• marcio amoroso
    54.3k

Stvar ukusa, ova je sada isto lijepa. Doći će i ta na red :up:
  • The Undertaker
    10.3k
    Mislim da ne moram objašnjavati hijerarhiju odgovornosti i koliko je sulud ovaj tvoj imaginarni poredak gdje se neki xy ima dužnost ponašati jednako, dapače i bolje, od službene osobe. — Zambatine škude

Ako sam dobro razumio, trebali bi imati dvostruke kriterije, jedne kad se Mamić ponaša kao u ''proklet bio na Božić 2010''. ili na dolasku iz Amstedama, a druge kad se navijači ponašaju slično. Pri tome ja ne govorim o odgovornosti za izrečeno jer je ona Uprave nemjerljivo veća, već o samim kriterijima prihvatljivog ponašanja.
  • marcio amoroso
    54.3k

Promijenjena za tvoj gušt :grin:
  • Papastrumf
    24.3k
    Sigurno je da nitko nije gađao Livakovića namjerno. Livaković je jedan od rijetkih igrača zadnjih godina koji sigurno ima simpatije ako ne cijelog, onda velike većine sjevera.
  • flexXy
    3.4k
    Ja iskreno mislim da se ovim vrijedanjem Mamica direktno nije nis postiglo niti ce se ikad ista postici sto se uostalom vidi u zadnjih 15,16 godina. Dalton je samo plod onoga sto je drzava dopustila da se radi zadnjih 30 godina. Mislim da bi se nekim pritiskom na pravosudje i hdz/sdp ekipu moglo puno vise toga napraviti da se izbaci kriminalce iz kluba nego ovako. Ali jbg, za pritisak na drzavu trebas ljude koji su protiv vladajucih garnitura a takvih je nazalost malo.
  • Mali Zeus
    22.2k
    Glavni problem Dinama je da sa ovim rukovodstvom nema perspektive. Prošle dvije godine su nagovijestile kakav klub bi mogli biti uz nekakve zdrave odnose u klubu i oko njega. — The Undertaker

Nema perspektive?

Najveći problem Dinama je da nema perspektive s ovom Upravom.

Dobro je tebi u životu.
  • The Undertaker
    10.3k
    Što je po tebi najveći problem?
  • Blaz
    426
    Nema problema
  • Mali Zeus
    22.2k
    ↪Mali Zeus Što je po tebi najveći problem? — The Undertaker

Čim ti pitaš to pitanje sve mi je jasno.
  • The Undertaker
    10.3k
    Pa odgovori kad je tako jasno.
  • Mali Zeus
    22.2k
    Ne znam jesi se ti jučer probudio ili danas, ali u tijeku ti je to jedno suđenje i to među ostalim liku koji je sportski direktor dinama. Mogu ti i još malo opširnije ako te zanima.
  • The Undertaker
    10.3k
    Očito je da se ne razumijemo. Da ja sad ne nagađam što si htio reći, molim direktan odgovor.
  • Zambatine škude
    5.2k
    Ako sam dobro razumio, trebali bi imati dvostruke kriterije, jedne kad se Mamić ponaša kao u ''proklet bio na Božić 2010''. ili na dolasku iz Amstedama, a druge kad se navijači ponašaju slično. Pri tome ja ne govorim o odgovornosti za izrečeno jer je ona Uprave nemjerljivo veća, već o samim kriterijima prihvatljivog ponašanja. — The Undertaker

Dvostruki kriteriji mogu postojati samo kad različitim nišama mjeriš stvar koja je po smisli i statusu ista, što ovdje nikako nije slučaj.

Nego me baš zanima, jesi ikad opsovao mater nekom igraču ili reagirao kad si to čuo?
  • Mali Zeus
    22.2k
    ↪Mali Zeus Očito je da se ne razumijemo. Da ja sad ne nagađam što si htio reći, molim direktan odgovor. — The Undertaker

Dobar si, dobar. Svaka čast.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.