• NKDZ86
    6.1k
    zakuca igrače na klupu, izađu iz ritma i svega i onda se od njih očekuje da zgaze protivnika...nejde to tak dečki...
  • badjibadara
    7.9k
    Ajmo momci, opovrgnite glasine o porazu i ostavci trenera Kovačevićakajjaznam

Hmmmm, ovo je tek danas dobilo na težini. Koja je pozadina priče?
  • Filip B
    101
    Iz Germanijaka jutros: “Spomenimo još dvije slike. Luka Stojković u autobus je ušao na štakama, što siugerira da bi ozljeda mogla biti teža. A do autobusa sam nije mogao ni Moris Valinčić, hodao je uz pomoć ljudi iz stožera. Da ne zaboravimo, on je jedini Dinamov desni bek, tko će igrati umjesto njega?”

Super, hoce sad netko nesto reci u vezi terena?

SRAMOTA hrvatskog nogometa. Stojkovic je vec jednom imao problema s koljenom, treba mu sjebat karijeru.
  • mrgud
    565
    Super, hoce sad netko nesto reci u vezi terena?Filip B
    Boban bi se morao oglasiti oko toga,ipak njegova riječ ima težinu
  • Mr Anderson
    14.6k
    zađu iz ritma i svega i onda se od njih očekuje da zgaze protivnikaNKDZ86

Mogli su barem pokazat minimum volje i želje da se nametnu. Barem toliko.
  • Blueshadow86
    4.4k
    Eto, ispada da smo izgubili i puno više od ta 3 boda. Igrači nam se ozljedili, rezervni igrači NIŠTA nisu pokazali, a nakon ove utakmice će dobijati još manje minuta nego prije, Kova nikad zbunjeniji... Koji deja vu od prošle sezone, majko draga...
  • Paggini
    73.8k

Slazem se da je za jucerasnje stravicno stanje kriv Kovacevic ponajprije, razlozi su solidno raspisani pa da ih me ponavljam, ali brate moj, pa da si bio na infuziji 3 godine ne bi odigrao losije nego oni jucer. Treniraju svaki, svaki dan. Rade na sebi. Nije da ih se bacilo protiv Reala u LP, nego protiv drugoligaša, a oni loptu ne mogu dodati kako spada, a kamoli trčati i otvarati se
  • MarK
    1.1k
    Nemamo igrača koji može primiti loptu pod pritiskom osim Hoxhe i tu i tamo Belje. Kule nema ništa osim agresivnosti i katkad se nađe na odbijancu. Neka se ljuti koliko hoće igrač je za posljednjih 15 minuta. Villar je skup promašaj baš kao i Galešić. Vidović je prespor i za desetku. Jedino što preostaje je igrati s 2 napadača na duge lopte i centaršuteve - nabijačina pa što bude.
  • antecacic
    216
    Neki dan sam pisao da se pribojavam ove utakmice. Pokazalo se jučer i zašto.

Prvi razlog je Silvio Čabraja. Trener koji u svakom klubu, još od početaka i nižih liga (i tu ima bolji omjer od Kove), držao autoritet, gajio prepoznatljiv i lepršav stil nogometa, spremao momčadi na njihov maksimum i jasnom hijerarhijom unutar nje ostvarivao sve zadane ciljeve. Bez praznih floskula, držanja leđa i ljestvi od strane nekoga, bez PR članaka koji mu pumpaju kredibilitet, stvaraju narativ “simpatičnog čovjeka” (iako nikome nije jasno zašto bi to bilo relevantno u kontekstu trenerskog posla) i pričaju o tome kako je najidealnije rješenje za svaki posao u tom trenutku.

Kod nas se sinoć i pokazao sav Kovačevićev limit. Igrati protiv protivnika koji teži brzom i tranzicijskom nogometu, a u jednom trenutku u vezi imati Vidovića, Villara i Bennacera je živi horor. Pa makar i nekoliko minuta ih imati. Nažalost, Vidović je jučer ostvario sve moje sumnje i dokazao da će nakon Dinama, na kredibilitet iz Njemačke, moći igrati u Austriji sezonu ili dvije, a da mu je nakon toga realnost nekakav Varaždin.

Ako sve saberemo i oduzmemo, Kovačević je generalno dobro pripremio dvije utakmice, Fenerbahče i Hajduk. Tada sam ga hvalio, tvrdio da Zvone Boban stoji iza njega, a sada se toplo i od srca nadam da sam se istinski prevario. Sve to za dobrobit kluba, naravno.

Što se tiče nasljednika, mogli bi nas spasiti luđaci kao Štimac ili nekakav psiho koji je miran do te mjere da ga ne tangira što svekolika javnost misli. A tu vidim Krunu Jurčića. Nažalost, ipak očekujem nekoga iz sustava. Nekoga tko će sprovoditi famozne ideje o 4-3-3 i ostalo i dalje, odnosno Jerka Leku i slične…
  • Fatos Beqiraj
    272
    ROTIRAJ KOVA ROTIRAJ, uvjeren sam da prvi 11 ko protiv Malmoa dobili ovo jucer.

Ocito ne triba rotirat
  • Crusades
    19.6k
    Marijan Čabraja.antecacic

Silvijo Čabraja
  • Vedraca
    205
    i ja se bojim nazalost
  • Kermit
    807
    Priprema je majka svega.

Znao si da je teren oranica i da ćeš teško pas igrom nešto napraviti. Mogao si igrati na duge lopte jer imaš Domingueza koji je to sposoban odigrati, ali si trebao staviti Belju u prvih 11. Da si ga gađao 45 minuta on bi spustio bar 2,3 lopte prvom do sebe i nešto napravio. Ako ništa bar bi bili u zadnjoj trećini pa kaj bu, bu.

Ide mi na živce to robovanje sustavu i nesposobnost i nemogućnost prilagodbe situaciji.
  • Jurki
    20.1k
    Jutro nakon utakmice se osjecam jos usranije i sjebanije nego jucer.

Ne znam u cemu je problem? Dal igraci koji manje igraju buše trenera?
    Odbijam vjerovati da kadar koji je jucer istrcal nije sposoban rijesiti Vukovar.
    Bez obzira na sve otegotne okolnosti - ovo je jebena sramota.
    Izjave o poukama profesionalnog trenera su zalosne jer ne treniras pionire, vec igrace koji iza sebe imaju nastupe u puno jacim ligama od ovog sranja zvanog Hnl.

Kova je ocito zgubil svlacionicu i nema od ovoga vise kruha. Sam je kriv za ovu pizdariju jer je neke zakucal za klupu.. i kaj on ocekuje? Da bu igrac kojeg je zakucal na klupu ginul za takvog trenera?

Zvone, cekamo pravi potez jer ova agonija se mora okoncati cim prije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.