• striko
    2.5k
    Klasika onda čekamo -10
  • Kujtim Shalla
    6.8k
    Mogu oni njemu dovesti i Salaha ali bi ga on mijenjao nakon 60 minuta Kulenovićem , pa sljedeću stavio kulenovića a Salaha zaboravio na klupi ko Belju danas. Ništa se neće promijeniti njegovim ostankom taman kad bi i u zimskom prijelaznom doveo novih 11
  • K3p
    348
    Ne, ne, ne. Ti misliš da možeš to nije isto :wink:
  • don
    16.4k
    hvala Bogu da mislim. Razmišljanje je zdravo.
  • Efes Pilsen
    13.2k
    Obraz Mario, obraz.. Lokomotiva, Gorica, Vukovar, kakvo vrijeme trebas da odigras usrani presing na 5 minuta. Odlazi covjece.
  • Jaro
    10.9k
    Jakir vibes all over - samo je Jakir ipak jaci pedigre imao...
  • Jaki991
    478
    Ne znam kolko losa i nepripremljena mora bit ta prvotna taktika kad ti momcad odluci bolje igrat nakon kaj primi gol nego kad je 0:0, ko da u tom trenutku dobiju direktivu : ok decki, gubimo, sad mozemo pokazat gram muda i krenut stiskat
  • hardek
    7k
    Ne znam kolko losa i nepripremljena mora bit ta prvotna taktika kad ti momcad odluci bolje igrat nakon kaj primi gol nego kad je 0:0, ko da u tom trenutku dobiju direktivu : ok decki, gubimo, sad mozemo pokazat gram muda i krenut stiskatJaki991

Nije tu do ekipe koja gubi, nego do ekipe koja vodi. Ekipa koja vodi se automatski povlači jer sada imaju nešto za očuvat, i onda ekipa koja gubi izgleda kao da igra "bolje" al to je uglavnom jer se ekipa u vodstvu nesvjesno povukla.
  • Keyser Soze
    16.6k
    Svi vide koliko je Kovačević psihički teško prihvatio ovo i koliko je ostavilo traga, a to vide i igrači koji ne vide autoritet u njemu. Ako on ostane na klupi bit će gotovo prvenstvo do prosinca
  • Crni86
    16.4k
    Veli majstor da smo dominirali prvo poluvrijeme…

Ranit cu se
  • Jaki991
    478
    ma jasno, al mi ipak nije jasno da moras primit gajbu od vukovara da se krenes otvarat i preuzimat rizik
  • Gringo
    510
    Ne može on galvanizirat svlačionicu, podić moral i okrenut ovu situaciju. On uplašen sjedi na klup i ne zna gdje je.

Nadam se da ga Boban neće još držati na klupi samo zato što ga je on birao i dao mu povjerenje.

Nadam se naslovima ujutro da je Kova bivši...
  • Noel
    16.6k
    Negdje sam prije napisao da sam siguran da je on moralan čovjek za kojeg sam siguran da u slučaju teške sramote će sam napustit klupu i dat ostavku. Zajebo sam se. Ovo mi je danas veća sramota od 9 komada u Münchenu negdje u razini Jakirovog Balkannija. Ovaj je imao čast i obraz da je makar ponudio ostavku tad.
    Sad sam uvjeren da će mu Boban dat papire, nadam se da se neću i tu zajebat.
  • striko
    2.5k
    očito je on u nekom svom svijetu pa ostavka nije opcija. Očekivao sam bar da ima karakter .Ovako ćemo morati sačekati da nas Rijeka nokautira. Nema druge.
  • rokikaciga
    6.4k
    I izdurao dvostruku krunu uz totalnu dominaciju rezultatima kad smo se riješili Europe. I to uz puno slabiji roster.

Što se više trenera mijenja na klupi Dinama to mi on bolje izgleda. Neke stvari su bile neoprostive, nadam se da će doć do razine gdje ga molimo da se vrati u Maksimirsku.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.