• Mali dioničar
    18.2k

Koji je vremenaki period potreban za posložiti nogometnu momčad u kojoj igraju 2 igrača iz prethodne sezone?
  • Chempers
    930
    Haha dugo je trebalo, tako je, želimo Bobana out a Walida Attu in! Da mi je posudit vaš mozak da se odmorim od razmišljanja.
  • Crusades
    19.6k
    znam da je teško kad nemaš svoj, ali ako si mogao do sad bez njega moći ćeš i dalje
  • don
    16.5k
    Koji je vremenaki period potreban za posložiti nogometnu momčad u kojoj igraju 2 igrača iz prethodne sezone?Mali dioničar

onda da ponovim sebe od prije. Ako nije moguće osvojiti naslov sa novom ekipom, onda je kriv onaj ko ju je slaga, a to je Boban. S obzirom da nam plan ne ide baš optimistično..
  • ivanlivno
    64

Kakve veze imaju reset i slaganje momčadi sa time da forsira Godu nakon EL i protiv Lokse i Gorice? Samo jedan primjer, naveo sam ih i više, a nisi niti jedan adresirao. Reset utječe na Kovačevićev decision making? Čovjek je pogubljen i preplašen i nije za klupu Dinama, a meni je zao vas koji to ne vidite, nemate skill procjene i čitanja ljudi.
  • ivanlivno
    64
    Ako nije moguće osvojiti naslov sa novom ekipom, onda je kriv onaj ko ju je slaga, a to je Boban.don

To možemo znat tek sa smjenom trenera. Mi imamo bolju momčad od Hajduka, oni imaju boljeg trenera plus igraju samo jednu utakmicu tjedno. Jeste pali na floskule da je Hodak bolji od Valinčića? Možda za godinu dana, trenutno sigurno ne. Šego bolji od Bakrara? Šarlija bolji od bilo kojeg našeg obrambenog? Boban je Kovi dao avion, a ovaj je nesposoban. Al sve to vidi Boban i Kova je bivši do zime to je sigurno.
  • San Lorenzo
    22.7k
    Svakog kolovoza za vrijeme europskih kvalifikacija naših klubova se urla i potpuno opravdano izruguje hnl koji bi bez nas imao koeficijent Farskih Otoka ili tako neke divlje lige...onda kad u takvom hnlu mi igramo loše, ne uspjevamo biti prvi, e onda se krene mutit voda i pozivat na preodgoj razmaženih navijača/trovača/histeričara.
  • Chempers
    930

Ti se baš voliš sramotiti na najjače. Neka, samo naprijed.
  • Ljubo
    158
    @Chempers@ivanlivno protiv @Crusades@Mali dioničar, derbi kola na Zoni danas.
  • Krizy
    63k
    Samo nemojte pretjerati s grubim startovima da ne bi zločesti moderatori dijelili crvene kartone...
  • ivanlivno
    64
    Samo ću reč da jedva čekam podcast Zone Dinamo!
  • ArtVandelay
    155
    evo izgleda da se i valincic se ozljedio napokon. Ak je na duzi period crno nam se pise
  • Crni86
    16.4k
    napokonArtVandelay

Valjda nazalost? Ili si jedva doceko pa je napokon?
  • dmil
    1.1k
    Doznajemo da će obojica ozlijeđenih igrača Dinama sutra na pregled magnetskom rezonancom pa će se znati više kakve su im ozljede, ali i da je Valinčić iskrivio nogu zbog lošeg terena i da ga sigurno neće biti šest tjedana.

Mjesec i pol bez jedinog desnog beka, Mikica nismo uigravali od pocetka sezone pa cemo ga sad bacati u vatru (bitno da se Karlovac kao cekao), RPG je misterija veca od Area 51, jos jednom cestitke svima ukljucenima.
  • Masto
    322
    mogu ja i desnog beka odigrat samo da boban dođe po mene
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention