• Kermit
    790
    Na stranu to što je čovjek došao kao simpatičan, nenametljiv, skroman, onaj koji je svojim radom sve postigao, on nije taj. Bila bi to lijepa bajka, ali bajke su bajke, a ovo danas je bilo jebanje majke.

Čovjek jednostavno nema energiju i karizmu za trenera Dinama. Stajao je danas ko tužna vrba u kutu kabine. Di će on podviknut ekipi I na kojem jeziku?

Jakir je za njega formula. Čovjek je prošao Zrinjski, Rijeku pa došao kod nas, a to Kovi fali. Nemres iz Belupa doći na klupi Dinama s toliko godina. Di si bio do sada? I Jakir ode u Tursku i Championship, a Kova ce na rikverc u Belupo.

Za tu lovu koju on dobiva nema opravdanja za ovakav rezultat. Čovjek ne radi svoj posao kako treba i to je činjenica.
  • Sibirski plavac
    7k
    Mi još od Maccabija ne ličimo na top momčad. Čak i to s Maccabijem je bilo donekle stresno i riješeno tek Ljubinim golom za 3 1. Pri 2 1 solidno je Maccabi stisnuo u par navrata, plus ona naša silna dodavanja okolo, srećom nisu nas kaznili. I Medo piše da se priča da je Zvone već radi te utakmice pokazao nezadovoljstvo igrom, možemo se zamisliti kakvo tek mišljenje ima nakon svih tekmi koje su usljedile do danas. Ako je istina da je Zvone već nekoliko tekmi nezadovoljan, i da to nezadovoljstvo nije od jučer ili danas, možda se nešto i iskotrlja idućih dana po pitanju novog trenera, tko zna. :chin:
  • jakov1
    1.1k
    Svi ostali koji su nas prcnili u HNLu su imali jasnu strukturu igre bez lopte i izlazaka po osvojenoj lopti, nesto sto mi recimo u HNLu nemamo.DiddyGuela

Slazem se. Na stadionu se uvijek cudim kako nakon izgubljene lopte imamo dva igraca u obrani i odmah ih napadaju tri protivnicka, a kad ukrademo loptu, njih je vec 11 iza lopte, a nas igrac nema kome dodat.
  • Jaro
    10.9k
    Realno, Kova je pokojnik, samo jos na aparatima - umjetno je klub iza njega, vjeruje se u proces i ostale pizdarije. Nadam se samo da se nece ponavljati greska nego ce, kad odluce iskljuciti aparate, imati gotovo rjesenje a ne traziti tjednima zamjenu. Slijedi standard mucenje navijaca, momcadi, ali i trenera koji isto nije glup i od jucer - svi su svjesni da je pedala neizbjezna...
  • cibona
    6.6k
    Mi još od Maccabija ne ličimo na top momčadSibirski plavac

Da je bar tako. Mi već 3 godine ne ličimo na top momčad. Samo reciklaža, reciklaža i reciklaža potpomognuta pr člancima i neutemeljenom euforijom.
  • Sibirski plavac
    7k

Ma slažem se. Mislio sam u kontekstu ove sezone, u početku je to bilo čak i solidno (pogotovo Hajduk i Fener), a od Maccabija nadalje kreće ozbiljan ozbiljan pad.

I dalje mislim i nadam se da kada bi se ovakva momčad dala top treneru u ruke da bi to bila fantazija. Kako je već rečeno, doveo si jednog Bennacera, tko kaže da ne možeš dovesti i jednog "trenerskog Bennacera"?
  • MarK
    1.1k
    u početku je to bilo čak i solidno (pogotovo Hajduk i Fener)Sibirski plavac

Imali smo posjed 37 i 42 posto, iz tranzicije poentirali. 2 velike pobjede koje su nam zamazale oči.
    doveo si jednog Bennacera, tko kaže da ne možeš dovesti i jednog "trenerskog Bennacera"?Sibirski plavac

Ok Bennacer je bio polomljen i sad hvata zalet za jaču ligu, a koja bi bila priča trenerskog Bennacera zašto dolazi u ovaj krš od lige?
  • Orc123
    13.5k
    Ali, Garsija je sa nikakvom momcadi napravio prepoznatljivu igru tako da se moze. Kova nije napravio nista. . .drag covjek ali limitiran trenerski bas kao i vecina domaceg kadra. Pa nasi treneri su prisutni na najvisoj sceni na razini statisticke greske. Sto se tice toga da klub stoji iza Kove? Pa tko to moze znati par sati nakon tekme ako su u Vinkovcima bili svi samo ne onaj koji ce prelomiti na kraju, a to je Boban!

