• reziser
    7.9k
    Cestitke vukovaru i spremamo se za rijeku, bit ce bolje :vomit:
  • mosad
    2k
    to smo radili sa svima
    Nema šansih
    Ili jesi ili nisi. Kovacevic nije i gotovo
    Hvala i doviđenja
  • rioda
    11k
    Evo kaže Kovačević,Valinčić ozlijeđen, znači ostali smo bez tri igrača danas za Rijeku, pitaj Boga i koliko još iza toga.
  • Dani Olmić
    2.1k

I sta ti to vrijedi? Mislim da ovo danas nije razlog zasto bi trebao dobit otkaz nego je samo jos jedna POTVRDA da on nije trener za Dinamo, kolko god on bio savrsen kao osoba

Sta ti vrijedi dat mu priliku? Mozes ti i dobit u subotu ali to ne znaci da je on trener za Dinamo …
  • Slepicka
    347
    zasluzeno smo izgubili ali potenciranje price oko faula ove tovarske zgadije je degutantno
  • BBB Sibenik
    6.2k
    Evo kaže Kovačević,Valinčić ozlijeđen, znači ostali smo bez tri igrača danas za Rijeku, pitaj Boga i koliko još iza toga.
    1m
    rioda

Ma nažalost ništa čudno stalno igra zamjene nemamo RPG se odjebalo, nit juniora u stanju nismo sist na klupu da bude prirodna zamjena. Tvrdoglavi smo ka konji za neke osnovne stvari
  • Slepicka
    347
    sva sreca sto imamo zamjenskog desnog beka
  • hb1
    204
    Prije cemo nadomjestit da se svi golmani ozlijede nego desnog beka
  • hardek
    7k
    Ma nažalost ništa čudno stalno igra zamjene nemamo RPG se odjebalo, nit juniora u stanju nismo sist na klupu da bude prirodna zamjena. Tvrdoglavi smo ka konji za neke osnovne stvariBBB Sibenik

Tupim već mjesec dana da ne razumijem zašto Mikića nema barem na klupi kada desnog beka nemamo. Bitno da Soldo sjedi na klupi koji neće ući sve i da se prva 3 veznjaka ozljede.
  • ElDorado
    6.5k
    Kaže Kova ‘bolje ćemo se pripremiti’. Zlo mi je više od toga ‘bolje’
  • Peškaman
    8k
    Ako je istina da je Valinčič ozlijeđen,nimalo iznenađen,momak je svaku utakmicu igrao 90 minuta.
    Koliko god fizički spreman i mlad bio nitko ne može tolike napore izdržavati duži vremenski period.
    A ne bi me sekunde čudilo da Lisica bude rješenje za beka.
  • tp1997
    2.2k
    Boban se nažalost neće odlučiti na smjenu već će, bojim se, stati iza svog yes-mana. Nikakva "insajderska" ili takve gluposti već mi se tako čini. Nadam se da sam u krivu.

A bilo bi korektno i od Zvoneta da izađe pred javnost i navijače i objasni točno koja je ideja, vizija i smjer jer ovo je preslika prošle sezone.

Odličan start u HNLu uz dosta sreće, dobri rezultati u Europi na dobru tranziciju, potom mučenje u HNLu. Novi roster, ista priča.
  • El Madrigal
    673
    Ono sto boli jest činjenica da su nas i Loksa i Gorica i Vukovar baš našamarali. Sve tri utakmice je protivnik nadigrao Dinamo.
  • Filip B
    96
    Znaci tri igraca su nakon danasnje utakmice ozlijedena, nijedan nije bio u nekom teskom duelu. Najboljeg obrambenog nismo ni smjeli staviti u igru jer bi mogao imat problema s koljenima.

Ne razumijem, nek mi netko kaze, gdje povlacimo liniju prihvatljivog za prvu nogometnu ligu u Hrvatskoj? Doslovno sam tu u 13. minuti rekao da nema nis od nogometa na ovakvim oranicama, kad se nije vidjelo kako ce utakmica zavrsiti. Ja igrace i trenera ovdje nista ne krivim (prvi put ove sezone). Ne bih ni ja ovdje isao 100%.

Ako treba evo jedna metafora, mozda ce ljudima bit jasnije shvatiti - dodes na posao kao fasader, vidis da je skela klimava i hrdava - penjes se na nju jer jebiga placen si da se penjes. Padne ti kolega jer, jebiga, ne valja skela - jel nastavljas i dalje radit na toj skeli? Zasto ocekujemo ista drugo od ovih igraca, ne razumijem?

Ovo je na sramotu HNSa i Cibalije i donekle Vukovara. I ovo je odgovor na pitanje zasto nam je klupski nogomet sve gori i zasto privlacimo ili samo isluzene strance ili lose domace.

Jos jednom - ne razumijem zasto itko uopce komentira igru ovdje, kad se nije moglo igrati.
  • BBB Sibenik
    6.2k
    Tupim već mjesec dana da ne razumijem zašto Mikića nema barem na klupi kada desnog beka nemamo. Bitno da Soldo sjedi na klupi koji neće ući sve i da se prva 3 veznjaka ozljede.hardek

Niko me ne može uvjerit da tamo neki Hodak može igrat prvu postavu u HNL za tovare a da Mikic to isto ne može il bar sist na klupu ako nemamo beka drugog. Neko je posebno tvrdoglav u klubu za takve stvari

Edit: “kakvu poruku šaljemo igračima iz naše akademije?”
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.