• Jos-Optimus
    7.6k
    činjenica je stari, tebi su ovi bolji zato što su stranci, jako su dobri, ali u usporedbi sa 97./98. nisu bolji, dapače, nisu ni blizu. Ta momčad se nadigravala sa prvakom Španjolske, sa igračem manje okrenula Newcastle, nabila Celtic...jedan Zoran Brlenić nije mogao dohvatiti minutu, a bio je virtuoz.
  • Niko1986
    4.3k
    Hoćemo trenera kojem Dinamo nije bio najveći klub u karijeri kojeg je trenirao.Odani Zgd

To bi značilo da ćeš dovesti trenera koji je bio u nekom jačem klubu i tamo nije radio dobar posao pa se vraća stepenicu unazad. Ja sam uvijek prije za Jakir, Bišćan, Riera opcije trenera koji rade vrlo dobar posao u manjim klubovima pa im je Dinamo iskorak.
  • Mali Zeus
    19.9k
    Carević je za Kovačevića Klopp. Toliko od mene.Navijač Dinama

Jel to ovaj Carević s 4 poraza zaredom?
  • Olmic
    5.3k
    BišćanNiko1986

U kojem je klubu nakon Dinama radio dobar posao? A vidjeli smo da za Dinamo nije
  • Crni86
    16.4k
    Nije li za rieru bila prica da zvezda zeli krenut po njega nakon zadnjeg kiksa.

Kaj je je, rieri kaj radi s celjem treba skinut kapu do poda. Konkurentnost u europi, pomeo sloveniju za sad. Ne znam kakav je budget celja, al eto dobili su i tog aeka u kl od kojeg smo mi ispali.
  • Mali Zeus
    19.9k
    Mozda nemoguce, ali definitivno bi razdrmao zvjezdice - Igor TudorJos-Optimus

Ti se šališ? :lol:

A i ovo kaj vas par priča da se Bjelica vrati mora da je isto šala.

di je dr. Ivanković Tanac, da njega vratimo?
  • Jos-Optimus
    7.6k
    ne, mrtav sam ozbiljan. Hajdukovac je, ali je tiranin i zagovara dinamičan nogomet, zašto ne probati
  • KtcGoat
    1.7k
    ali ne igra 4-3-3, jebiga
  • Navijač Dinama
    10.7k
    Jel to ovaj Carević s 4 poraza zaredom?Mali Zeus

Ili onaj koji u tri utakmice protiv Dinama sa Goricom ima dvije pobjede?

A kad uzmemo tek koliko je u njegovu ekiou sklepanu i da se krpa, a u ovo sezonski Dinamo, koliko ono?? 25 milja...aha.. da.. :gasp: :gasp:
  • Mali Zeus
    19.9k
    ↪Mali Zeus ne, mrtav sam ozbiljan. Hajdukovac je, ali je tiranin i zagovara dinamičan nogomet, zašto ne probatiJos-Optimus

Zagorava dinamičan nogomet i potjeran je s praktički svakog mjesta di je bio trener.
  • Mali Zeus
    19.9k
    Ili onaj koji u tri utakmice protiv Dinama sa Goricom ima dvije pobjede?Navijač Dinama

Ma smiješne stvari, kaj uzimat ćemo trenera koji nas je pobijedio. Možemo onda i Čabraju.
  • Tvrdica McTvrdi
    3k

Isto tako možeš reći i za igrača tipa Bennacer koji je tu jer nije bio na željenoj razini tamo. Nemam ništa protiv da bude Riera, samo nisam siguran bi li ga potrošio na vađenje kestenja iz vatre sad...
  • Navijač Dinama
    10.7k
    Možemo onda i Čabraju.Mali Zeus

Također bolji trener(ono što nam je bitno, a kakav je čovjek više-manje i poprilično nevažno za tu poziciju)od Maria Kovačevića.
  • Mali Zeus
    19.9k
    Također bolji trener(ono što nam je bitno, a kakav je čovjek više-manje i poprilično nevažno za tu poziciju)od Maria Kovačevića.Navijač Dinama

Na temelju čega točno?
    Hoću reći Kovu ne ide s Dinamom, al ne moš mu uzeti ono otprije kao ni dobre tekme ove sezone. Istina, idemo u debeli rikverc s formom nažalost, al sad prikazivati Carevića kao Pepa u odnosu na Kovu je smijurija. Ako ništa ista su razina.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.