• fakin
    1.6k
    znači u najžešćem dijelu sezone ostajemo bez jedinog desnog bočnog do kraja ove polusezone, a nakon magnetske saznat će se hoće li to biti i dulje.
  • Noel
    16.7k
    Kako bi Špikadona sad bio Cafu da je ostao..
  • Zg123
    2.7k
    Prije ce Filipovic na desnog beka nego Mikic
  • NORTE
    20.8k
    Valinčić iskrivio nogu zbog lošeg terena i da ga sigurno neće biti šest tjedana.dmil

Taman kad je dobio pretpoziv ode on do kraja godine za nas.
    Tri igrača smo izgubili u Vinkovcima.
  • antecacic
    216
    Moram reći otvoreno, nadam se da klub neće postati talac našeg predsjednika u upravljačkom smislu. Ne treba bježati od činjenice da nema kompetentnije osobe za tu funkciju od njega i to mu nitko razuman ne osporava. Istina je i da nam je donio prijeko potrebnu snagu, autoritet i viziju, ali jednako tako ne smijemo zatvarati oči pred time da je riječ o vrlo teškom karakteru, čovjeku s kojim nije jednostavno surađivati i koji zna biti tvrdoglav do mjere tvrdog zida. Zbog takvih stvari je odlazio iz Fife, iz Uefe i iz Milana. Kompromis mu nije bio omiljena riječ, a nije uvijek bio u pravu, i to se treba moći reći bez straha ili uvijanja.

Samo se nadam da taj njegov inat neće sada biti ispoljen na nama i na klubu. I po pitanju trenera, i po pitanju igrača, i po pitanju upliva u svlačionicu koji se sve teže može sakriti. Iskreno, najviše me strah da cijela priča s Kovačevićem ne pukne samo zato da bi predsjednik dokazao svoju odluku i svoj izbor do kraja, pa makar klub platio cijenu. To bi bila najveća šteta od svih.

Brine me i nešto drugo. Kada se spominju neki ozbiljniji, samostalniji i karakterniji treneri, nije baš da čujem da su oduševljeni idejom suradnje s našim predsjednikom. A čini mi se da je njemu draže imati trenera poslušnika, preko kojeg će lakše provoditi svoju viziju, nego trenera koji će s njim raspravljati, suprotstaviti se ili ponuditi drugačiji put. A dugoročno, klubovi ne rastu na poslušnicima, nego na stručnjacima koji imaju kičmu, znanje i karakter da vode.

Zato se nadam da ćemo zadržati ravnotežu. Da će predsjednik ostati glavni, ali ne nepogrešiv. Da ćemo imati trenera koji vodi, a ne provodi tuđe naredbe, i da klub neće postati poligon za inat, nego prostor za pametan, zdrav i uspješan rad.
  • fakin
    1.6k
    naravno, DINAMO ZAGREB IZNAD SVIH!
  • ivanlivno
    66
    ali i da je Valinčić iskrivio nogu zbog lošeg terena i da ga sigurno neće biti šest tjedana.dmil

Pa mater vam, i zakaj mi sad ne bi mogli tužit Vukovar? Odvratno, neregularno,
  • hardek
    7k
    Ne berite brigu dečki, još samo mjesec dana da vidimo Mikića u igri protiv Karlovca
  • FazeN
    2.9k
    Prije ce Filipovic na desnog beka nego MikicZg123

Mikić je upravo na Maksimiru, budemo vidjeli, ako ga sad ne ubace onda ne znam kad će.
  • Fatos Beqiraj
    272
    Mikic, Galesic, Dominguez, Lisica, Theophile. Pokrit ce se to nije strasno ajde
  • fakin
    1.6k
    i znači sad će se ubaciti juniora na zahtjevnu poziciju bez minute ove sezone u seniorima u najbitnijim utakmicama ove sezone. baš strateški i planski
  • Crni72
    96
    Vani je sunčan dan.

Gradi se Kranjča.

Gradit će se Maksimir.

Dobri smo u Euroligi.

Posjeta je bomba.

Prodaja u shopu je bomba.

Boban je predsjednik Dinama.

Dinamo se voli i kad nije prvi.
    Mali dioničar

Sinoć sam se suzdržao od pisanja jer iskustvo kaže da u onakvom stanju uma bolje je prespavat.
    Baš smo zadnjih par tekmi loši i kad misliš da ćemo se vratiti na "tvorničke postavke" (Fener, Hajduk, prvo pol. Rijeka i Varaždina) desi se Vukovar. Sve je rečeno: igre nema, trenera se već smijenilo- izgubio je svlačionicu, igrači su od "zvijeri" sa impresivnim CV-ima postali zadnje pičkice, Boban je tvrdoglav i pod hitno se mora "posut" pepelom, pune gaće Hajduka i njihove atomske igre, Garcia izmislio nogomet za Kovu itd.
    Svaka čast na napisanom kolegi Mali dioničar. Svaka na mjestu.
    Odvratno mi je čitat postove nakon ovakvih tekmi tzv navijača Dinama. Većina nas ima isti mentalni sklop ko bolesnici sa juga. Tko kaže da se svaka mora dobit? Tko kaže da ove sezone pod mus moramo biti prvaci? Ne, nisam zadovoljan igrom, potezima trenera i sa pun krc stvari ali imamo kompletno novu momčad i trenera.
    Rijeka sa praktički istom ekipom od prošle godine igra za krc, Hajduk bolji nego lani ali nije to baš nešto a mi se još tražimo... I tražit ćemo se još dosta dugo. I u jedno sam siguran.Trener se neće mijenjati. To veliki klubovi ne rade. Boban želi da Dinamo bude doista veliki klub.
    Ovakve histerije po Zoni su razumljive ali stanimo malo na loptu. I zaplavimo Max u subotu.
    Sad nas Dinamo treba. Ne damo da potoneš!
  • ArtVandelay
    155
    naravno da nazalost. Napokon sam napisao jer je bilo neminovno da se dogodi.
  • mrgud
    565
    Sa štitom ili na štitu
  • austrijanac
    8.1k
    Ove rekla-kazala priče da Boban slaže prvih 11 i da treneri ne žele surađivati s njim postaju toliko česte da će postat "istinite".

Katastrofa.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube