što je glavni problem Dinama? — Mali Zeus
Tribina je glavno mjesto gdje navijači iskazuju svoje mišljenje o klubu (igri, igračima, upravi, itd...), bilo pozitivno bilo negativno. Neka svatko skandira po svom nahođenju. Meni osobno ne smeta da ga nazivaju i neznalicom, lopovom ili sl. kad to, evidentno, i jest. Ali, mora postojati neka granica ispod koje se ne može ići. Valjda vam je to svima jasno. I ona je, po mom mišljenju, jučer obilato prijeđena.Zašto treba skandirati protiv Mamića i što treba skandirati po tvom mišljenju? — Mali Zeus
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.