Sigurno Zajec i ekipa koja bila tamo ne zna i nece odlucivati o tome . . .
    Dal ce Boban povuci potez? Ne znam, ali to sigurno nitko sada jos ne zna jedino ako mu je Boban na brzom biranju, a nije.

Ja mislim da ce se Kova spasiti jer Boban bi tako priznao da je pogrijesio....Nazalost to mu je i najveci promasaj ovog prijelaznog roka. Slozio je jedan dobar Ferrari a dao ga covjeku koji vozi Renaulta.
  • tp1997
    2.2k
    Sergej Jakirović ima 48 godina.

Ovo spominjem jer je početak ove sezone preslika prošle. Sve što imamo pod Kovačevićem imali smo pod Jakirom. Znao je i Jakir odigrati na tranziciju i skinuti skalp (Betis, PAOK doma), ušao je i Jakir odlično u HNL 24/25. Štoviše, Jakir je bar znao promijeniti formaciju kad je bilo nužno i tako dobio ključne utakmice.

Jakir je zaslužio otkaz, ali potom je otišao u Tursku, spasio Kayserispor od ispadanja i skoro ga uveo u Europu, a sada sa Hullom ima četiri utakmice bez poraza, od čega tri pobjede u nizu, sa ekipom koja 47 utakmica nije mogla spojiti niti dvije.

Zašto sve ovo pišem? Ovaj post nema veze sa Jakirom niti najmanje, štoviše prvi sam zazivao njegov otkaz, nego samo želim skrenuti pažnju na to kakvog smo mediokriteta uzeli za trenera.

Sergej Jakirović, koji nije bio trener za Dinamo, ima 48 godina i napreduje u karijeri.

Mario Kovačević, koji je navodno trener za Dinamo i ima nemjerljivo ako ne bolji, onda širi roster, ima 50 godina, donedavno je bio najstariji u HNLu, i najveći mu je doseg izgubljena Europa sa Belupom u zadnjih par kola prošle sezone. Let that sink in.

Opirao sam se vjerovanju u te priče, no sve mi je teže vjerovati da je postojao razlog za njegov izbor osim da se znalo da će naprosto slušati sve što mu se kaže bez ikakve vlastite ideje.
  • GeneralNapoleon
    2.2k
    Zadnje dvije sezone smo izgledali ocajno. Ali ovilikog ofenzivnog ocaja kao zadnjih par utakmica se cak ni tad ne sjecam. Tad je glavni problem bila obrana koja je curila na sve strane. Sad pak nemremo slozit jednu jedinu priliku zadnjoj ekipi lige.

Cak i zadnje dvije sezone smo i kad smo gubili stvarali prilike, al smo fulavali sve zivo i primalo gdje smo stigli. Ovoliko bezopasni smo samo bili u derbijima protiv Rijeke i hajduka sa Bjelicom prosle sezone. No dovoljno je pogledat postave i sve je jasno.

Jos mogu shvatit da kad ti Bernauer igra zadnjeg veznog uz Kacavendu na osmici te Torrentea i KTCa na stoperima da ne mozes slozit priliku na poljudu. Ali da sa Bennacerom, Dominguezom, Galesicem, 3 milijuna Villarom itd ti ne slozis Vukovaru jednu ozbiljnu priliku mi je stvarno fenomen. I to kao da postajemo sve gori i manje kreativni.

Stvarno mi je zao ali sa ovakvim kadrom, najduzim pripremama, bez europskih kvalifikacija, podrskom Bobana bez fige u dzepu te ulozenih kolko 17 milja nakon 4 mijeseca izgledati ovako je nedopustivo. Inace sam tolerantan sa trenerima kad ih se ubaci u govna kao Jakira nakon Biscana il Bjelicu nakon Jakira. Ali kao sto me Jakir izgubio nakon sto je popusio 3:0 nakon sto je dobio pripreme tako mi je i ovo neprihvatljivo.

Uvjeti za rad i uspjeh su bili gotovo savrseni. Rezultat je ispod ocekivanja a igra je nikakva. Zao mi je ali nadam se da mu je danas bila zadnja utakmica.
  • ivanlivno
    45
    Di se može pogledat presica nakon utakmice?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.