• Nolifer
    13k
    Adi Hütter je slobodanNoel

I još da desnicom pozdravlja Sjever :love:
  • Chempers
    933
    Dio ljudi kaže da ne možemo dovesti trenera koji ima svoje ja jer će teško s Bobanom, a dio uvjerava da je Kovacevic potpuno autonoman i da Boban nema nikakve veze s ničim :rofl: Pa baš ne može i jedno i drugo biti istina.

Velika greška je bila dati u ruke ovu ekipu treneru koji ima dva desetljeća treniranja klubova među kojima Slaven i Varaždin ispadaju velikani i ne vidim ni jedan razlog zašto ne bi konačno doveli trenera koji će biti najveća zvijezda u klubu, ne zato što je igracko ime nego zato što iza sebe ima rezultate na višoj razini. Svakako ga mogu platiti i Dinamo ima dovoljno jaku reputaciju da bi dosta takvih trenera došlo. Ako nam je problem "Bobanov ego" ili i dalje mislimo da je najbolji trener onaj koji "pozna sustav" onda u kurac sa svim jer se nismo pomaknuli ni milimetar u odnosu na ranije.

Ili jednostavno vratiti Bjelicu i dati čovjeku pravu šansu da nastavi tamo gdje je započeo u prvom mandatu, to je jedini domaći/bivsi trener koji zaslužuje takvo nešto.
  • Ivanmtk
    1.6k
    Ako su nam Šafarić, Bišćan, Leko, Sopić alternative, nek Kovačević ostane do kraja sezone.
  • Orc123
    13.5k
    A da spustimo Capellasa na klupu?
  • Noel
    16.7k

Komentirao sam sa @Doktor Kunić da ako se dogodi smjena da to nije nerealna opcija. Capellas je možda zato i doveden da bude rezerva i da upije malo početak sezone i svlačionicu pa kad dođe šansa da preuzme prvu momčad a da školu vode ovi njegovi Španjolci koji su došli sa njim. Nije nerealna opcija.
    Vodio je kao trener Barcelonu B, dansku u21 repku i repku Filipina, te Midtjylland.
  • Fatos Beqiraj
    272
    Kakav capellas to tek nema smisla, ni ti je dokazan trener i opet ostajes bez voditelja skole
  • Dzoni
    2.5k
    Celtic je upravo objavio da je Brendan Rogers dao ostavku..
  • Mlađi referent
    14.7k
    ,

Iskreno, Capellas na klupi bi bila jeziva odluka.

Mislim, ne znam bi li gori bio nedostatak vizije pa da šefa akademije izgubiš i staviš na mjesto gdje se nikad nije dokazao ili takva vizija da si ga prije 3-4 mjeseca dovodio kao zamjenu za trenera, ali ga parkirao sa strane.

Ništa to, pozicijski nogomet da, ali Capellas neka radi svoje u čem je najbolji.
  • C@ptain Koons
    308
    preferirana formacija: 4-3-3 :eyes:
  • Orc123
    13.5k
    Ljudi, mi u vezi imamo Misica, Benaccera, Zajca, Ljubu, Stojka, VIllara, Mudraziju, Soldu, Vidovica.....ja bi razumio da nemas rjesenja ali kad procitas ova imena useres se jer vjerojatno nikad takvu vezu nismo imali....
    Usporedis Hajdukovu vezu sa ovom i ispadne opce smijesno, a mi drugi trenutno!

Ocito je do trenera, drugog objasnjenja nema.

Ma slazem se, istina.
  • Noel
    16.7k

Slažem se u potpunosti, ali je za većinu ovdje prije godinu dana bilo nerealno da će Zvonimir Boban preuzet klub kao predsjednik i da će njegov odabir za trenera Dinama bit Mario Kovačević. Pa se dogodilo.
  • Felip
    702
    Ili jednostavno vratiti Bjelicu i dati čovjeku pravu šansu da nastavi tamo gdje je započeo u prvom mandatu, to je jedini domaći/bivsi trener koji zaslužuje takvo nešto.Chempers

Legendarni deja vu. Kako vas šora...
  • Makedonion
    122
    Simon Rozman
  • GeneralNapoleon
    2.2k
    Najbolji hrvatski trener za najveci hrvatski klub. Nenad Bjelica Vol. 3!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.