• FazeN
    2.9k
    Jebiga nije neki ni tajming baš da ga napedalaju, evo stanke jebem je, do tad nek izguraju a onda kud koji mili moji.
    Samo ćemo mi dobiti i Rijeku i dobro u EL proći jrr on zna te tekme igrati pa će se ovo možda zamaskirati. Što nikako ne valja, treba ići i gotovo.
  • Plava stijena
    587
    Medo piše da je Boban već dulje nezadovoljan igrom Dinama...
  • rioda
    11k
    Samo ćemo mi dobiti i Rijeku i dobro u EL proći jrr on zna te tekme igrati pa će se ovo možda zamaskirati. Što nikako ne valja, treba ići i gotovo.FazeN

Rijeka će biti luda ako se krenu nadigravati s nama. Očekujem lagani bunker, bit će isto mučenje kao i u zadnjih par utakmica.
  • jakov1
    1.1k
    Medo piše da je Boban već dulje nezadovoljan igrom Dinama...Plava stijena

Neobicno, nakon Malmoa mi je u povjerenju rekao (tako da nemojte sirit dalje) da obozava prazni posjed i 0.5 sansi po utakmici...
  • Carrasco
    6.4k
    Ne znam sta se ceka i sta se mudruje. Jednostavno je limitiran trener i kraj priče. Jos i dobro stojimo s obzirom na igru. Svi derbiji su bili li-la i mogli su otic na obe strane. Skolovali ga Carevic, Jelavic i Cabraja. Otkaz sto prije dok se ovi dolje nisu odvojili.
  • Crni86
    16.4k
    da igramo sa rijekom na rujevici mozda.

Na maksimiru ce se zatvorit i cekat nas. Ak nismo uspijeli slozit priliku malmou i vukovaru sumnjam da cemo rijeci. Ostali protivnici ce isto odradit skauting, bar je danas lako nac snimke svih utakmica.

Krvarile su mi oci prosle sezone, bilo mi je muka gledat neke utakmice koliko su bile negledljive, a sada opet isto prolazimo.
  • Sibirski plavac
    7k
    Medo piše da je Boban već dulje nezadovoljan igrom Dinama...Plava stijena

Također, Zvone nije danas ni bio na tekmi, bar tak pišu mediji.
    Volio bih da to znači da je već u potrazi za zamjenom, ali ne znam, nisam ziher. Vidjet ćemo.
  • FazeN
    2.9k
    Ma sve stoji ne znam što da kažem, razočaran sam i jebiga.
    Pričekajmo jutro je pametnije od večeri, sigurno su sad vruće glave svima.
    Sutra budu priče se vodile i sve, jedno je jasno odlazak mora biti jer ovo dugoročno ne ide.
  • Crni86
    16.4k
    prikazala se loza sa nasim celnicima i Zvone tamo nije bio.
  • Goncalo Santos
    1.8k
    Tek sad citam izjavu nakon utakmice, ovo je vec bezobrazno postalo. Imao si dominaciju al bez ucinka, ocito nisi dominirao. 3. put kazes da imas problema kad se protivnik zatvori i da ces izvuc pouku. Pa napravi nesto po tom pitanju, skoluju te 3 najgore ekipe po rosteru u ligi.

Sram te i stid bilo, nisam ti nikad vjerovao da si trener za Dinamo, al bar se potenciralo to da si ljudina i dobar lik. Ocito nisi ni to jer da malo obraza imas vidio bi da ovo nije za tebe.
  • DiddyGuela
    4.8k
    Famozni bunkeri su također dio prostranjene mitologije. Najzesci bunker protiv kojeg smo igrali ove sezone je Malmo. Svi ostali koji su nas prcnili u HNLu su imali jasnu strukturu igre bez lopte i izlazaka po osvojenoj lopti, nesto sto mi recimo u HNLu nemamo. Dakle daleko je to od bunkera jer za bunker ne trebas imati nekakvu strukturu igre, viziju, ideju, znanje... vecina nasih protivnika ima jasan plan kako se postaviti i kako napadati protiv Dinama. To nije bunker.

Netko je ranije na forumu citirao izjavu Josipa Kuze... o napadackoj igri, viziji, znanju i koliko je zapravo tesko stvoriti atraktivnu i napadacku igru. E to je ono sto Kova nije uspio cijelo ovo vrijeme iako ima 10x jaci kadar od ostatka lige. A to na kraju dana nesto govori o njemu kao treneru.
  • bobanzg
    86
    Osim što je igra banana, zanima me i gdje je taj famozni presing koji se obećavao kao i okomit i moderan nogomet. Pa mi ne da ne igramo presing nego se povlačimo kao da smo Cremonese.
  • San Lorenzo
    22.6k
    Medo piše da je Boban već dulje nezadovoljan igrom DinamaPlava stijena

Sunnjam da Medo išta zna, ali generalno samo budala može biti zadovoljna igrom Dinama.
  • Keyser Soze
    16.6k
    Najveći problem kod Kovačevića (osim loše igre) je njegov stav, to nije stav trenera Dinama. Vidjelo se to i na početku, ali sad kad je forma ekipe loša točno ti ga dođe žao jer se vidi da nije spreman za ovo. Zato ja ne bi volio da on vodi utakmicu protiv Rijeke jer mislim da mu ni igrači više ne vjeruju, danas su mu igrali dečki koji su zaleđeni na klupi zadnjih mjesec dana i to se vidjelo. Ako se ne pobjedi Rijeka, a bome i svaka iduća utakmica u ovom kvartalu sezona će doći pod veliki znak pitanja.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.